Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 3.

2015. december 27. - Markus Andreas Schäfer

Korán ébredek mint mindig, ilyenkor meg van a reggeli nyugalmam egy pár órára. Olvasgatok, híreket, krone.at-n, néha azért nehezebb mondatoknál el kell időznöm, hogy pontos értelmet nyerjenek, ezzel fejlesztem amúgy nagyon jó nyelvtudásomat. Mióta sok a magyar a munkahelyemen, sokkal kevesebbet beszélek németül, hiányzik már egy olyan közösség ahol nem kell magyarul beszélnem. Az elég itthon.

Kis piros jel a facebook-on, ismerősnek jelöltek, Clara az. Szóval megtalált. Visszaigazolom és végignézem az oldalát, teljesen lila minden. Jól állt neki a lila és nagyon elegáns tud lenni benne. Írok neki, beszélgetünk. Nyílik az ajtó, Anna ébredt föl. Megpuszilom és készítek kávét neki. Hamarosan megy dolgozni, én ma szabad vagyok. Izgatottan  várom a mai napot, Katival találkozom ahogy megbeszéltük, vágyom kis izmos testére, nedves puncijára és befogadó popsijára. Nyelvének játékáról már ne is beszéljünk. 

Anna elmegy zuhanyozni, illatosan jön ki a fürdőből, öltözik. Ma osztott műszakban lesz, tehát délután két órát itthon. Megcsókol és elindul. Írok Katinak, én már felügyelet nélkül vagyok. Hamar válaszol, most ébredt, épp kávézik, küld egy elég jó minőségű fotót, kávéspohár a cicijei között. Nemsokára indul ahogy megbeszéltük. Csak testiség vagyunk a másik számára és mindketten élvezetet adunk. 

Clara is ír a fb-on. Ha délután lenne kedvem akkor találkozzunk, beszélgessünk a régi időkről meg persze a maiakról is. Szívesen emlékszem vissza viszonyunkra, szexi nő, érzéki szeretkezés. Persze, hogy megmaradt az iránta érzett vágy. Megborotválkozok, pólót és edzőruhát veszek fel, irány izzadni egy kicsit. Isteni utána a zuhanyzás. Egy törölközőt tekerek magam köré, a köntösöm a hálóban maradt, így jövök ki a fürdőből. Amint a nappaliba lépek, Katát látom a fotelban ülni. Persze, nem zártam be az ajtót, jut eszembe. Ruhái a kanapén, egyik lába a fotel karfáján, jobb keze szemérménél. 

Szia - köszön mosolyogva - gondoltam elkezdem nélküled amíg elkészülsz - és megnyálazza ujját majd végigsimít cicijein, elveszik ujja bozontjában. Leengedem a törölközőt magamról, nézem ahogy simogatja magát. Bizsergés fut végig bennem, férfiasságom felé nyúlok, finoman megsimítom, egyre duzzad. Kati kéjes mosollyal néz rám, néha becsukva szemét, ujja elveszik hüvelyében.

Felé lépek, felemelem másik lábát is és azt is a karfára teszem, letérdelek, fejem fekete bozontjába fúrom. Nyelvemmel érzem forró nedvességét, puncijának finom beindító illatát, vággyal telve húzom végig szeméremajkain azt. Ujjaimmal combja belső felén simítok végig, popsija felé igyekezve, épp csak finoman megérintem nyíló rózsáját. Tocsog arcom nedvességünktől, nyelvem óvatosan igyekszik bejárata felé, érzékien, aprókat mozgatva rajta jutok egyre beljebb. Halk lélegzete mély nyögésbe megy át. Széthúzom szeméremajkait, hátrébb húzom fejem, a látványtól még izgatottabb állapotba kerülök. Hüvelye, kisajkai, duzzadt csiklója csillog a nedvességtől. Aprókat nyalok minden pontjára, felszisszen amikor csiklójához érek. Hééé finomabban - nyögi. Belédugom nyelvem és lassan körözve indulok felfelé, kemény pontjánál épp csak érintem. Ez aaaaz, így csináld - lihegi. Néha épp csak érintve, finomakat körözve rajta veszem birtokba. Csípőjét egyre inkább felém nyomja majd megfogja fejem és magához húz. Egyre gyorsul  a lélegzete, kezemmel felfelé kúszok, álló mellbimbóit veszem fogom meg. Lágyan simogatom, néha erősebben megcsípem majd ismét csak izgatom. Hallom hangján, közeledik az első orgazmus felé, kicsit kínzom és megállok. Várok amíg elkerül az kéjközeli állapotból. 

Lélegzete lassul, ismét kalandra indul nyelvem csiklóján, megszívom azt, felnyög és magához szorítja ismét fejemet. Csak óvatosan ízlelm, liheg, nyög, ismét eljátszom vele azt, megállok és várom kicsit lehiggadjon. Ne mááár - nyögi - el akarok menni! Engedek kérésének, édes csiklóját egyre gyorsabb iramban nyalom, ujjaim mellbimbóit finoman simogatják. Magasba emeli csípőjét, felsikolt, combjai közé szorul fejem, remegve élvez hangosan, hosszan el. Megrándul teste minden impulzusnál. Nedvét érzem arcomon. Fejem ismét satuba szorul combjai között. Lassan enged szorítása, lélegzete is csak lassan áll helyre. 

Kihúzom fejem lábai közül, arca felé közelítek, közben megcsókolom álló mellbimbóit. Óvatosan nyakába harapok, ajkaink összeérnek. Makkom nedves szeméremajkai közé csúszik, forró mennyország vár ott rám. Azonnal megtalálom az utat nedves hüvelyébe, finoma végigtolom farkam benne. Érzem amint elérem méhét, teljesen körülölel, felsóhajtok az érzéstől. Ott maradok pár pillanatig majd kifelé indulok és ismét be. Nyugodt tempóban mozgok, dugom férfiasságom édes kelyhébe. 

Hangosan felnyög, keze hátamba kapaszkodik, húz maga felé, egyre beljebb és beljebb. Töri térdemet a szőnyeg de nem állok meg, élvezettel mozgok benne. Kata szeme néha kinyílik, a kéjes vágyat látom benne. Csípőmet egyre nagyobb iramban lököm felé, minden végpontnál hangosan felsikolt, élvezem ahogy élvezi játékomat. Már vadul mozgok amikor magához húz és hüvelyének izmaival lüktetve megszorít. Sikoltása betölti a szobát. Felvillanyoz orgazmusa, érzem nem kell már sok nekem sem. Ki akarom húzni farkam belőle de nem hagyja. Most lehet - nyögi és megfogja fenekem, minden lökésnél magába húz. Hangosan robbanok bele, töltöm meg lüktetve punciját nedvemmel. Élvezetünk hangjai cikáznak a szobába, Többször remegek meg és szinte felnyársalom orgazmusomban amint mélyről jönnek az ingerek. 

Csapzottan, mosolyogva és lihegve nézünk egymásra, Kihúzom farkam belőle, kezével puncijához kap amint nyomában folyik ki spermám belőle. Lehajtom fejem, elveszem kezét és az enyémmel széthúzom szeméremajkait. Élvezettel nézem amint rózsaszín barlangjából, fehér nedvem folyik és csepeg ki. Na hozz egy zsepit - szól. Kezébe adom és elindul a fürdő felé. Rendbe teszem a szobát. Katit enyhe férfiillat lengi körül amikor kijön. Nem akartam a nőit használni nehogy Anna rájöjjön - mondja - tudod vigyázunk rá és nem bántod te sem meg többet - emeli fel fenyegetően az ujját.

Felöltözik, megpuszil. Megint jó volt - mondja köszönésképpen és kilép az ajtón. 

                       

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr18199966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása