Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A bisonsteak 5.

mit is rejt

2015. október 19. - Markus Andreas Schäfer

Nyílik a fürdőszoba ajtaja, fehér köntösömben lép ki rajta, huncut mosollyal az arcán. Hozzám lép, megcsókol. Tiéd a fürdő, hagytam neked benne női illatokat - súgja. Leül a fotelbe - igyekezz. Becsukom az ajtót és élvezem amit hagyott. Erotikus minden, a pára, az illatok a bent lógó törölközője. Hosszan állok a zuhany alatt, a forró víz ellazít, elindítja gondolataimat. Alaposan megtörölközök, a köntösöm rajta, csak a törölközőt tekerem a derekamra, kilépek a szobába. 

A fotelben ül, a szexin nyitott köntös láttatni engedi alatta fehér csipkés melltartót és szintén fehér csipkés francia bugyi szegélyét. Megállok előtte, hajolnék felé de megállít. Nézz most - suttogja. Kezével lassan széthúzza a köntöst, a jobbal combjai közé nyúl. Érzékien simogatni kezdi magát, közben tekintetemet fürkészi. Lassan a bugyijába mélyeszti kezét. A látványtól gyorsan telik meg vérrel férfiasságom. Lecsúszik a törölköző rólam. Ismét indulnék felé de int - az ágyra feküdj Kedves! 

Hanyatt fekszem, csak sejtem mi fog történni de tévedek. Az ágy mellé lép, a párna alá nyúl, egy pár bilincset vesz elő, ismerősek. Az éjjeliszekrényedben találtam Kedves - mosolyog - és most kipróbáljuk. Hideg a fém, az ágy sarkaihoz bilincsel. Megáll oldalt és lecsúsztatja magáról a köntöst, négykézlábra ereszkedik fölöttem. Emelném a fejem, hogy megcsókoljam de nem megy, pont olyan távolságban marad, hogy ne érjem el. Nem tehetek semmit. Mellkasom fölé hajol, forró nyelvével mellbimbómat simogatja, apró mozdulatokkal. Becsukom szemem és élvezem a bizsergető érzést. Közben lejjebb engedi csípőjét, a bugyi csipkés anyaga makkomhoz ér, az érzékeny börfelüleleten egyre erősebben dörzsölődik. Az anyagon keresztül magához nyomja. Érzem milyen forró és átnedvesedett. 

Finom csókokkal borítja hasamat, két keze oldalon simogat, néha csak körmét húzza végig rajtam. Felül, combjaim között, belső felén halad keze, szinte véletlenül érinti férfiasságomat. Imádom ezt az érzést, felnyögök. Megáll, kinyitom szemem, mosolyogva néz rám, keze melltartója kapcsait keresi, szexin kibújik belőle és csókot lehel makkomra. Megemelem csípőmet, elhúzza fejét. Ne mozogj - suttogja - most csak én mozgok. Kinyújtja nyelvét, körbenyalja majd végig mint egy fagyit. Hosszan játssza ezt, annyira kívánok már mélyen a szájában lenni de még nem teszi meg. Remegek az izgalomtól. Minden érintése impulzusszerű lökéseket ad férfiasságomnak. Feladom és nem koncentrálok már, elengedem magam, átadom az élvezetnek testemet. Érzékien kis köröket ír le nyelvével, lassan halad férfiasságomon lefelé. Feszül rajta a bőr amint még több vér akar belé tolulni. Heréimhez ér, forró ajkával megérinti és a szájába veszi azokat. Hosszan ízleli, hangosan nyögök. Egyenként engedi ki szájából majd ismét makkom felé halad. Keze combtövemen kalandozik, simogatja, masszírozza azt. Érzem forró ajkait amint lassan szájába vesz és milliméterenként nyel el amíg tud. Fejét lassan mozgatni kezdi rajtam, nyelve izgatóan mozog. Egyre összefüggőbben nyögök ahogy még lassú majd gyorsuló mozgással szopni kezd. Forró lehellete egyre hangosabban teríti be a szobát. Hosszan csinálja addig a pontig amíg már-már elélveznék. Megáll. 

Kibújik bugyijából, fölém térdel, lassan számra ereszkedik, annyira épp, hogy elérem. Kinyújtom nyelvem, nedves szeméremajkai között, nedvességét ízlelem. Ő irányít, nem enged mélyre csak éppen annyira, egy kicsit ad magából. Kezével két oldalra húzza ajkait, duzzadt csiklóját látom. Nyelvem hegyével, finomakat nyalintok rá, nem is engedi jobban elérni. Minden mozdulatnál mélyen felsóhajt. 

Ismét négykézlábra ereszkedik, makkom szeméremajkai közé fogja, farkammal izgatja magát. Lassan engedi lejjebb csípőjét, körülvesz forró puncija de épp csak makkomat fogadja be. Ki-be mozgat, néha mélyebbre ereszkedik majd lassan teljesen rám ül. Mindketten egyszerre nyögünk föl hangosan amint ismét eggyé válunk. Magában tart, csípőjével köröz rajtam, lovagol, elveszi a kéjt amit akar. Élvezettől hangos sikoltásai még inkább felizgatnak, egyre vadabbul és gyorsabban mozog, hosszan..... Nem kell sok, hogy ismét érezzem hamarosan közeleg a vég, fogamat összeszorítva tartom magam, igyekszem nyújtani az időt. Állj meg, nem bírom tovább - nyögöm. Hirtelen megfeszíti testét, hosszú magas hangon sikolt fel, remeg minden porcikája, hüvelyével megszorít és elenged, zihálva élvez el. Minden rándulása még több impulzust ad testemnek, felemelem csípőmet, mélyről jövő ingereknek engedek utat. Hangosan kiáltok fel amint kitör belőlem a vulkán, lüktetve pumpálom belé spermámat, hasonlóan megremegve mint ő az ő kéjénél. 

Rám ereszkedik és megcsókol. Kioldja bilincseimet, szabaddá válik a kezem. Egymásban maradva megfordulunk, ő kerül alulra. Cinkosan mosolyog, kattannak kezén a bilincsek, ő van most az ágyhoz kötve. Lassan kihúzom belőle férfiasságom, forró nedvem csillog rajta, kezemet ajkai közé vezetem, nem engedem a többit kifolyni. Combjait felhúzza, fejem közé nyomom, kinyújtom nyelvem. Édes-sós ízt érzek, ahogy nedveink keverednek, élvezettel nyalom ki belőle mindazt ami lassan szivárog ki. Nyelvemet belé nyomom, finoman húzom ki, kenem szét szeméremajkain váladékát, spermámat. Ragad a szám, nyelvemmel csiklója felé közelítek, felnyög amint elérem.....

                                    

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr467986615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása