Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Te - hajnali gondolatok

2016. október 20. - Markus Andreas Schäfer

Elkészült a kávém, erős. Félhomály van még itt a konyhában csak az egyik kis lámpa világít. A pohár itt gőzölög előttem a laptop mellett. Életre kelt a gép és Te jutsz az eszembe holott most keltem fel mellőled az ágyból. Édesen szuszogsz még és tudom nyugodtan alszol tovább, neked több az alvásigényed mint nekem. 

Belépek a fb-ra, végignézem mi is történt utolsó bejelentkezésem óta. Rólad akarok képet feltenni valamiért ezért az itthoni hálózaton át nézegetem az asztali pc-n tárolt renegeteg képet. Hirtelen elém kerül egy mappa amiben még 2010-ben Dublinban készült képeid vannak, úristen már hat éve de szalad az idő. Igen előző nap leértékelés volt, végigjártuk a boltokat. Azt hiszem a Penney's-ben vettük a fekete fűzőt és az egyszer használt szexi selyem pizsamát. Csak nézem a fotókat és melegség tölt el. Te vagy.

Becsukom szemem, látom mosolyod ahogy kacéran villan rám tekinteted, mosolyogsz ahogy villan a vakku és lassan vetkőzöl, egyre többet mutatva magadból. Telt alakod lassan megmutatkozik meztelenségben. Pózolsz....

Érzem illatod, azt a bizonyos illatot amit mindig, ahogy hívom "zsuzsiillat". Megborzongok ez Te vagy. Szinte érzem bőröd finomságát ahogy megérintem ajkaimmal, csókokkal halmozom el minden egyes négyzetcentiméterét, ujjaimmal finoman érintelek meg. Becsukott szemeid mögött elrejtőznek érzéseid és gondolataid. Halkan felsóhajtasz. Őszinte nő vagy, néha zavar ahogy mindig kimondod gondolataid de hálás vagyok érte, megtanítottál az őszinteségre. Kinyitod szemed, mély tűz ég benne amiből szerelmed szinte megéget, beleborzongok, ajkaink finoman összeérnek, lelkünk még mélyebben fonódik a másikéba. 

A lelki és fizikai vágy és mennyei boldogság átjár tetőtől talpig, boldog vagyok. Számban édes formád rózsaszín bimbója, mintha csecsemő lennék olyan vad vággyal veszem birtokba. Minden pontját felfedezem immár századszor-ezredszer de mindig új és új. Valami elérhetetlen ajándék amit tudom, hogy megkapok Tőled de akkor is titokzatos. 

Ismét forró ajkaidat csókolom. Lejjebb csúszok. Hasad műtétekben meggyötört bőrére lehelem vágyaim csókjait de érzem már mellkasomon szemérmed felől áradó hőséget. Lassan nyílik combod amint fejem elmerül szemérmedben. Itt maradok nyelvem és ujjaim játéka lassan juttat el a csúcsra. 

Ismét ajkaid érzem, férfiasságom lassan merül el benned, teljes eggyé válásunk pillanatában nem mozdulok csak érzek és élvezek. Szorosan átölellek. Egymást becézve, szeretve jut testünk el a csúcsra, minden pozícióban hevesen mozogva, kívánva, követelve téged. 

Könnycsepp gördül ki szememből, mennyei örömöm kifejezni másként nem tudom. A szerelmem, a boldogságom, a testem vágyainak beteljesülése, lelkem megnyugvása van benne. 

Nincs rá szó, nem lehet leírni csak érzékeltetni. Szeretlek!

Hmmm... ezek voltak a ma reggeli gondolataim Róla.

 

02_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1711823437

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása