Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az új kollegina - micsoda nap

2015. június 09. - Markus Andreas Schäfer

Reggel jókedvűen és feldobottan ébredek. Kávé majd a szokásos email olvasás. Annának beviszem a kávét majd elmegyek a fürdőbe. A zuhany alatt tökéletesítem az intim borotválkozást, élvezem ha magammal is foglalkozhatok. Azt akarom, hogy igazán kívánjon Sarah. 

Épp befejezném a borotválkozást amint belép Anna. Leveszi a köntösét és elhúzza az ajtót. Belép és megcsókol, kezével farkamhoz ér. Simogatni kezdi majd leguggol és a szájába veszi még nem akcióképes testrészemet. Az orális szex mestere és ismer annyira, hogy tudja mit is kell tennie, Hamar kemény leszek. Kezével fenekemet izgatja, prosztatámat keresi, a síkos szappan segít neki. Mélyen elnyel majd kienged, szívogat, jár a feje. Becsukom szemem és megkapaszkodok. Élvezem egyre inkább és hangosabban. Mindenem bizsereg. Csepeg a víz a fejére. Marokra fogja farkam másik kezével és egyre gyorsabban mozgatja. Makkom van csak a szájában. Hangos kiáltásban török ki, megremeg testem, Anna mélyen elnyeli péniszemet. Kezével prosztatámat masszírozza, még lüktetve élvezem teli száját. Minden cseppet lenyel. Nem enged ki csak amikor már mindent eltüntetett. Föláll és megint megcsókol. Jó reggelt szerelmem -szól mosolyogva, majd kilép a kabinból. 

Elzárom a vizet és elveszem a törölközőt. Anna felém fordul, egy mézszőke hajszálat tart a kezében. Azért szoptalak le most szerelmem, hogy kevesebb jusson annak a rüfkének - mondja mosolyogva. Na engedj engem is készülni. 

Nem mondok semmit, nem fogok neki hazudni de nem beszélünk róla többet. Amit nem tudok az nem fáj, ebben állapodtunk meg. Jobban kell vigyáznom. 

Fölöltözök, elköszönünk. Szeretlek - mondja. Én is - válaszolom. De én jobban - kontrázik mint mindig. Elindulok. Bent lesz már Sarah.

shower-blowjob-wife_12.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr617524206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása