Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Claire 1.

Mellékszereplő lettem

2016. szeptember 19. - Markus Andreas Schäfer

A belvárosba kellett mennem. Mondanom sem kell, hogy kisváros, császárváros a maga tradícióival és K und K-s múltjával. Szeretek sétálni bent, valahogy kedvenc írómra Széchenyi Zsigmondra emlékeztet, az ő írásai elvenednek meg bennem. Sok a túrista hiszen nyár van. A császári nyaraló, Sissi kávézó, Zauner cukrászda, Lehár-Villa és még sok látnivaló.

A sétálóutcán visz utam, nézelődök persze minden vonzó nőt diszkréten de behatóan megnézek, néha egy kacér mosollyal flörtlölök is. Egy fehér, lila virágos ruhás nő megy előttem, félhosszú vörös haját fújja a szél. Magassarkú cipője kiemeli szép vádliját, kíváncsivá tesz milyen is lehet az arca. Imádom ahogy megy. Lassítok. Épp egy kirakat felé fordul. Megállok mellette és én is úgy teszek mintha érdekelne ami bent van de csak az üveg tükörként funkcionálása érdekel. Kedves, amolyan sokat sejtető arca van csillogó szemekkel, tökéletes sminkkel. Oldalt fordul és rámmosolyog, én vissza. Próbálok hosszabban nézni rá de elkapja a tekintetét. Tovább indul. Felkeltette az érdeklődésemet és egyben a "meg akarom kapni" effektus is elindult bennem szóval még maradok a kirakat előtt, lopva nézem merre is megy. 

Nem siet, nézelődik. Átmegyek a másik oldalra, akkor látom, hogy visszanéz az üzlet felé ahol eddig álltam de nem talál. Ezzel jelet adott számomra, megjegyzett. Messziről sétálok utána, kíváncsi vagyok merre megy. Formás popsija ring a ruhában. A templom melletti kis utcába fordul be, kávézó van ott de most még kevesen ülnek kint. Elgondolkodik majd leül egy asztalhoz. A pincérlány az étlapot hozza neki de nem kéri. Hamarosan egy gőzölgő kávéval tér vissza és az asztalra teszi. A nő előveszi a telefonját és pár képet készít majd egy selfit is. Elegáns mozdulattal kortyol az italba. Nézelődik, néha a mobiljára néz. 

Gondolom elidőzik egy ideig ott így beszaladok a gyógyszertárba és a bankba. Sietek vissza de sajnos már nincs ott. Szidom magam, hogy nem mentem oda hozzá. Még körbenézek de nem látom. Elindulok a parkolóba az autóhoz. Határozott léptekkel haladok és meglátom a piros Hondát. Kinyitom és beteszem a gyógyszert majd bezárom az autót. Elszaladok még a pékhez, veszek pár zsemlét. Beülök az autóba és akkor látom, hogy egy cédula van a szélvédőn. Bosszankodva szállok ki, megbüntettek? De nem. Claire áll rajta és egy telefonszám. Körbenézek de nem látok senkit. 

Szóval ő látta, hogy ez az én autóm. Küldök neki egy sms-t: Köszönöm a számot kedves Claire. Azonnal jön a válasz: Goldene Schiff 305-ös szoba, most akarlak :) A szálloda pont mögöttem van, felnézek a harmadikra. Az egyik ablak nyitva és ott könyököl ő. Bezárom az autót és elindulok a hotel felé. Claire eltűnik az ablakból. Köszönök a recepciósnak és gyalog indulok föl a lépcsőn. A harmadikon jobbra mutatja a nyíl 300-310. Amint az ajtó elé érek kinyílik és ott áll Claire abban az elegáns, lila mintás ruhában.

Mosolyogva nyújtom a kezem de ő magához húz és mohón fonódik ajkaimra. Isteni illata van, puha szája forró, megborzongok az érintésétől. Összefonódva, egymást csókolva állunk a nyitott ajtóban. Kissé beljebb lépünk, lábammal behajtom az ajtót. Kattan a zár nyelve. Vadul csókoljuk egymást, érzem vékony pólómon át feszes cicjeit rejtő melltartóját. Kezem fenekére téved, magam felé húzom, finoman az ajkamba harap és nyelvünk vad csatát játszik. Alig kapunk levegőt az izzó levegőben. Felemeli bal lábát és derekamra fonja ezáltal felcsúszik a rövid ruha, barnára napoztatott combja kivillan, végighúzom az ujjam rajta. Felszisszen és libabőrös lesz, még közelebb préselődik hozzám. 

 Megmarkolom popsiját, körmeimmel finoman végigsimítok rajt majd tangája felé haladva egyre beljebb jutok. Claire kapkodva a levegőt élvezi ahogy kezem kalandozik rajta, ahogy egymás ajkába harapva csókolózunk. Ujjam végighúzom kidudorodó, szeméremajkait barack formába összefogó bugyiján. Meleg nedvességet érzek ahogy az anyaghoz érek. Földre ejti lábát és megfordul, kézen fogva húz maga után a szobába. Megáll a kanapénál, lehajol, a rövid ruha ismét felcsúszik rajta, lassú mozdulattal fűzi be ujjait a fehér tanga oldalába és húzza le magáról azt. Ebben a pozícióban kidudorodnak szeméremajkai, letérdelek mögé és nyelvem végighúzom rajta, majd lassan közöttük, ízlelve és simogatva őt. Érzem moszdulatán épp fel akart volna egyenesedni de inkább megtámaszkodik a kanapén és hagyja, hogy nyaljam finomra borotvált  ajkait. 

Nyelvem cikázik duzzad barackjain néha feljebb jutva posija rózsáját is megérintem majd vissza, egyre mélyebbre dugom forró bejáratába, élvezem ahogy nedvessége elhagyja azt. Ujjam popsiján, finoman izgatva azt is. Felszisszen amint csiklójához érek és méginkább kitolja fenekét. Elég kényelmetlen a helyzet nekem, farneromban feszül izgatott farkam, alig van helye ebben a pozícióban. 

Felállok és ő is felegyenesedik, felém fordul. Ajkaink ismét összeérnek keze nadrágom dudorján keresgél. Segítek kioldani az övet és kigombolni azt s amint szabaddá válik elém térdelve húzza le bokámig. Kilépek belőle, érzem finoman beléharap boxeralsóm anyagába, felsóhajtok. Maga felé húzza annak gumiját és lejjebb húzza. Kiszabadul a szellem a palackból azaz férfiasságom a nadrágból. Claire rám néz vággyal telt szemmel majd végignyalja azt finoman csiklandozza nyelvével teljes hosszában. Csak játszik vele de nem veszi még a szájába. 

Picit elhúzódik majd fején át húzza le a ruhát magáról. Előtűnik a push up melltartóba bújtatott melle. Hátranyúl és kioldja azt is, szexis mozdulatokkal szabaddul meg tőle, a földre ejti. Mellei pont úgy állnak mint előtte, feszesen, pici bimbói előre néznek. Két kezébe veszi őket és mellbimbóival simít végig férfiasságomon, cicijeivel izgatja azt majd lehajtja fejét és néha nyelvével hozzáér makkomhoz. Élvezem ahogy testével izgat, ahogy cicijei közé véve farkamat simogatja azt. Kezébe veszi és ajkai felé irányítja, kinyújtja nyelvét makkomat simogatja aztán hirtelen szájába veszi és lassú de határozott mozdulattal teljesen magába fogadja, mélyen és szorosan. Szeméremdombomon érzem ajkait, felnyögök ahogy ott tart. Hirtelen engedi ki levegő után kapcskodva. Csak csodálkozok rajta, hogy tudja ezt megtenni de újra és újra megteszi két érzéki nyalintás között. 

Na erről kéne egy fotó gondolom magamban mert ritka az ilyen nő aki ezt meg tudja tenni. Nem hagyja abba de már ütemesen és vággyal telve szopja farkam, feje előre és hátra mozog, vörös haja leng. Élvezem egy ideig ezt a vad szopást de nekem kell, hogy nyaljak, kinyaljam, érezzem a számban amikor elélvez. Megállítom és felsegítem a kanapéra. Hátradől, szétnyitja combjait, nedvességtől csillogó szeméremajkai nyílnak meg előttem. Ahogy fejem combjai közé fúrom megfogja tarkómat és magához szorít: nyalj! - suttogja. Nyelvem élvezettel kalandozik pici kisajkain majd közöttük vaginája és csiklója között. Claire hangosan felnyög amikor a pici duzzadt pontot érintem, érzem is és mutatja is mit szeret, forróságát élvezve kalandozik nyelvem a titkok világában. 

Kezem csípőjé és szeméremdobját az övéi cicijeit simogatják. Néha amikor felnézek rá vagy csukott szemmel élvez vagy oldalra fordul feje, szeme nyitva. Érzem egyre közelebb jut az orgazmushoz, zihálása és halk sikoltásai segítenek benne, hogy tudjam el fog élvezni. Belédugom két ujjam, szám csiklójára tapadva izgatom, nyalom. Megemelkedik csípője amint elélvez és nedvesség borítja el kezem, hangját most nem fogja vissza, hagyja a kéj elborítsa testét. Csillogó szemmel kapkodja a levegőt ahogy lassan megnyugszik. 

Ez finom volt - suttogja - de van egy kérésem. Nem zavarna ha a férjem is beszállna harmadiknak? - kérdi. Hirtelen nem is tudok mit mondani, erre nem számítottam azt hittem csak kettesben vagyunk. Nem vagyunk ketten - mondja mintegy kitalálva a gondolataimat -  ő a bent van a hálóban. Imád kukkolni és az izgatja föl ha engem más férfiakkal lát. 

Erre mit is mondhatnék - persze nem zavar - válaszolom. Alex - kiáltja Claire - gyere. Nyílik a hálószoba ajtaja és kilép egy nálunk jóval idősebb férfi, olyan hatvan körül lehet. Korához képest sportos testtel, ápolt intim szőrzettel, az enyémnél nem sokkal kisebb álló farokkal. Halkan üdvözöljük egymást. Claire megcsókolja - gyere szívem - mondja - gumit az asztalon találsz - veti oda nekem. A pasi leül az ágyra Claire pedig szájába veszi a farkát, ütemesen szopni kezdi. Hátulról közelítek a nő felé, kezemben férfiasságom, makkom szeméremajkai közé nyomom és elmerülök benne. Claire felnyög amint teljesen kitöltöm vagináját, lassú mozgásba kezdek....

03_1.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5011711695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása