Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 2.

2015. december 22. - Markus Andreas Schäfer

Hamar beérek a munkába, folyton Clara jár az eszemben. Öt óra körül sms-t kapok tőle, amikor időm engedi a nagy hajtásban válaszolok neki. Rengeteg kérdésünk van egymáshoz. Régen szeretők voltunk, a régi életünkben majd mindenkit másfelé sodor az élet. Tizenegy felé sikerül mindennel végezni. Beülök az autóba és felhívom. Azon kapom magam, hogy teljesen bepárásodott az üveg és már vagy negyven perce csak beszélgetünk. Ideje lenne hazaindulni. Nehezen elbúcsúzok tőle, még kitörlöm az sms-eket a telefonomból, nem akarom, hogy Anna véletlenül meglássa. Nem akarom megbántani ismét, csak diszkréten teszem. 

Belépek a lakásba, Anna épp a fürdőben van. Beköszönök neki, áll a zuhany alatt, mosolyogva tapasztja száját, melleit és hasát a párás zuhanykabinra és int, hogy jöjjek. Gyorsan vetkőzök, dobálom ruháim a szennyestartóba, nyitom az kabin ajtaját, belépek és megölelem a vízpermet alatt nejemet. Folyik a víz ránk, édes asszonyi fürdőillat van bent. Egymás szájára tapadunk, forróan csókoljuk a másik ajkait, nyelvünk mélyen kalandozik a másikéval. Kezem hátán csúszik feneke felé, magamhoz húzom amint elérem, férfiasságom combjai közé szorul ahogy megtelik vérrel. 

Ujjam lassan csúsztatom habos popsiján lefelé, elérve ánuszát ott maradok, finoman masszírozom, millimétereket haladva befelé. Anna keze farkamhoz ér, makkommal csiklóját masszírozza, csillogó szemmel néz rám, vadul szájára vetem magam és aprókat harapva csókolom ajkait. Ujjam egyre beljebb kerül popsijába, óvatosan tágítgatom, nem ellenkezik, akkor most rá van hangolódva. Lihegve simogatja magát farkammal, felemeli jobb lábát és a párkányra teszi, magába segít, előre tolom csípőmet és mélyen elmerülök forró hüvelyében. Óvatosan mozgok, nem akarok kicsúszni belőle ebben a pozícióban, Anna közben kezével csiklóját simogatja, keze néha heréimhez ér, akarva akaratlanul.Nagyon tudja mi is kell nekem, én is mi neki. Kilenc év az kilenc év. Lassan mozgunk sokáig de elég kényelmetlen most ez a pozíció. 

Kihúzom férfiasságom belőle és megfordítom, csaptelepre kapaszkodik, felém tolja nagy popsiját, nedves puncijába hatolok, mélyen egészen végig. Felnyögünk mindketten. Megfogom nagy fenekét és egyre gyorsuló ütemben mozgok, fröcsköl a víz, csattan szemérmem rajta, búgó hangja egyre hangosabb, lihegése egyre gyorsabb. Hamar el fog menni, imádja ha hátulról dugom. Gyere veleeem - nyögi. De a popsidba szeretnék - lihegem. Ne most, élvezz belém - kéri. Gyorsítok, hangja betölti a fürdőt, felsikolt és éles hangon élvez el. Pár mozdulat után érzem a meginduló kéjt. Mélyre tolom farkam és megránduló testtel töltöm meg forró spermámmal. 

Kicsúszok belőle, megfordul, átölel, a víz csak nyugtatóan csurog ránk. Előkerülnek a szappanok, egymást mossuk. Kilépek és odanyújtom a törölközőjét. Már csak pár nap Szentestéig - mondja nevetve. Igen pár nap és kilenc éve találkoztunk - válaszolom. Megcsókolom. 

A nappaliban ránézek még a gépre, Clara írt. Holnapután szabadnapos, most tudta meg, találkozzunk. Megígérem neki és kilépek. Anna jön be, rágyújtunk, beszélgetünk. Fáradtan dőlünk az ágyba, átölelem hátulról, mindig így alszunk el, kezemben cicije. Hamar elalszunk.

 

                        

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr778187932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása