Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Elvesztem 3. Extázis kezdete

2017. május 03. - Markus Andreas Schäfer

Ujjaim végén érzem finom bőrét ahogy feszes pici popsiját simogatom, kapkodjuk a levegőt, néha kinyíló kék szemében forró vágy ég. Hirtelen mozdulattal megfordítom és a zöld ruha cipzárjához kapok. Óvatosan húzom le végig, egészen a derekáig. Fekete melltartó pántja villan ki alatta. Gyors mozdulattal bújik ki a ruha ujjaiból és már akadálytalanul hullik a földre az. A nyakába csókolok, kezem közben végigsiklik a melltartó domborulatán majd hasán át végig combjáig és vissza. Hátra hajtja fejét a vállamra mintegy követelve folytassam és csak csókoljam finom bőrét, nyakán, vállán. Élvezem illatát és halk szuszogását, kezem óvatosan vezetem be a ciciját borító párna alá, megérzem pici de már kemény mellbimbóját. Érzékien simogatom amíg félhangosan mély levegőt nem vesz a simogatás hatására.

Közel szorul ágyékom popsijához, kemény farkam küzd a nadrágban a kiszabadulásért. Kihúzom kezem a melltartóból, egy mozdulattal kapcsolom ki a pántot. Ez a ruhadarab is a földre kerül. Felém fordul, csillogó tekintettl néz rám majd magához húz aprókat harapva ajkaimba csókol. Élvezem ahogy csókol. Vadul de mégis érzékien, finoman de mégis erőszakosan. Egyszerűen a vágy hajtja. Ujjai az övemet bontogatják, amint meglazul egy mozdulattal húzza le a fehér pólót rólam. Cicijei most már meztelen mellkasomhoz érnek, apró mozdulataink finom ingereket indítanak útnak. Éles körmei hátamat cirógatják, lilbabőrös leszek az erotikus érintésétől.

Fejemet cicijére hajtom, egyiket a másik után csókolom végig, ajkaim között mellbimbóit izgatja nyelvem. Meg-megszívom majd finoman kényztetem, élvezem ahogy fejemet egyre csak hozzá húzza.

Moch es noch des is so guad! - nyögi - csináld még ez ennyira jó.

Én is élvezem ahogy így adhatok kéjes érzéseket neki. Eközben kezem a bugyi pántja alá fűzöm és veszem azt is le róla. Amint a bokájához ér, kilép egyik lábával belőle. Elindul fejem hasán át, azt is érzékien végigcsókolva egészen enyhén borostás szeméremdombjáig. Nem zavaró hanem izgató a látvány és az érzés ahogy csókolom, nyelvem furakodik egyre lejjebb, beljebb.

Sorry dass i net rasiert hobi, i wusste net da sowas heut passiert - hallom - bocs, hogy nem borotváltam de nem készültem ilyenre ma. 

Interresiert mich nicht, lass dich entspannet! - válaszolom - nem érdekel, engedd el magad.

Egy határozott modulattal az ágyra döntöm, combjai megnyílnak előttem és feltárul a női csodavilág látványa előttem. Nagyajkai diszkréten fedik el a kisajkakat, végighúzom nyelvem rajta kívül néha épp csak közéjük tévedve majd mélyen elmerülök benne. Hallom mély levegőt vesz amint szinte véletlenül csiklójához érek és már hangosabban engedi ki azt. Hosszan játszom vele, nyelvem fúrom forró hüvelyébe majd cikázik végig nedves ajkain egészen az apró pontig. Egyre többet időzök rajta, élvezem kéjének neszeit a szobában ahogy egyre közelebb kerül a csúcshoz. Sokáig akarom kényeztetni, amikor közelít a csúcs felé megállni és hagyni neki még időt de nem tudom kiszámítani. Hirtelen sikolt fel és szorítja combjai közé fejemet ahogy megrázkódva eléri orgazmusa. 

Amint lazít a szorításon ismét szeméremajkai közé fúrom nyelvem aprókat nyalva belőle. Lihegése egyre szaporább majd megint és megint de most már folyamatosan remegve élvez, farkam persze még mindig a nadrág szorításában készül felrobbanni...

 

 pussy-eating-fuck-blonde.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4812475665

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása