Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Tartozás 2. Adósság lerendezve?

2016. november 14. - Markus Andreas Schäfer

Érzem makkom lassan halad előre Kati felszisszen. Várj, nyálazd még jobban meg - suttogja. Jobb ötletem támad, felállok és elsietek a hálószoba felé. Szinte feltépem az éjjeliszekrény fiókját de nem találom benne majd a másik oldalon keresgélek. Anna felső fiókjában meg is lelem a síkosítót. 

Amint megfordulok látom Kati áll mögöttem. Jó ötlet - mosolyog rám - de most már itt maradunk - és válaszul elveszi a tubust tőlem. Letekeri a kupakját és hatalmas mennyiségű zselét nyom a markába. Felém nyúl vele, megborzongok amint a hideg anyag hozzám ér, alaposan beborítja vele farkam. Megpuszilja a számat majd megfordul és a szőnyegre térdel. Gyere, gyere mert nagyon fel vagyok pörögve - mondja. Mögé térdelek és ismét pici ánuszának nyomom makkom. Érzem izma ellenállását majd ahogy feltárul farkam előtt az út egyre beljebb és beljebb jutok benne. Végigszorítja férfiasságom, Kati felszisszen de már nem fájdalmasan hanem teljesen másképp. 

Ez aaaaz - suttogja - mozogj bennem, élvezd a seggem. Szavai felvillanyoznak, nézem ahogy popsijában hol el hol pedig előtűnik vastag férfiasságom. Kati egyre hangosabban nyög, fenekére ütök piros foltot hagyva rajta. Leejti vállát és fejét a szőnyegre majd jobb keze ér véletlenül férfiasságomhoz amint puncija felé nyúl vele. Érzem ahogy magába nyúl, majd kihúzza azt és csiklójára tapasztja. Először csak lassan majd egyre nagyobb tembóban izgatja pici kis pontját. Lőkéseimmel szinkronban egyre hangosabban nyög, élvezi a törlesztést hiszen tartozom neki. 

Imádom az érzést ahogy szűk popsija szorítja férfiasságom de nem csukom le a szemem, látni akarom fenekét, hátát, a szőnyegen szétterülő haját és lökéseimtől mozgó testét. Ahogy kezével segít magának egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, hangos sikoltással és remegő hangon jut el ismét a csúcsra majd lassul lélegzete de nem tart sokáig, ujjai játéka ismét a mennybe repítik. 

Baszd a seggem, gyorsabban, tudod, hogy szeretem - követelőzik, érzem nem tudom már sokági tartani magam ha ebben a tempóban lököm előre magam, meg-megfeszülő izmaim egyre közelebb juttatnak a csúcsponthoz. 

Hirtelen mélyre tolom farkam popsijában és megmarkolom fenekét, ujjaim szinte belefúrom ahogy hangosan és hosszan felnyögve rándul bele testem a mennyei érzés beteljesedésébe. Újra és újra megrándulok de már kisebb intenzitással, hagyom szétáradni magamban az orgazmus okozta borzongást. Kati lélegzetvétele is lassul. 

Óvatosan húzd ki  - figyelmeztet szükségtelenül. Nézem ahogy távozó férfiasságom nyomán összezáródik popsija. Feltérdel és megfordul. Csapzott haja és csillogó tekintete elárulja mennyire jól sikerült de azért gonoszkodva megkérdezem. 

Adósság lerendzeve? 

Kárörvendő mosollyal válaszol - dehogy van, ez még csak a kamat volt, a tőkét is törlesztened kell. Annyit falaztam neked már, hogy csak emelkedik a tőke mint egy devizahitelnél. Gondolod azt, hogy itt nincs rögzítve az árfolyam. Ugye nem akarod, hogy elbeszélgessek Annával? 

De kis szemét vagy - válaszolom nevetve - na irány a fürdő mert lassan mennem kell dolgozni. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6611959215

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása