Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Hanna - meglepetés

2015. július 10. - Markus Andreas Schäfer

Mivel Anna kettőre megy dolgozni addig otthon vagyok vele. Most egy kicsit nehéz a kapcsolatunk, sokat dolgozunk, alig találkozunk és a szex is ritka vendég. Holnap lesz a születésnapja a 43. Valami izgalmasat ki fogok találni neki mert hiába keresek kalandokat de őt szeretem. 

Amint elmegy dolgozni sietek zuhanyozni. Sms-t küldök Hannának, hogy indulok. Smiley a válasz. Kopognak, Kata áll az ajtóban.  Cinkosan mosolyog. Pillanatra zavarba jövök. Szia - jön hozzám és megpuszil. Láttam Anna most ment el dolgozni. Ugye a német ringyóhoz mész ma megint és nem hozzám  - kérdi vagyis inkább féltékenyen állítja. Tegnap nagyon jól éreztem magam veled szóval ma is akarom. Ötletem támad. Mit szólnál egy hármashoz? - kérdem. Pillanatig gondolkodik és beleegyezően bólint. Küldök egy sms-t Hannának ismét. Azonnal jön megint a mosolygós smiley. Nincs nehéz dolgom. 

Bekopogunk. Herein - szabad - szól bentről Hanna. Belépünk, egy fehér rövid csipke dessou van rajta, áttetsző. Ahhh soooo - csodálkozik amint meglátja Katát. Német szokás szerint a kezét nyújtja Kata pedig megpuszilja. Kicsit zavarban van mindenki pedig tudjuk miért vagyunk így hárman együtt. 

Hanna három poharat hoz, lenyeljük azt a borzasztó, schnapsnak csúfolt valamit. Három sör is előkerül, jó hideg, jól esik. 

Hanna Kata elé áll, megsimogatja arcát. Magához húzza megcsókolja. Látom apró, finom csókokkal bombázza. Kata csak néha viszonozza majd egyre többet ad. Szájuk összetapad végre, Hanna arcán az élvezet, Katáén az újdonság meglepetése. A tévé mellett látom ott a kamera. Ezt a felvétel elkérem én is. Leülök a fotelba és nézem őket. 

Hanna vetkőzteti Katát, először a fehér vászonnadrágot oldja ki. Elé térdel, ujjával végigsimít a bugyin, csókot nyom rá. Feláll és lesegíti a citromsárga topot is róla. Előtűnnek Kata édes cicijei. Hanna két kezébe veszi őket, finoman cirógatja majd ajkával rájuk tapad. Hol egyiket nyalogatja, hol másikat. Látom Kata nagy mellbimbói lassan keménnyé válnak. Szeme csukva, hallom amint felsóhajt a ciciizgatás hatására. Hanna keze lassan csúszik, Kata testén szemérme felé, eltűnik a fehér bugyiban. Felsóhajt amint Hanna eléri ajkait, halk sóhajtozásba kezd, egyre gyorsabban vesz levegőt. Hanna elé térdel, lehúzza a bugyit róla arcát a szőrös szeméremhez préseli. Leülteti Katát a kanapéra, combjait finoman szétnyitja, lábait fölhúzza. Lehúzza a ruha pántját magán és előtűnnek cicijei. Látom Kata azokat nézi majd értük nyúl. Simogatni kezdi. Felsóhajt amikor Hanna nyelve szeméremajkai közé fúródnak. Becsukja szemét, arcán az élvezet mutatkozik. 

Hanna hátát látom, amint térdel előtte, fenekén fölcsúszik a dessou. Kitűnik szemérme. Levetkőzök és négykézlábra segítem. Kata egyre hangosabban nyög, Hanna élvezettel nyalja. Kezemet végighúzom Hanna szemérmén, érzem milyen nedves. Mögé térdelek, farkamat sima szeméremajkai közén nyomom, ő kissé fölemeli popsiját és lassan becsúszok hüvelyébe. Felnyög amint végigérek benne. Egyre hevesebben nyalja Katát aki engem néz amint Hannát dugom. Kata még inkább izgalomba jön a látványtól, már csak néha pillant rám inkább csukott szemmel és hangosodó nyögéssel élvezi. Hanna derekát fogom, néha fenekére csapok. Fel-fel sikolt. 

Hangosodnak a szobában a kéj hangjai, én sem fogom vissza magam, élvezem a látványt és Hanna tocsogós puncijának hevét. Ujjamra nedvességet kenek és lassan Hanna popsijába nyomom. Egyre gyorsabban dugom, ujjazom fenekét. Sikítva élvez, Katán is elhatalmasodik a kéj, már nem érdekli, hogy egy nő nyalja, fejét jobbra-balra dobálja. ÓÓÓ isteneeeem - kiált föl és remegve emeli meg csípőjét, kezével Hanna fejét magához szorítva hosszan élvez el. Minden lökésemnél Hanna feje még jobban Kata szemérméhez szorul, a két nő szinte egyszerre zihál, élvez. Maradj bennem mélyen - kiált föl Hanna. Megállok és érzem lüktetve szorít hüvelyizmaival, sikoltva kapja föl fejét, farkamat forró nedvesség önti el, kihúzom péniszem utat engedek heves zuhatagának. Visszacsúszok belé, vad mozgásba kezdek, Hanna feje ismét Kata ölében, egyik keze ujjaival a szőrös puncit ujjazza, közben nyalja. Kata élvez, hangosan remegve, Hanna is hangosakat nyög. 

Látom Kata arcát amint ismét közeledik a kéj felé, bennem is elindul a mély remegés. Kata felsikolt és éles hangon élvez el ismét. Megfeszül testem, ágyékomat Hanna fenekéhez szorítom és telitöltöm punciját. A spirccelésem hatására ő is elélvez megint, tocsogva ér el nedvessége. kezével csiklójához kap és addig dörzsöli amíg még pillanatok alatt megint elélvez. Már nem vagyok benne, hasamra lövell. 

Lassan csillapodik le zihálásunk, mindhárman csapzottal rogyunk le a kanapéra. Kata egyik keze Hanna punciján pihen, a másik farkamat cirógatja. Hanna és az én kezem pedig együtt Kata punciján. Mosolygunk egymásra. 

                     

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr617614452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása