Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Claudia kulcsot szerzett

2015. szeptember 10. - Markus Andreas Schäfer

Gyere - szól - elkértem a generálkulcsot Joseftől, azt mondta a 209-es szoba üres. Előre engedem, megyek utána fel a lépcsőn, nézem ringó csípőjét és vele ringó nagy fenekét. Bezáródik az ajtó és kitárul vele a szabadság.

Szorosan átölelem és vadul keresem nyelvemmel az övét, szinte felfal ismét. Érzem nadrágom hamar kicsi lesz, hatalmas keblei finom párnaként érnek hozzám. Szenvedélyesen sóhajtozik mély hangján. Kezem a ruha kötőjét keresi, hamar kioldom a csomót rajta, ő sem vár, kihúzza karját belőle. Földre csúszik a szexi ruha, nem tudok betelni a látvánnyal. Nagy mellei fehér melltartóba szorítva, bimbóudvara épp egy kicsit kilátszik belőle. Kezembe fogom és fejemet rávetem, csókolom, simogatom. A melltartót lejjebb húzva kiszabadítom nagy, kemény mellbimbóját. Számat rá tapasztva szívni kezdem, nyelvemmel izgatom. Hangosan felnyög, zihálni kezd. Kezemmel a másik cicijét keresem, elmerülök feszes melltartójában. Élvezem a kemény bimbó érintését, hallani felajzott hangját. Kezével hátán keresgél, hamar kioldja a kapcsot, lehullik róla az anyag. Csináld még - zihálja - ettől nedvesedik a bugyim. Szavai méginkább felizgatnak, kézzel, szájjal, nyelvemmel izgatom kemény mellbimbóit. Fejemet fogja, hajamat simogatva nyomja azt cicijéhez. Érzem bőrének illatát, szinte fáj már a nadrágom szorítása. 

Végigcsókolom testét, hasát, letérdelek elé és bugyija felé igyekszem. Kezemmel combjait simogatom, arcomat lábai közé fúrom. Élvezem puncijának illatát. Felállok. Megfordul és elindul a szobába, leül az ágyra, felhúzza lábait és leveszi a bugyit magáról, megszagolja és a padlóra dobja. Előtűnnek nedvességtől fénylő szeméremajkai. Kioldom nadrágomon az övet, leveszem azt. Hamar megszabadulok minden ruhámtól. Látom tekintetében az égő vágyat. Gyere - szól halk remegő hangon. 

Elé térdelek a padlóra, fejem combjai közé fúrom, nyelvemet mélyen szeméremajkai közé fúrom, felsóhajt amint érzékeny pontjaihoz érek. Élvezem, illatát és nedves puncijának forróságát. Finomra szőrtelenített ajkait harapom finoman, lassan föl le mozgatom nyelvem, fúrva azt egyre beljebb amennyire csak tudom, Még inkább kitárul, fölhúzza lábait, jobban elérem. Kezével segít húsos szeméremajkait széthúzza, előtűnik kemény csiklója. Számba veszem, lassan izgatom, cirógatom nyelvemmel. Felnyög ismét és mély hangján, egyre gyorsabban zihál. Számban tartom, megszívom. Beleremeg az kéjbe, egyre hangosabb lesz. Elengedi szemérmét, kezével hatalmas cicijei bimbóit simogatja. Hangja betölti a kis szobát, élvezettel nyalom húsos punciját. Érzem mennyire nedves, nem csak tőlem. Élvezettel ízlelem, arcomon nedvessége. Egyre gyorsabban mozog nyelvem nyögése egyre gyorsabb és hangosabb, kezével erősen masszírozza cicijeit. Hirtelen felemeli csípőjét, szinte beleremegnek a régi ablakok amint eléri a kéj, sikoltva élvez, dobálja magát az ágyon, fejét veti jobbra-balra. Nem engedem el, csiklóját számban tartva adom még az impulzusokat neki, remeg egész teste. 

Käm Schotz i wü dei Schwonz in mei Muschi - gyere drága magamban akarlak érezni zihálja osztrák németséggel...

 

09_1.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr107772042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása