Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az ingatlantanácsadó 8. - Az első és második

2017. július 04. - Markus Andreas Schäfer

Mééég - sutttogja s beleborzong, kissé megnyílnak combjai. Tenyerem épp elfér közöttük, középső ujjammal igyekszem csak ajkait érinteni de az onnan áradó forró nedvesség egyre vonzza azt. El elmerül közöttük egyre többször és mélyebben de nem hagyom, hogy a vágy siettessen. Érzem ahogy hüvelyének bejárata engedne beljebb de csak kívülről izgatom még.

Ajkaim átnedvesítették melltartóját is ahogy kemény pici mellbimbóit élvezettel ízlelem. Kezével hátra nyúl és kioldja a kapcsokat.

Nem kell ez már - lihegi - így jobb. Ledobja melltartóját. Picit ereszkednek meg cicijei ahogy nincs már a külső segítség  ami tartsa de ha lehet így még erotikusabb, vágykeltőbb. Rá szorul szám épp, hogy megszívom majd nyelvem vad táncba kezd szexi bimbóudvarán és pici bimbóin. Halkan felnyögve nyugtázza az ingerek ilyentén indulását agya felé. 

Kezem kezdem kényelmetlenül és korlátozottnak érezni bugyijában, óvatosan kihúzom közben csiklóját érintve, ismét testének remegése jelzi mennyire jól esik neki. Két ujjam oldalt fűzöm belé, lassan szinte centiméterenkét szabadítom meg tőle, közben lefelé haladva végigcsókolom combjait, lábát. Amint egyik lábával kilép belőle, finoman az ágyra döntöm. Talpa még a földön de ő már ott fekszik. Muszáj kibújnom a farmerből mert nem tudnék már ebben az állapotban lehajolni hozzá. Farkam felszabdulva nyugtázza, hogy több helyhez jutott és szinte kibújik boxeralsómból felfelé. 

Mariann észreveszi és kezével felém nyúl, végigsimít a nadrágon. Vedd le - suttogja - vedd le! Kilépek belőle, csillogó szemmel nézi majd megint megsimogatja. Igen adnám és vágyok rá de érezni akarom forró ízét, fejem combjai közé fúrom. Azonnal megnyílik a csodavilág előttem, nyelvem nagyajkain siklik közben mintegy véletlenül érve a magukat felkínáló kisajkakhoz. Kemény, popsija vonalához érve finoman beléharapok majd csak nyelvemmel keresgélek, kalandozok hívogató látványt nyújtó pici rózsáján és ajkain. A borzongás megint hatalmába keríti. Nem tudom tovább türtőztetni magam, nyelvem mélyen szeméremajkai közé furakodva apró mozdulatokkal indul játékára. Hosszan csak elkerülve csiklóját nyalom egyre több nedvességét majd hozzá-hozzáérek. Felhúzza lábát és egyre inkább megnyílik nekem. Már többször és többször érek hozzá de csak finoman majd egyre inkább arra koncentrálok. Ajkaim rátapadnak és csak vele foglalkozom. Mariann gyorsabban kapkodja a levegőt, egyre hangosabbakat nyög. Elvesztem a kontrollt nyelvem felett , szinte önálló életre kelve pörög és forog csiklóján. Nem bírja tovább de inkább akarja is az élvezetet mert éles hangon felsikolt, fejem combjai közé szorulnak, megrázkódik teste a kéjben. 

Hosszú másodpercek telnek el ahogy szorítása enged. Nyelvemet végighúzom ajkain, beleremeg majd kinyújtom azt és teljes fejemmel mozdulok, lentről felfelé nyalom édes fagylaltját. ÓÓÓÓ de finooom - nyögi - méég!

Engedek neki és csak folytatom, egészen popsijától a szeméremdombjáig egyre gyorsabban. Kezét vénuszdombjára nyomja, maga felé szorítva azt húzza felfelé a selymes bőrét. Ezáltal csiklója méginkább napvilágra kerül, szabadabban jut nyelvem az ingergazdag ponthoz. Nem változtatok mozgásomon csak nyalom mint egy fagyit hallva, egyre közeledik az ismételt csúcspontja. Felsikolt amikor megint elélvez de most nem szorítja össze fejemet combja. Apró mozdulatokkal érek hozzá majd feltérdelek. Kinyitja szemét, csillogó kék szeméből mélységes elégedettség sugárzik. 

Fölé hajolok és megcsókolom, érzéki ajkai felfalják az enyémet, izgalmas játékba kezdünk. Magához húz és szinte elveszek a remegésben, izgalomban. Nem tudjuk abbahagyni a csókcsatát, kapkodjuk mindketten a levegőt. Feljebb csúszik az ágyon, ujjai pólóm alatt érzem ahogy bőrömhöz érnek majd lehúzza rólam. Testünk minden pontja összeér, férfiasságom szeméremdombjához szorul, minden rezdülésünket érezi a másik. Szorosan tartjuk egymást és csak ajkaink, nyelvünk játszik izgató csatát. 

Engedj magadhoz - súgja a fülembe és finoman beléharap. Nem akarok várni - válaszolom - érezni akarlak ahogy körülölelsz. Lassan szétnyitja combjait. Gyere - leheli felém. Elgondolkodok, a múltkor nem volt nálunk óvszer és nem akarta. Rákérdezek. Gumit kéne húznom - súgom neki. Nem érdekel -lihegi - így akarlak magamban, most...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8312634665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása