Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 14. nem várt büntetés folytatódik

2015. december 06. - Markus Andreas Schäfer

Csak ülök és nézem ahogy nejem maga után húzza Tamást a hálónkba. Lehúzom a whiskey-t és töltök még egyet, félig lesz a pohár. Abba is belekortyolok, érzem a hatását, az alkohol kicsit oldja a feszültségem. 

Gyere már - hallom Anna hangját - lemaradsz a műsorról - nevet. Elindulok. Tamáson már nincs ruha, kisportolt, negyvenes pasi, valahol irigylem testfelépítése miatt de látszik tesz érte. Anna az ágyon fekszik, Tamás feje a combjai között. Hátranéz amint meghallja, hogy jövök. Ülj le a páholyodba és élvezd az előadást - lihegi nejem gonosz kárörvendő hangon. Finomabban - szól Tamáshoz - ez aaaaz - nyög fel. Kezével mellei felé közelít, kiszabadítja a melltartóból és simogatni kezdi. Megemeli fejét és megnyalja bimbóit majd ismét hagyja azokat szétterülni mellkasán, masszírozza azokat. Egyre hangosabban liheg, élvezi ahogy a pasi kényezteti. 

Nyúlj belém - nyögi. Tamás jobb keze eltűnik Anna combja mögött, aki felsóhajt amint megtörténik amit kért. Anna egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, a pasi élvezettel nyalja nejem punciját. Furán érzem magam de valahol élvezem a látványt, férfiasságom ismét keményedik. Anna néha rám néz majd kéjesen behunyja szemét. Emelgeti csípőjét, fel felsikolt hangosan élvez. Amint farkam teljesen megtelik vérrel, belenyugszom a helyzetbe, kezembe veszem és finoman simogatni kezdem. Nejem hangja betölti a szobát, Tamás is liheg. Anna nem sokáig nyújtja az élvezetet, felhúzza teljesen lábait, csípőjét a magasba emeli és remegő hangon élvez el hangosan és hosszan. Tamás felemeli a fejét de látom és hallom keze mozog feleségem lucskos puncijában aki megint és megint hangos orgazmust él meg. 

Kezem egyre gyorsabban mozog farkamon. Néha megállok és megnyálazom ujjam, azzal simogatom makkom, majd marokra fogva izgatom.  Felül és Tamást az ágyra dönti, négykézlábra ereszkedik fölötte, lassan engedi fenekét a pasi farkára, kezével segít neki. Felnyögnek mindketten amint teljesen belé hatol. Felül, pont velem szembe kerül, Tamás keze Anna melleire kúszik, finoman simogatja azokat míg ő lassan lovagolni kezd rajta. Csillogó szemei néha rámnéznek, de nem tudja nyitva tartani azokat, arcán kéjes kifejezéssel élvezi az aktust. Ne mozogj - szól rá. Egyre gyorsabban és vadabbul veszi el tőle azt amit akar, nem sok kell neki ha beindul - tudom - hátrafeszíti testét és hangosan élvez ismét el. 

Kezeire támaszkodik és csak fenekét mozgatja, fel le a pasi farkán, gyors tempóban, csattan szemérme a másikén, nedves puncija hangjai hallatszanak. Tamás is hangosan nyög, élvezi amit nejem tesz - nem is csodálom. Anna ismét hangos - óóóóó isteneeem - kiáltással élvez el, remeg teste, a pasi kezei nagy fenekét markolják. Nem bírom Anna - hallom a férfi hangját - el fogok menni. Ő hirtelen leszáll róla, a farkára veti magát, szájába veszi és szopni kezdi makkját, keze simogatja, csúszik rajta. Tamás hangosan felnyög, megemeli fenekét, Anna megáll és hagyja, hogy a pasi a szájába élvezze minden csepp spermáját, élvezettel nyeli le, a lüktető farok spriccelését. Felül és körbenyalja ajkait, közben megint rám néz. 

Tamás is felém fordul, lassul a lélegzete. Tekintetében valami furcsa, megbánásszerűt látok, talán együtt érez velem. Anna feláll és kimegy a nappaliba majd a whiskey-s üveggel tér vissza. Tölt mindkettőnknek. Némán kortyolunk bele. Látod - mondja elém állva - én is tudok mással dugni úgy, hogy neked fájdalmat okozzak. Igaza van de nem mutatom ki. Lelkemnek fáj de nem mondom, mennyire tetszik amit látok. Tamás mögé áll és gyengéden térdre nyomja előttem, majd fejét fogva és férfiasságom felé közelíti. 

Elég volt a büntetésből - szól Annához - hármasban élvezetesebb. Nejem kinyújtja nyelvét és a makkomhoz ér vele......

                           

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr738135646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása