Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az ingatlantanácsadó 6. - Közjáték

2017. július 02. - Markus Andreas Schäfer

Másnap is korán kelek mint mindig, izgatottan és várakozással telve. Lassan múlik az idő de nem akarom Annát korán kelteni, hadd aludjon, pihenjen. Neki az alvás a pihenés nem úgy mint nekem. Én elpocsékolt időnek tartom, éljünk amíg lehet felkiáltással.

Kiülnék a teraszra de hideg szél fúj, szóval maradok a szobában. Igaz itt nem működik a Telenor internetje de a mobiljaink az A1 osztrák szolgáltatóhoz tartoznak és így a Vodafone hálózatát válaszják lévén az az anyacégük. Az én 3Gb-os havi keretem lassan kimerül így Anna telefonját állítom megosztásra és azon keresztül netezek. 

Lassan múlik az idő, kilenc felé elkezdek készülni. Borotválkozás, fogmosás, zuhanyzás. Amint elkészülök beviszem Anna kávéját. A takaró lecsúszva róla, a hátán fekszik, imádott cicijei szabadon. Állok és nézem majd kifordulok a hálóból és leteszem a kávét a nappaliban. Ledobom a köntösöm, érzem ahogy egyre több vér kúszik férfiasságomba. Ismét elindulok a hálószobába, nézem Annát majd közelebb lépek hozzá, farkam finoman az arcához érintem. Lassan nyitja ki a szemét. 

De cicaaa - sóhajtja álmosan - hol  kávém? 

A tejecske itt van már hozzá - válaszolom - csak elő kell csalogatni. Anna kinyújtja nyelvét és megérinti makkomat vele. 

Hmmm akkor nézzük - suttogja és feljebb emeli fejét. Bal kezével megragadja farkam, a jobbja eltűnik a takaró alatt combjai irányába ajkai körülölelik férfiasságom. Felsóhajtok az érintéstől. Megnedvesíti kezét is majd azzal óvatosan masszírozni kezd, nyelve cikázik rajta. Látom jobb keze is lágyan mozgatja a takarót. Halkan felnyög és egyre vadabbul szopja a farkam, megszívja, nyalogatja, feje előre-hátra mozog. Nem kell sok neki, hogy kézimunkájától összeránduljon a teste, megszorítja férfiasságom amint elélvez. 

Lerúgja a takarót magáról, lassan megfordul. Térdei az ágy sarkához közel fekszenek, vállát a matracra ejti, kitolja felém fenekét. Leguggolnék, hogy nyelvem elérje szeméremajkait és imádott ízét érezzem de rám szól: nincs ilyenkor nyalás mondtam már, reggel nem érzem tisztának magam! Gyere belém!

Csakazértis végighúzom nyelvem punciján, semmit sem érzek ami zavaró lenne, isteni az íze mint mindig. 

Gyere mááár- nyögi. Kezembe veszem farkam és végighúzom ott ahol előzőleg megízleltem. Anna felsóhajt amint csiklójához nyomom makkom, lassan simogatom. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt és már már elmenne megint amikor abbahegyom és egy mozdulattal beléhatolok. Farkam a pillanatok tört része alatt csúszik végig nedves hüvelyében egészen mélyre. Ez aaaaz - nyög fel - basszál cica a tiéd!

Szemérmetlen szavai még inkább izgalomba hoznak, két kezem popsiját markolja ahogy csípőm előre és hárta mozog egyre gyorsabban. Anna hangosan élvez, nyög - még, erősebben, gyorsabban - lihegi.

Teli foglak élvezni - vesztem el én is a kontrollt szavaim és gondolataim fölött. 

Tedd csak a tiéd, érezni akarom ahogy belém spirccelsz! - válaszol hangos kéje közben. Már nem tudom tartani magam és nem is akarok amikor az a bizonyos mennyei remegés végigfut testemen, szeméremdombom csattan fenekén, mélyre lökve férfiasságom élvezek el, lüktetek belé. Ilyenkor mindig keresztül fut agyamon, hogy ő még nem ment el de fölösleges mert ahogy egyre telik hüvelye spermámmal ő úgy jut el a csúcsra. Felsikolt és most magas hangon búgva jut el az orgazmusig. 

Lassan csillapodik légzése. Szemem a fényképezőgépet keresi de messze van így az ő éjjeliszekrényén lévő mobilt fogom kézbe. Lassan húzom ki farkam belőle, látom a kijelzőn ahogy elindul a felvétel és férfiasságom nyomában folyik spermám ki belőle. Imádom megörökíteni azt a szép és érzékeny ilyenkor pedig "mocskos" punciját. 

Anna papírzsebkendőért nyúl és szeméremajkaira nyomja, hátára fordul az ágyon. Észreveszi kezemben a mobilt. Te kis perverz - suttogja mosolyogva majd kezébe veszi a bögrét és belekortyol. 

Kimegyek a fürdőbe és langyos vízzel mosakszom meg majd felöltözök. Anna is felkel, a teraszon rágyújt, beszélgetünk, megtervezzük napunkat. Ő megy az Okmányirodába én pedig Zalakarosra aláiratni meghatalmazásokat az angol nővel akitől a házat vettük. 

Anna eltűnik a wc-ben, én közben egy sms-t írok Mariann-nak. Hamar válaszol, másfél óra múlva talákozunk a megadott cím előtt. Gyorsan kitörlöm az üzeneteket majd elkezdek öltözni. Hallom Anna is végzett és épp a fürdőszoba csapját nyitja meg, zuhanyzik....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2012632571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása