Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A bisonsteak 12.

mennünk kell

2015. november 22. - Markus Andreas Schäfer

.... keze szeméremdombomon lassan simogat, borostás bőrömön érzem. Eléri férfiasságom, felém fordul, egymásra mosolygunk, arcunk közelít a másik felé, ajkaink összeérnek, mohón tapadnak össze. Nincs helye kezének már ott, átölel, arcát simogatom közben, haját, nyakát. Ő a hátamat, halk nyögésekkel kísérjük csókcsatánkat, nyelvemmel mélyen szájában kalandozok, az ő nyelvét keresem, A vágy elhatalmasodik rajtunk, szorosan tartjuk egymást, vadul csókolózunk, érzékien harapunk a másik ajkaiba. Sokáig és hosszan, élvezettel, tudjuk lassan megint el kell válnunk, mindent akarunk a másikból. 

Még, még egy apró szeletet, egy ölelést, egy finom de vad érintést, egy kis kéjt. Gyere kérlek - súgja. Még nee - válaszolom - húzzuk még az időt csak egy kicsit. Nem tudjuk visszafogni magunkat, a vágy elhatalmasodik rajtunk. Kibontakozok öleléséből, fejem mellei felé fordítom, finom csókokkal halmozom el, lágy bőrét, számba veszem bimbóit. Élvezettem csókolom, nyalom és szívogatom, olyankor a másikat a kezemmel simogatom, érzem amint egyre keményedik bimbója. Melléhez szorítja fejemet. Szívd kérlek - nyögi gyorsuló lélegzettel. Nyelvem bimbóudvarán köröz, hirtelen megteszem amit kér, felbúg hangja. 

Hasát csókolom, nyelvem finoman dugom köldökébe, majd körözve szeméremdombján át elérem azt a kéjek középpontját. Szétnyitja combjait, érzem illatát ami mindig, még jobban felizgat. Selymes szeméremajkain csúszik nyelvem, nedvesen, finoman. Kezem csípőjén, emelkedik az, jelezve egyre beljebb vágyik rám, még nem megyek. Izgatom vérrel telt, duzzadt ajkait, élvezem a látványt és a hangunk összességét, Tarkóra teszi kezét, erősen magához húz - gyere már - zihálja. Szám pont csiklójára tapad, nyelvem finom játékától, duzzad, egyre keményebb lesz. Egyre hangosodik zihálása, nyelvemmel egyre gyorsabban izgatom, érzem hamar eléri a kéj, elhúzom fejem, megállok. Kérdőn néz rám. Várok amíg lassul lélegzete, Gonosz vagy - súgja. Fejem ismét magához húzza - nyalj kérlek, add meg nekem megint a kéjt! Lassan kezdem megint simogatni, nyelvem finom játékát hangosodó nyögések kísérik. Apró érintésim és nyelvmozdulataim engem is felvillanyoznak még jobban. akarom őt, akarok benne lenni, addig játszom vele még ismét majd eléri a csúcsot. Egyre görcsösebben szorítja fejem szemérmére, alig tudom elhúzni azt onnan. 

Mérgesen néz rám, kezével csiklója felé nyúl - be akarja fejezni a félbehagyott játékot - de nem hagyom. Fölé térdelek, makkom finoman csúszik nedves bejárata felé, nem kell segítség, magától megtalálja az utat a kéj barlangjába. Megemeli csípőjét, végigcsúszok benne, én is felnyögök amint férfiasságom méhéhez préselődik. Kezét, az ágyra fektetem, kinyújtom azokat, ujjait átkulcsolom az enyéimmel, számat az övére tapasztom, nyelvünk azonnal finom játékba kezd amint ütemes mozgásba kezdek. Sokáig lassan, nem sietek bár vágyom már a beteljesülésre, néha fájdalmas visszatartani a kéj bekövetkezését de lassan sikerül. Hosszan mozgok, csípőmmel körözök, vulvájának minden pontján járok. Ajkaimba harap, kezünk szinte fájdalmasan szorítja a másikét. Gyorsítok csípőm mozgásán, zihálása egyre gyorsabb és hangosabb, felsikolt amint az első orgazmus-impulzus eléri, hosszú, remegésbe kezd teste, fölhúzza lábait, hüvelyének izmaival meg -megszorít. Fejét jobbra-balra veti az ágyon, kezemet szorítja. 

Élvezz belém megint - kiált fel. A popsijába akarok de nincs már rá idő, gyorsítok mozgásomon, kézfejemre támaszkodom, előrelököm csípőmet, felkiáltok, első lüktetésem mélyen éri majd kijjebb húzom férfiasságom és és töltöm meg spermámmal szűk punciját. Elnyújtom orgazmusom, amilyen hosszan csak lehet, meg  megremegek belé. Rárogyok és megcsókolom. Oldalra fordulunk, nézzük egymás szemét, hátrasimítom haját az arcából, ajkunk összetapad. Átöleljük egymást, érezzük amint lankadó farkam kicsúszik belőle, nyomában kéjnedveink folyama csurog ki. 

Mennünk kell..... de jó, hogy összefutottunk -  súgja - el ne tűnj megint! Felemelkedik az ágyról. Nézem ahogy a nyitott fürdőajtóban eltűnik...

 

                           

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr568097818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása