Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Miri

2015. december 25. - Markus Andreas Schäfer

Karácsonyra eljöttek hozzánk a lányaim. Nagyobbik a nyáron itt is dolgozott az egyik helyi étteremben és most végiglátogatta az ismerőseit, barátait. Reggel csillogó szemmel, lelkesen kiált föl: De jó, imádom! Mit is ? - nézek rá kérdően. Miri amikor megtudta, hogy itt vagyok vonatra ült és csak miattam eljön Kitzbühel-ből.  - válaszolja boldogan.

Nekünk más programunk van és csak este hat körül érünk haza, közben lányom hív, hogy a barátnője itt alhat e nálunk mert reggel hatkor tud csak visszaindulni. Persze, hogy lehet, majd csinálunk neki helyet. Mire hazaérünk, mindketten itt vannak. Aranyos, vadóc tekintetű, kiderül, hogy már 22 éves bár nem látszik annyinak. Vacsorázunk, utána a nappaliban beszélgetünk, Miri eleinte szemben ül velem és óvatosan flörtöl. Észreveszem és óvatosan viszonzom, senki sem veszi észre. Később képeket mutat a családjáról, kutyájáról de hogy jobban lássam a telefonját mellém ül. Van elég hely de ő szorosan a combomhoz préselődik. A képek görgetése közben megnyomja az sms ikont. Egy el nem küldött üzenet van rajta. "Vonzó pasi a barátnőm apja :) " olvasom. Kilép belőle és tovább mutatja a képeket. Később visszaül szembe és folytatja a flörtöt. Sütit eszünk még aztán a lányok elindulnak az éjszakába, találkozni a nyári ismerősökkel. 

Máshol már nincs hely így a nappaliba ágyazunk neki. Aranyos kislány - mondja Anna amikor lefekszünk. Az - válaszolom, átkarolom és elalszunk. Hajnalban kutyaugatásra ébredek, hazaértek a barátnők. Hallom még ahogy beszélgetnek majd ajtó csapódik. Lányom bemegy a szobájukba.

Elalszom majd valamire felriadok ismét. Nézem az órát, hajnali négy van. Rá veszem magam, hogy felkeljek és elmenjek a wc-ig pisilni. A nappali üres, a fürdőből hallom Miri épp zuhanyzik. 

Kezet mosok amint végeztem és belépek a nappaliba, Miri áll ott, meztelenül. Megriadva kapja kezét cicije és szemérme elé, majd amikor feldolgozza, hogy én vagyok, leengedi a kezét. Felém lép és száját az enyémre tapasztja, kezemet szemérmére csúsztatja, az övé köntösöm alá igyekszik. Marokra fogja férfiasságom és simogatni kezdi. Megriadva állok, nehogy valaki kijöjjön de megnyugtatom magam azzal, mindenki úgy alszik nálunk mint a bunda. 

Enyhén szétnyitja lábait, kezem forró szeméremajkaihoz ér, finomra epilált bőrét simogatom. Farkam egyre duzzad, nyelvünk a másikéval játszik, finoman ajkaiba harapok, viszonozza. Felsóhajt amint ujjam szeméremajkai közé csúszik, majd lassan amennyire tudom, hüvelyébe dugom. Finoman ujjazni kezdem, masszírozom nedves punciját, másik ujjam finoman csiklóját keresi, érzékien húzom rajta végig, hozzám préseli testét amint kemény pontján körözni kezdek ujjammal. 

Nincs helye kezének mozogni, csak épp makkom alját simogatja. Összeszorítja combjait, az ágy felé húz. Feküdj le - suttogja. Végigdőlök a kanapén, Miri megfordul, fölém térdel, tocsogós puncija épp fejem fölé kerül. Felemelem a fejem, kinyújtom nyelvem, épp elérem vele, szeméremajkai közé csúsztatom, érzékien nyalni kezdem. Egyre lejjebb engedi csípőjét, szinte rám ül, számba veszem csiklóját, megszívom és nyelvemmel körözök rajta. Felsóhajt visszafojtott hangon és kapkodni kezdi a levegőt. Kezem pici popsijába markol, körmeim finom nyomot hagynak rajta. 

Széthúzza fenekét. Nyald a popsimat is - lihegi. Nyelvem ánusza felé indul, érzékien körözök szép, pici rózsáján. Jobb kezével előlről közelít szemérme felé, érzem amint csiklóját masszírozza. Nehezen tudja lélegzetét halkan tartani, néha hangosabban engedi ki a levegőt. Remélem senki sem hallja meg. 

Rám borul hirtelen és érzem amint forró szája körülöleli makkom, feje ütemesen mozogni kezd rajtam, egyre gyorsabb iramban szopja férfiasságom, a fiatalság hevével. Nem sokáig teszi, előrébb araszol és lassan rámül. Derekát előre döntve, lassan csúsztatja magát rám, szűk hüvelye forrón szorítja farkam. Amint elmerülök benne felnyögnék de csak óvatos sóhaj hagyja el számat. Négykézlábra áll, csak csípőjét mozgatja, egyre gyorsabban rajtam. Megnevesítem ujjam és ánuszát simogatom vele. Körözök rajta. Hátranyúl egyik kezével, megfogja enyémet és beljebb tolja, majd elveszi. Értem a célzást, egyre beljebb nyomom ujjam popsijába. Néha megáll és teljesen rámül, köröz csípőjével, szinte méhét érzem makkomon. 

So schod da du nit in meine Muschi kommen konnst - olyan kár, hogy nem jöhetsz a punciba - lihegi tiroli tájszólással és egyre gyorsít csípője mozgásán. Lélegzete egyre gyorsul, hirtelen megáll és visszafogott hangon, szinte felsikolt. Remeg teste amint lüktetve élvez el. Hüvelyének izmai meg-megszorítják farkamat, ismét és ismét. Finomakat mozdul rajtam, lábamba mélyeszti körmeit és minden mozdulatnál, újabb és újabb impulzusokat csikar ki magának, feszülő testtel élvez sorozatosan el. 

Érzem már én sem bírom sokáig, megemelem popsiját és kicsúsztatom farkam belőle. Kezével megpróbálja popsijába nyomni de nem megy. Megfordul és szájába vesz, amint nyelvével makkomhoz ér, szinte kirobban belőlem a kéj, lüktetve spriccelem spermám szájába. Élvezettel nyalogatja, nyeli le minden cseppjét. Leszáll rólam. Nyelvét a számba dugva csókol mélyen meg. 

Csillogó szemmel rám néz - nyárra vissza kell jönnöm ide dolgozni - súgja. Menj vissza aludni, fél óra múlva indul a buszom - mondja. Várok egy kicsit amíg férfiasságomból visszahúzódik a vér és elköszönök tőle. Halkan nyitom a hálószoba ajtaját. Anna felriad - hol voltál? - kérdi. Csak pisilni - válaszolom és bebújok mellé, átölelem. Jóleső fáradtsággal alszom vissza.

                         

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr418196854

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása