Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 11. - marad a vonzalom

2015. november 27. - Markus Andreas Schäfer

Én is elkészülök, csak délutánra kell mennem dolgozni, találkozom Chrissivel. A domb aljában a házak után feltűnik babakocsit toló alakja. Hideg ajkaival megcsókol, lassan sétálunk tovább. Titkos pillantásokkal méreget beszélgetés közben majd egy általam ismeretlen irányba fordítja a kocsit. Erdei ösvény, nem jár erre senki. Amint teljes takarásba érünk, felém fordul és nyelvét mélyen a számba dugva, érzékien megcsókol.

Annyira kívánlak és azóta még inkább, olyat adtál nekem amit még nem kaptam férfitől - súgja - akarom megint. Vadul csókoljuk egymást, nadrágom egyre kisebb lesz, hozzám nyomja szeméremdombját, a vékony nadrágon át érzem. Harapjuk egymás ajkát, faljuk a másikat. Mindketten fel vagyunk izgulva de semmi esélye annak, hogy ma be is teljesedjen a vágyunk. Megfogja a kezemet és nadrágjába rejti. Érzed milyen nedves ? - súgja. Enyhén szétnyitja lábait, kezem forró, nedves szemérméhez ér, felsóhajt amint finoman simogatni kezdem, ujjam belécsúszik. Ó ne - sóhajt föl. Ránézek, forró vágy ég a szemeiben, finoman simogatom punciját, lihegve élvezi. Nadrágom majd szétpattan duzzadt férfiasságomtól.

Hazaviszem a kicsit és megkérem anyut vigyázzon rá - lihegi - van annyi időd? Még négy órám van - válaszolom. A hotelbe menjünk ? - kérdi de nem várja meg a választ. Írj sms-t! Szinte rohanva indul hazafelé. Gondolkodóba esem, megkérjem-e Katit megint adjon egy szobát? Írok neki egy üzenetet. Szinte azonnal válaszol. "Csak azért mert tudom ha nemet mondok hazavinnéd és nem akarom, hogy Anna rájöjjön."  Azonnal írok Chrissinek. Szálloda! 

Komótosan sétálok a hátsó bejárathoz, Kati épp a lépcsőt porszívózza. Itt a kulcs, élvezd ! Megpuszil és eltűnik az emeleten. Hamar nyílik a bejárat, halkan osonunk föl a negyedikre, kattan a zár. Ajkaink megint összeforrnak, kabátja cipzárját húzom le, ő az enyémet. Magam után húzom a hálóba, szinte tépjük egymásról le a ruhát. Egymás után kerülnek le a ruhadarabok rólunk de nem várom meg, ő vetkőzzön le  teljesen. Megfogom a vállát és megfordítom, kikapcsolom melltartóját, az a földre hullik, hátulról átkarolom, kezem oldalról érinti duzzadt cicijeit, nedvességet érzek amint bimbójához érek. Siettem - súgja - nem volt időm lefejni a tejemet. A nyakába csókolok, érzékeny cicijeit finoman simogatom. Nem baj - válaszolom. Végighúzom ujjam oldalán, rózsaszín bugyiját húzom lassan le róla. Amint a bokájához ér kilép belőle, kezembe fogom, érzem nedves az anyag, megszagolom, élvezem a belőle áradó öblítővel keveredő illatot. 

Gyere - fogja meg a kezem és az ágy szélére ül, combjait szétnyitja. Kisajkain nedvesség csillog, fejemet öléhez húzza. Kérlek csináld azt amit a múltkor - súgja és kezére támaszkodik az ágyon. Végighúzom ujjam combjain, kívül majd belül egészen szemérméig, kinyújtom nyelvem és óvatosan ízlelem forróságát, felsóhajt amint szeméremajkai közé érek, lassan nyalom mint egy fagyit, egészen a bejárattól a csiklójáig épp csak hozzáérve. Önkéntelenül csúszik felém, egyre közelebb akar kerülni. Megfogom csípőjét - várj még ne siess - mondom - és tovább játszom vele. Az izgalomtól tocsog puncija, számat rá tapasztom és megszívom, nyelvem most ér igazán közel csiklójához. Felnyög, elengedem, finom mozdulatokkal izgatom duzzadt kis pontját. 

Hátára fekszik, felhúzza lábait, combjait még jobban megnyitja, kezem a szemérmén lévő szőke bozontban játszik, másikkal lassan közelítek hüvelye felé. Épp csak a bejáratnál simogatom, lassan haladva egyre beljebb. Kifelé végighúzom ujjam hüvelye felső falán, majd második ujjam is csatlakozik hozzá. Épp csak keresem azt a bizonyos pontot ott. Amint megtalálom már nem megyek beljebb, mint egy olló járnak ujjaim ott, finoman masszírozom. Hangja egyre hangosabb, lélegzete egyre gyorsul. Kezével cicijeit simogatja finoman, belecsíp bimbójába ahonnan lassan szivárog teje. 

Búgva nyög, néha finoman felsikolt, egyre gyorsabban kapkodja  a levegőt, érzem készül elmenni, megállok minden mozdulattal. Felemelem fejem, ránézek, arcán a kéjes kifejezés a kínnal keveredik. Kinyitja szemét - fojtasd kérlek - és fejemet ismét öléhez nyomja. Puncija illata mindig még inkább felajz, farkam szinte fájdalmasan szorít. Nyelvemmel finomakat nyalok csiklójára, ujjaim ismét g-pontját masszírozzák. Nyögése egyre hangosabb sikoltásokba torkollik, keze az ágytakarót markolja. Már érzem feszíti meg testét, levegővétele egyre gyorsabb, hirtelen kihúzom ujjam belőle és elemelem fejem. Megállok. ÓÓÓ neee - sóhajt föl. Te kérted - válaszolom - és fölé hajolok, megcsókolom, kócos haját megsimítom. 

Igen deee - nem fejezi be a mondatot. Lassan végigcsókolom, édes testét a nyakától indulva. Elidőzök cicijeinél, szinte szétfeszülnek, fehér bőrén kék ereket látok. Hasán át visszajutok puncijához. Megcsókolom és felülök. Ujjaim lassan vezetem be nedves, forró, szűk hüvelyébe. Másik kezemmel finoman szeméremdombja felső részére támaszkodok, ujjaim egyre gyorsuló ütemben mozognak benne. Minden érzékeny pontját érintem, egyre gyorsabban veszi ismét a levegőt, egyre hangosabban sikoltozik az kéjtől. Ujjaim a nedvességtől lucskosan csattannak, erősen masszírozom hüvelyét, csiklóját. Megremeg az ablak amint megfeszült testében elindul az orgazmus, éles sikításától. Dobálja csípőjét, kezeivel görcsösen markolja a takarót, elveszem ujjam csiklójáról csak ujjazom tovább. Mooost - kiáltja és nedvességet lüktet ki nedves puncijából. Kontrollálatlanul élvez hosszan. Minden egyes mozdulatomra hangosan felsikolt. Lassítok kezemen, kihúzom belőle. Rám néz - gyere belém édes. Fölé térdelek, édes ajkára tapasztom a szám, makkom puncija bejárata felé csúszik...

                              

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr208107498

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása