Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Trachten Outlet - Megint esik

2016. szeptember 14. - Markus Andreas Schäfer

Mosolyogva szívjuk a cigarettát, lement a nap de szemben látszik a Kathrin felvonó lámpasora egészen a hegy aljától a csúcsig. Bal kezem Anna combján a köntöse alatt, lassan cirógatva halad szeméremdombja felé. Naaa Nyusziii - évődik halkan - de nem ellenkezik. Amint épp borostás bőrén kezem lejjeb indul enyhén szétnyitja combjait utat engedve nekem. Érzem mennyire forróságot áraszt, ujjammal végigsimítok ajkain. Felém fordul és megcsókol. Gyere menjünk be - szól. Várj még - válaszolom és elnyomom a cigarettát. Elé térdelek, fejem combjai közé fúrom. 

Csókot lehellek szeméremdomdjára majd nyelvemmel egyre lejjebb haladok. Nagyajkai között imádott kisajkai redői néznek rám, hatalmába kerít ismét a vágy. Lágyan végigsimítok nyelvemmel rajta majd finoman nyalni kezdem. Nem érintem csiklóját még csak kívül játszom vele. A puha kárpitba belesüllyed feneke, kicsit lejjebb csúszik, hogy jobban elérjem. Megnyílik a csodavilág előttem, nyelvem mélyen igyekszik hüvelye bejárata felé. Amint belédugom, megérzem isteni ízét - finnyás vagyok, a kellemetlen íz és illat mindig elriaszt de Anna mindig finom - lassan nedvességét használva haladok egyre feljebb csiklója felé. Kezével szeméremdombján feljebb húzza a bőrét ezáltal kivillan duzzadt apró pontja. Óvatosan érintem majd mintegy fagyit nyalva izgatom ott. Felsóhajt és hátrahajtja fejét, elengedve magát élvezi ahogy nyelvem kalandozik édes punciján. 

Halkan, hangját és lélegzetét visszafogva juttatja tudomásomra mennyire jól is érzi magát, lucskos nedvességét arcomon érzem, a kanapé világos kárpitján nyomot hagy. Ahogy egyre gyorsabban kapkodja a levegőt és is többet és intenzívet adok neki, megmarkolja fejemet és öléhez nyomja. Szívd meg - lihegi. Megteszem és így nyalom, körözök tovább nyelvemmel csiklóján. Hirtelen felrántja combjait és fejem összepréseli velük, rövid hajamba kapaszkodik, remegve de finoman felsikoltva élvez el. Nem érintem tovább duzzadt pontját csak szeméremajkait. Megrándulva jutnak még a kéj impuzusai agyába és adnak gyönyört neki. Érzem combjai szorítása lassan enged. Kihúzom fejem közülük, nedves és kéjes tekintettel néz rám. Gyere, menjünk be - suttogja. 

Feláll ahogy én is, elindul befelé a szobába. Az előszobában a tükörnél megállítom. Tudja mire készülök, ledobja a köntösét és a tükör elé támaszkodik. Kitolja nagy popsiját, isteni látvány tárul elém. Én is megszabadulok a köntöstől, mögé állok, széthúzom fenekét, makkom azonnal megtalálja az utat és farkam eltűnik, forró és nedves hüvelyében. Ütemes mozgásba kezdek, kezem csípőjén, nyitott szemmel élvezem ahogy a tükörben szembetalálkozok néha kinyíló majd lecsukódó szemével, kéjes tekintetével, lökéseimtől hullámzó cicijeivel és saját magammal. Anna hangosan nyög és élvez, tudom imádja ha hátulról hatolok belé és így szexelünk. Már nem fogja vissza magát, hangja betölti az előszobát, kéjesen kapkodja a levegőt. Csípőmet mozgatom ezáltal férfiasságom puncija minden pontját eléri és izgatja. 

Gyorsabban - nyögi. Szót fogadok neki és azt teszem. A látvány a tükörben fantasztikus, Annát hamar eléri a kéjes csúcs. Sikoltva élvez amit nem tud abbahagyni amíg mozgok és érzem az orgazmushullámok folyamatosan elborítják testét. Az előző nem olyan rég történt csúcsom miatt nem jön hamar a kéj hozzám és élvezem ahogy hosszan, mélyen és vadul dughatom őt. 

Anna egyre-másra élvez ismét el, alig tudja tartani már magát a falon támaszkodva. Csattan szeméremdombom, nagy hullámzó popsiján, remélem a szomszédok most épp nincsenek itthon akkora a hangorkán felőle. Gyere Nyusziii, élvezz belém, tölts meg - kiáltja nyögve. Még inkább gyorsítok mozgásomon, majd előrelökve testemet lüktetem fehér nedvemet meg-megrándulva belé. 

A kéj lassú elmúltával visszatér agyunk a földre, körbenézek de nincs "szexpapír" - így hívjuk a papírzsebkendőt - a közelben. Kihúzom farkam belőle, nyomában csurog spermám végig combján. Anna nehezen egyenesedik fel,  belém kapaszkodva indul a fürdő felé. Belépve megfordul és átölel. Szeretlek te szemétláda - nevet rám és csókoljuk meg egymást. 

Megnyitja a zuhany csapját, engedi a forró vizet magára. Kintről hallom telefonomra értesítés érkezik. Kimegyek a konyhába, Nathalie írt. Holnap délben találkozunk? - jön a Whatsapp-on a kérdés. Persze de hol? - kérdezek vissza. Hamar jön egy válasz: Auböck Platz 5. A nevem ki van írva :) Várom már - kattintok a küldés gombra. 

Visszmegyek a fürdőbe, Anna épp törölközik. Megcsókolom és belépek a zuhanyba, élvezem a forró vizet...

 

01_2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr511703889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása