Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Elvesztem 4. Robbannék

2017. május 05. - Markus Andreas Schäfer

Kikapcsolom a külvilágot magam körül csak kirobbanó kéjének ízét és nedvességét élvezem ahogy apró nyelvmozdulataimnak köszönhetően teste ismét bele-belerándul a mennyei érzésbe. Kapkodó lélegzete és halk sikolyai töltik be a szobát, nem tudom abbahagyni. Nyelvem cikázik szeméremajkain, hol hüvelyébe fúrom majd lassan eljutva csiklójáig azt érintem épp. Elegek is már ezek az apró mozdulatok, hogy testét fel-feldobva ismét eljusson a csúcsra. 

Sajnos nem látom az arcát pedig abban minden érzés megnyilvánulása benne van. Két kezem végighúzom combjain majd lassan de még néha megérintve szemérmét felülök. Haja kibomolva, csapzottan terül szét az ágyon, szemében nedves, kéjes tekintet. Amint meglát elmosolyodik, felül, ajkai az enyémhez érnek.

Bist du deppat des warat so guat - suttogja megint - basszus ez nagyon jó volt. Farkam már szinte fáj abban a szűk boxeralsóban. Felállok és le akarom húzni magamról amikor kezével végigsimít a domborulaton majd csókot nyom rá, keze elmerül mögötte és szinte letépi rólam. Férfiasságom arcával egy vonalban. Kezével megtámasztja makkomat, farkam a hasamhoz tolja, kinyújtja nyelvét és érzékien végignyalva azt. Felsóhajtok. Nyelve érézkien cikázik rajta fel és le egészen a heréiimig, azt is édesen nyalogatja, simogatja. Csak játszik de nem veszi ajkai közé. Lenézek rá és abban a pillanatban ő is kutatóan néz szemembe. 

Käm, leg dich hi! - suttotgja - gyere feküdj le. Szót fogadok neki, A combjaim közé hajtja fejét és folytatja amit elkezdett. Nyelve sokáig időzik makkomon, fantasztikus élményt adva. Kezei testemet, combomat simogatják, éles körmei aprókat karmolnak. Mozdulataira egyre mélyebbről jövő  sóhajtással, néha félhangos nyögéssel reagálok. Kibomlott haját érzem hasamon, majd forró ajkai veszik közre makkomat. Nyelve köröz rajta majd lassan egyre többet eltüntet szájában belőle. Egyre szűkebb a hely ahogy elnyeli férfiasságom, apró ajkait érzem már szinte a felénél. Lassan mozdul feje az ellenkező irányba és engedi ki szájából azt. Ismét és ismét eljátssza ezt amíg keze farkam tövét simogatja. Érzéki mozdulatai egyre gyorsulnak de nem vadul csak érzékien kényeztet. 

Élvezem minden mozdulatát, élvezem ahogy szőke haja a hasamat, ágyékomat, combomat cirógatja közben. Teljesen kikapcsolom a külvilágot és csak a kéj létezik. Nagyon hosszan játszik velem de csak finoman viszont rettentő érzékien és érzem minden mozdulatán imádja ezt csinálni ahogy én is imádtam nedves puncijának kéjt adni. 

Csak nyögök és sóhajtozok és csak élvezem de nem akarok még elmenni, még akarom húzni az időt viszont annyira felhúzott, hogy meg kell állítanom különben azonnal kirobban belőlem a csúcs és megtöltöm száját forró spermámmal. Megfogom a fejét. Rám néz kérdően. 

Warte ein bissi - várj egy kicsit - mondom neki. Elmosolyodik de megérti miért is. Feláll és az asztalhoz lép. Két égő cigarettával tér vissza, az egyiket a számba adja. 

Dann mach mal Pause - akkor szüntet tartunk - nevet rám szemében még mindig azzal a kéjes tekintettel. Néha végigsimít a farkamon ahogy én pici cicjein húzom végig kezem. Lassan szívjuk végig a cigarettát. Elveszi a csikket tőlem és elnyomja a hamutartóban. Négykézlábra ereszkedve közeledik felém, farkam ismét ajkai közé veszi és mélyen elnyeli majd nedvesen kiengedi. Arcával felém közelít, megcsókol és szeméremajkait makkomhoz nyomja. Nedves nőiességében azonnal utat talál az érzem hüvelyének forró bejáratát....

c88e480c0f27fcd4c91574c34e571881da594f1d14ea7d375fdc3153fc3e0925.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr3112482307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása