Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 7. Kapok

2016. január 03. - Markus Andreas Schäfer

Kigombolja a nadrágomat és feljebb húzza a pólómat, ajkával érinti hasamat. Ujjait a nadrág oldalába fűzi és lefelé húzza azt, megemelem csípőmet, segítek neki. Az alsómmal együtt szabadít meg tőle, a földre dobja. Combjaimat kezével óvatosan szétnyitja, forró ajkával belső feléhez ér. Körmeit végighúzza belső oldalán, szinte véletlenül ér heréimhez. Felsóhajtok. Keze csak combomat simogatja, imádom ezt az érzést. Férfiasságom egyre gyorsabban duzzad, makkom szinte szétrobban pedig még nem is ért hozzá csak forró lehelletét érzem rajta. 

Följebb térdel, kibomlik köntösén az öv és kiszabadulnak cicijei. Mellkasát fölemeli, úgy húzza végig heréimen át farkamig, kemény mellbimbóival simogat, keze oldalt, fenekemet fogja, körmei belé mélyednek. Kinyitom szemem, engem néz. Imádom nézni az arcod ilyenkor - súgja - csukd be a szemed és engedd el magad. Kinyújtom kezem és finoman végigsimítok cicijén, lehúnyom szemem. Nyelvét érzem amint végignyalja péniszemet makkomig majd vissza, heréimen köröz vele. Forró ajkai közé veszi és eltünteti szájában. Hangosan felsóhajtok, nyelvével izgatja majd hangos cuppanással egyenként kiengedi szájából. Ismét végignyalja farkam majd megint eltünteti zacskómat szájában. Kezével óvatosan farkamhoz ér, marokra fogja, érzéki lassúsággal simogatja. Hangosan cuppan ismét szája amint heréim kikerülnek belőle, ajkait duzzadt makkomra fekteti, nyelvével ízleli. Lassan, egyre többet nyel el farkamból. Izzanak ajkai, mozgatni kezdi fejét, föl és le. 

Egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, gátlástalanul nyögök a kéjtől. Kezébe veszi melleit és azokkal simogatja heréimet, egyre vadabbul szopja farkam. Hosszan élvezem szája forró játékát, kapkodva lélegzek, érzem amint egyre erősebb impulzusok indulnak ágyékom felől. Szinte váratlanul önt el a kéj, remegve és lüktetve emelgetem fenekemet amint farkam spermámat spricceli ki magából, minden cseppjét szájába fogadva. Nem mozdul, csak hagyja orgazmusom beteljesedni. Amint elmúlik a lüktetés, lassan mélyen a torkára engedi farkam és finoman kiengedi szájából. Felül. Kinyitom szemem. Anna néz kéjes tekintettel rám, kinyitja száját, látom benne fehérlik nedvem. Körbenyalja ajkait és lenyeli teljes tartalmát. Imádom az ízedet - mondja - ez most az antibiotikumom. Fölém hajol és megcsókol. 

Felkelek az ágyból, betakarom. Végigsimítok az arcán. Pihenj édes - súgom és megpuszilom. Felhúzom nadrágom, elindulok dolgozni. 

Az autóban még megnézem üzeneteimet, Clara szívecskét küldött, Ditke pedig egy sort:nagyon várlak már! Kettőig hajtok, hogy ne kelljen tovább maradnom, mindennel kész legyek. Felhívom Annát, hogy maradnom kell délután is bent, nem örül neki de tudja néha ilyen is előfordul.  Ditkének küldök egy üzenetet: fél három körül nálad leszek. Smiley a válasz... 

                                                   

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr228228486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása