Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A vendég első...

2015. augusztus 20. - Markus Andreas Schäfer

Izgatottan ébredek, kávét főzök és tekintgetek ki az ablakon. Még ott áll a Zürich-i rendszámú autó. Elmegyek a fürdőbe és elkészülök. Amint jövök vissza látom az erkélyen Marlene áll köntösben és mosolyog. Férje kilép és elköszön tőle. Indulok, amint kilépek a kapun épp ülnek be a Mercedesbe. Azért szemügyre veszem őket most közelebbről. A pasi olyan unalmas, pocakos, szemüveges, üzletemberes. A lány középmagas, szőke, tipikus angolszász arcú, kék szemű. Köszönök nekik amint elmegyek mellettük, visszaköszönnek. A lány a szemembe néz és mosolyog.

Belépek a hotelba a hátsó ajtón, remélem most nem találkozok sem Katával, sem pedig a főnökasszonnyal. A lépcsőn igyekszem fel. Bekopogok, nyílik az ajtó. Marlene áll mosolyogva ott, parfümillat lengi be, a köntöse lazán van rajta. Amint becsukom az ajtót, magához ölel és megcsókol. Forró ajkai érzékien tapadnak számra, finoman csókoljuk egymást. Mélyen elmerülünk egymásban, iszonyúan felizgat, nadrágom egyre kisebb lesz. 

Kezem kalandozni indul, lassan oldom ki a masnira kötött övet. Megfogja a kezemet, megállít. Gyere a hálóba - súgja és kézen fog. Bent félhomály, megállok az ajtóban amint előre megy. Megfordul. kioldja az övét és a földre csúsztatja fehér köntösét. Testszínű combfix, fehér bugyi van rajta. Szépre formázott mellei bimbói keményen állnak. Egyik kezével azokat simogatja a másikat bugyijába csúsztatja, lassan simogatni kezdi magát, szemembe néz közben. Kigombolom nadrágom, kiszabadítom álló férfiasságom belőle. Leveszem ingem és mindent magamról. Meztelen vagyok. Vágy csillan meg szemében, hozzám közelít, elém térdel. Kinyújtja nyelvét és végighúzza farkamon, finoman nyalogatja mint egy fagylaltot. Köröz rajta, hol zacskómat hol makkomat ízleli élvezettel, sóhajt hozzá. Keze fenekemen, finoman csinálja hosszan, érzékien. 

Felnéz rám, elmosolyodik és ismét szájába veszi farkam, most nem ízleli, egyre mélyebbre tolja, érzem makkommal torkát, teljesen elnyel. Bent tart majd kienged, kapkodja a levegőt. Újra és újra. Ismét rám néz. Légy erőszakos, használj, ficki mein Müöndli - bazd meg a számat, küm in - élvezz bele lihegi furcsa svájci akcentussal. Megfogom haját és annál fogva mozgatom fejét. Néha megállítom és csípőmet mozgatva tényleg dugom száját. Kissé perverz de élvezem, folyik a nyála és kapkodja a levegőt amikor kijjebb kerülök. Ütemesen mozgok élvezem a kéjt, sokáig. Egyre vadabbul dugom, hirtelen jön el a vég. Megállok, érzem nyelvét makkomon, lüktetve spriccelem spermám belé. Könnyes szemmel, néz rám, nyálától és nedvemtől csillog szája, férfiasságom. Magamhoz húzom és nyelvem mélyen a  szájába dugom, ízlelem magunkat. Nem sokat érzek, mindet lenyelte. Leülünk a kanapéra. Szeretem amikor ilyen agresszív velem a partnerem - mondja. Keze szemérmemen, péniszem simogatja, finoman. Nem engedi, hogy megnyugodjak, ismét megtelik vérrel...

 

                             

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr437717218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása