Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Hannelore - a szőke MILF

2015. július 01. - Markus Andreas Schäfer

Tegnap szabad voltam, sütött a nap hétágra. Dél körül lementünk a strandra a lányokkal. Napoztunk, úsztunk, élveztük végre a nagy meleget. Elég sokan voltak de legfőképp idősebbek. Épp jöttem ki a vízből amikor egy szőke, negyvenes nő keresett magának helyet, tekintetünk összeakadt, nem ment messzire pont velünk szemben tette le a törölközőjét. Kék szeme és tipikus angolszász arca van. Lassan vetkőzött, közben néha rámnézett. Lassan kente be magát krémmel, gondolom magas faktorszámúval a fehér bőréből ítélve.  Velem szemben hasra feküdt és olvasni kezdett. Néha felpillantott és mosolygott, flörtöltünk de óvatosan. Látta, hogy a gyerekek velem vannak. Később bement a vízbe és úszkált, kifelé jövet melltartóját igazgatta mikor leült a bugyiját is. A nedves anyag bevágódott a vonalon. 

A telefonommal játszottam, gondolkoztam, hogyan is tudnék óvatosan kapcsolatba lépni vele. Bekapcsoltam a bluetooth-ot és vártam, hátha talál a közelben élő kapcsolatot. Talált is méghozzá egyet. "Hanna die Hexe :)" - Hanna a boszorkány. Gondolkodóba estem, ő lehet az? Próba szerencse és küldtem neki egy semleges smiley-t. Hallom amint nem messze tőlem jelez egy telefon, szóval ő az. Érte nyúl és megnézi, majd kérdőn rám néz. Óvatosan bólintok. Elmosolyodik. Egy mobilszámot küld át + 49....... szóval nem osztrák hanem német. 

Hamar kitalálom mi is legyen, szólok a lányoknak, hogy hazamegyek mert már elég volt. Ők még maradnak, mondják majd valamikor este jönnek. Küldök Hannának egy sms-t. Rendben - írja - várj meg a Yacht Club után a parkolóban. Felöltözök és elindulok. Nem kell sokat várnom, hamar feltűnik. Végre élőben beszélhetünk is. Kezet nyújt, én megpuszilom. Mosolyog. Mindketten tudjuk mit is akarunk. Egy Audi-t nyit ki. Gyere menjünk hozzám és indít. Pont a házunk előtt áll meg, a szemben lévő hotelben lakik. A hátsó lépcsőn megyünk fel, sok itteni dolgozót ismerek, figyelek. Megnyugszom amikor becsukódik mögöttem a szoba ajtaja. 

Ledobja a táskáját, magamhoz húzom és megcsókolom. Vadul, mohón viszonozza. Azonnal kemény lesz férfiasságom, kicsi a nadrágom. Kezem azonnal elindul hátán lefelé, rövid ruháját felemelve popsijához ér. Meglepetés, nincs rajta bugyi. Magamhoz húzom, élvezem a tapintást. Kezemmel hátulról közelítek puncija felé, azonnal érzem forróságát. Felsóhajt. Leveszi pólómat és megpróbálja levenni a nadrágomat is de nehezen megy, kemény péniszem útban van. Kilépek a nadrágból, elém térdel és finoman a szájába vesz, megremegek amikor hozzám ér. Nyelvével makkomat simogatja, lassan halad zsacskóm irányába, ott is időzik és mint egy fagyit nyalva jön visszafelé. Sokáig csak ezt játssza, majd lassan szájába vesz és rámborul, lassú ütemes mozgásba kezd vele. Kezemet fejére teszem, élvezem ahogy szopja farkam, sokáig, hol gyorsabban hol lassabban. Egyik keze péniszemen, meg-meg szorítja, mozgatja. Gyorsuló zihálásom hallatszik, nyála folyik. Eltolnám fejét, de nem hagyja. Élvezz a számba - lihegi - azt akarom, hogy utána sokáig bírd még. Kinyújtja nyelvét, száját kitátja elengedem magam, remegő testtel lövellek ki, arcára, nyelvére. Élvezettel nyalogatja farkam, majd nyel le minden nyelvére és szájába került cseppet. 

Feláll és az ágyhoz megy, ledobja ruháját, hanyatt fekszik, combjait szétnyitja. Nyelvemet zárt ajkai közé fúrom, felnyög, széthúzza nagyajkait, előtűnnek tényleg kicsi kisajkai és látom duzzadt csiklóját. Vadul vetem rá magam erre a falatra. A punci látványa és a nyalás mindig felizgat, érzem farkamnak nem volt ideje lecsillapodni. Gyorsul lélegzete amint nyelvem elmerül hüvelyében, körözök vele, számat rá tapasztom. Kisajkait szívogatom, csiklóját izgatom. Számba veszem és megszívom, úgy körözök rajta nyelvemmel. Felnyög és éles magas hangon élvezi. Helyet adok ujjaimnak, elmerülök először eggyel, majd kettővel és végül hárommal benne. Felhúzza lábát,  csípőjét mozgatja. Ujjaimmal dugom, egyre gyorsabban. Szinte sikítva élvez minden mozdulatot. Egyre több nedve folyik, egyre tocsogósabb a tájék. Másik kezemmel szeméremdombját nyomom enyhén, vadul nyög. Ujjazom vadul, kiáltva jut el a csúcsra, csípőjét felemeli és spriccelve élvez el, rám is jut belőle. 

Remegnek lábai mikor megfordítom, vállát leengedi, péniszemet mélyen a kéjbarlangba fúrom, fenekét fogom, gyors mozgásba kezdek. Rettentően fel van pörögve, kezével a lepedőt markolja, tépi. Megfogom vállát, úgy húzom magamhoz, tolom magamra, félhosszú szőke haja kócosan himbálódzik. Nincs kontroll már benne, zeng a szoba tőle. Sikít, nyög, kiabál. Mééég, erősebben, gyorsabban! Homlokomról csöpög izzadtságom hátára. Hosszan, sokáig csattan szemérmem rajta. Összefogom haját és azzal húzom fejét hátra. Sikongatva élvez, megremeg és nedvességet zúdit ki magából. Nem állok meg, még bírom. Ismét és ismét elélvez. Érezem amint farkamat simogatja forró nedvessége. Vonaglik teste, érzem a vég közeledtét, ujjamat fenekébe csúsztatom, nem tiltakozik, könnyen bejutok. Érzem a vég közeledtét, kicsúszok puncijából és fenekébe hatolok, gyorsan befogad, pár mozdulat után felkiáltok, elengedem magam, megtöltöm spermával azt. 

Lassan lecsúszik rólam, a hátára fekszik, ki.kinyíló szemmel mosolyog. Ez isteni volt, mondja. Maradok még pár napig. Akarlak még.

2015-07-01_08_24_38.jpg

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr217587136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása