Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 5. Beteg

2015. december 30. - Markus Andreas Schäfer

Kinézek az ablakon, Anna épp becsukja az ajtót, villannak az irányjelzők, fáradt mozgással indul be a kapun. Elé sietek, lázas szemei fáradtan néznek rám. Lesegítem a kabátját, egyből a fürdőbe megy, hallom amint megnyitja a zuhany csapját és a vízcseppeket ahogy szórják a permetet. 

Teát főzök addig, megágyazok neki a nappaliban, ha akar hadd tévézzen. Haján törölköző, rajta köntös, vacogva bújik az ágyba. Lázcsillapítót és a teát viszem be neki. Hálásan mosolyog beteg szemeivel, betakarom még egy extra takaróval, megsimogatom arcát. Pihenj édes - mondom. Gyere ide mellém - kéri. Ledőlök és megfogom a kezét. Hamarosan hallom, mocorogva elalszik. Óvatosan felkelek és leülök a gép elé. Csak görgetem a lapokat, nincs kedvem igazán semmihez. 

Néha benézek, Anna arca alig látszik ki a takaró alól, izzadtságcseppek futnak végig homlokán. Este kilenc felé lezuhanyzom, teszek még fát a kandallóra majd mellé bújok az ágyba. Erre felébred, kimegy pisilni majd teát kér és visszabújik. Olyan jót aludtam - súgja felém. Megpuszilom fáradt arcát, megfogja a kezem és köszönően megszorítja, majd a hasára teszi. Imádom érinteni testét, mindig felvillanyoz,férfiasságom duzzadni kezd. Óvatosan megmozdítom kezem, szeméremdombja felé, várom a reakciót, valószínűleg túlzottan kimerítette a láz és ellenkezni fog. Elengedi a kezem és enyhén szétnyitja combját. Ez a volt a válasz. Lassan csúsztatom kezem lefelé, finoman simogatva szeméremdombját, kikandikáló kisajkait. Érezem combjai közül áramló forróságát. Felnyög és még jobban megnyílik. Ujjammal hüvelyének bejáratát keresem, óvatosan belédugom azt majd lassan kihúzom, nedvességével együtt. Szeméremajkai közé kenem majd ismét és ismét, egészen csiklójáig de azt nem érintve még. 

Felém fordítja arcát, fáradt szeme mosolyog, meg akarom csókolni de nem hagyja - nehogy elkapd - nyögi felém, majd kezével farkam felé közelít. Marokra fogja és finoman simogatni kezdi, erre én is felsóhajtok. 

Ujjam egyre hosszabb utat jár meg ajkai között, néha megérintve és finoman végighúzva azt csiklóján is. Ilyenkor visszatartja a levegőt majd búgó hangon engedi ki azt. Keze farkamat szorítja meg. Mozdulnék de nem hagyja - a kezeddel csináld kéri. Ujjamat csiklójára teszem, érzékeny pontját nedvesen simogatom, lassan körözök rajta, masszírozom. Anna lélegzete egyre kapkodóbb lesz, nyögései betöltik a szobát. Kezem tocsog nedvességétől. Most nyúlj belém - lihegi. Két ujjam csúszik belé és ki-be jár közben mint az olló mozognak. Csattan tenyerem szeméremajkain amint ujjaim mélyen belécsúsznak, egyre gyorsabban. Hirtelen megemeli csípőjét, visszatartja lélegzetét majd éles sikoltással élvez el, hosszan ahogy mindig szokott. Ujjaim mozgását lassítom és kihúzom puncijából azokat. Tenyeremet forró szemérmére fektetem, felém fordul és csilló szemmel néz. Keze férfiasságomra kerül. Becsukja szemét, nem mozdítja kezét, hallom amint lélegzete egyre lassul, fáradtan és kielégülten elalszik. Leveszem kezét álló farkamról és betakarom. 

Nincs kedvem most kielégíteni magam, hagyom, hogy lassan kifusson a vér belőle. Nehezen alszom el...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr98211556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása