Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Egyesületi gyűlés 2. - Meglepetés

2016. október 21. - Markus Andreas Schäfer

Leoltom a villanyt a konyhában és megyek a fürdőbe. Mire beérek és csukódik mögöttem az ajtó Anna már a zuhany alatt áll, a tejüveg kabinajtó mögött látom elmosódott alakját. Szennyesbe dobom a ruháimat, megcsapja orrom a munkahely illata a hagyma-zsíradék és különböző szagok keveréke amint lehúzom a pólómat. A hobbim és munkám együtt, a konyha. Pasztát nyomok a fogkefémre és élvezem ahogy rezegve járja végig fogaimat. Keresek egy újabb flakon Listerine-t kibontom. Anna miatt alkoholmentes mert soha az életben többet még véletlenül sem fogyaszthat alkoholt. Szeretem utána azt a komfortérzetet amit nyújt.

Megtörlöm számat és a kabin felé fordulok. Anna épp elárja a csapot, elhúzza a plexit és kilép a szőnyegre. Csak állok és nézem ahogy törölközik. Amint elmegy mellettem csókot nyom arcomra, ujjaimat végighúzom cicijén és popsiján.

Igyekezz - súgja és kezembe nyomja a törölközőt. Belépek a kádba, magam mögött behúzom a plexit. Izgatottan zuhanyzok. Leveszem a zuhanyfejet és férfiasságomra irányítom, érzem ahogy a bizsergető simogatása hatására az elkezd megtelni vérrel majd visszahelyezem a falra és csak élvezem a forró vizet. Szeretetm a tusfürdőm illatát. Kinyitom szemem amikor hajamról lemostam a habot, a tejüvegen keresztül nem látom Anna alakját már bent. Még egyszer átszappanozom magam majd a kellemes víz simogatását élvezem. Elzárom a csapot. Amint elhúzom az ajtót Anna lép be ismét a fürdőszobába. 

Fekete combfix, fekete csipkés tanga aminek kivágott az alja, a cicjeit kiemelő bőr fűző és fekete cipő van rajta. Kezében egy rövid korbács. Megörülök neki, hiszen azt a bilincs, szemfedő, korbács szettet bár régen vettük de még sohasem használtuk.

 

Gyere már cicaaa - mondja - tervem van Veled! Gyorsan megtörölközök és felé közelítek. Forró ajkai érintése még inkább felajzz. Farkam közénk szorul, magamhoz húzom egyik kezem popsiján a másik tarkóján simogatja fejét. Nyelvünk táncot jár, aprókat harapunk. 

Anna kézenfog és húz be a hálóba. Az ágyon kedvenc ágyneműm van, egyszerű de nekem erotikus töltete van ugyanis fekete szatén. Félhomály van a takaróra odakészítve a bilincsek és a szemfedő. 

Feküdj le - mosolyodik el. Felmászok az ágyra és hátamra fekszem. Anna finoman az ágy négy sarkához bilincseli kezeimet és lábaimat, eltakarja szemem a fekete szemfedővel. Nem látok csak érzek. Érzem ahogy megmozdul az ágy amint fellép, feltérdel rá. Nem használja a kezét. A korbács bőr szálait érzem végigfutni testemen, megborzongok amint erogén zónáimat érint. Nyakamat, mellkasomat, karomat, hasamat, combom belső felét. Elengedem magam és hagyom azt tegye amit akar. Érzem teste melegségét ahogy fölém hajol. Végigcsókol arcomtól, a lábfejemig minden pontot rajtam, arca épp csak hozzáér kemény farkamhoz amint elhalad mellette. Nem látok csak érzek. Így tényleg felerősödnek az ingerek. 

Halk neszek, nem tudom mi is történik. Éles körmeivel lágyan végigsimogat, hosszasan elidőz szeméremdombomon, combomon, fenekemen. Tudja mit szeretek. Felnyögök amint pajkos nyelve játékosan végignyalja zacskómat, lassan felfelé haladva egészen a makkomig majd vissza. Megint egy beazonosíthatatlan hangot hallok majd érzem ujjain hideg nedvességet. Síkosító - konstatálom magamban. Heréim alatt finoman masszírozva halad fenekem felé, megáll ott és érzékien simogatja egyre beljebb kerülve. Teljesen ellazítom magam élvezve ahogy keresgéli majd megtalálja prosztatámat. Óvatosan játszik velem. Kihúzza ujját és ismét hangot hallok, most már tudom ez a síkosító flakonja. 

Megint érzem a hideg zselét de már más az érintése, keményebb. Leesik a tantusz - ez a vékony ánuszdildó. Óvatosan tolja belém közben ajkait érzem makkomon ahogy érzékien nyalogatja azokat. Szinkronban mozog feje a dildóval úgy szopja érzékien egyre mélyebben elnyelve farkamat. Meleg borzongás fut végig rajtam ahogy izgatja testem. 

Engedd el magad - súgja. Élvezem ahogy hosszan és sokáig játszik, hol lassan hol pedig gyorsabban mozognak ajkai fel és fel férfiasságomon. Nem érdekel most semmi, hangosan nyögök fel minden izgató mozdulatánál. Anna egyre intenzívebben szopja kemény farkam, érzem nem sokági tudom visszatartani kéj kirobbanását. 

Állj meg cica - nyögöm felé. 

Nem most a számba akarom - válaszolja és folytatja érzéki játékát. Hirtelen önt el az ágyékomból induló remegés, feszül meg testem majd ernyed el ahogy spriccel spermám, lüktet férfiasságomból szájába. Nem mozdul csak finoman nyalogatja makkom, szívja meg farkam, minden érintésébe beleremegek a kéjtől. Érzem lassan távozik a vér belőle de ő még ekkor is játszik vele egészen addig amíg minden cseppet ki nem szívott belőle. Ernyedt farkamat a hasamra fekteti, leveszi rólam a szemkötőt. Csillogó szemében a mélységes szeretet. Lassan húzza ki a dildót is belőlem. Arcával az enyém felé közelít, forró ajkai érintik az enyémet. 

Tesztett? - kérdezi. Nagyon - mosolyodok el - de most én szeretnék ilyet tenni veled.

Most nem, most csak ezt akartam - válaszol - de felizgatott amit csináltam. Egy párnát tesz a fejem alá megemelve ezáltal azt. Lelép az ágyról, a falnak támaszkodik, ujjára ken a síkosítóból és eltünteti ujjait combjai között. 

Nézz - mondja amint lassan simogatni kezdi magát. A kezétől nem látom punciját de arca mindent elárul. Egy ideig nyitva próbálja tartani a szemét de az minduntalan lecsukódik, arcán a kéj mutatkozik meg. Kezével elmerül saját magában, látom ahogy köröz kézfeje csiklóját izgatva. Lélegzete egyre gyorsul, szemeit összeszorítja. Ismerem és tudom hamar el fogja juttatni magát a csúcsra. Hirtelen felsikolt és búgó hangjon kezdi el kapkodni a levegőt amint teste a csúcsponttól összerándul. Kezét combjai közé szorítja és csak hagyja a kéjt elhatalmasodni magán. 

Imádom az élvező nő látványát de Annáét leginkább hiszen ő az enyém és nekem az ő kéjes tekintete jelenti a legtöbbet. Kinyitja szemét. Húúú ez gyors volt de finom - suttogja. Remeg a lábam - mondja. Felém lép és kioldja a bilincseket. Felülök és magamhoz húzom. Forrón átölelem- 

Köszönöm cica - súgom a fülébe. Segítek levenni a fűzőt róla. Bebújik a takaró alá, átölelem, kezem a cicijén, nyakába csókolok. Hamar elalszom. 

01_6.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4011817697

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása