Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 8. Vad vágy

2016. január 04. - Markus Andreas Schäfer

Kettőkor rohanok a személyzeti öltözőbe, hamar zuhanyzok és öltözök át. Negyed óra alatt ott vagyok de messzebb hagyom az autót, nem kell valaki meglássa és elmondja Annának, hogy ott látta amikor azt hiszi bent vagyok és dolgozom. 

Kettesével szedem a lépcsőket, kopogok a 207-es szoba ajtaján. Kinyílik az ajtó. Ditke áll ott, a fekete göndör haján megcsillan a fény, mosolygós szemei világítanak a szemüveg mögött. Piros, enyhén áttetsző blúz van rajta és szürke szoknya. Nem szól, csak behúz az ajtón. Kattan a zár, vadul esünk egymás ajkainak, kapkodó lélegzettel csókoljuk a másikat. Rég találkoztunk és vad vágyaink megint beteljesednek. Nyakát csókolom, kezem blúza gombjait oldja ki, amint mindet kigomboltam a földre dobom azt, fedetlen vállába harapok finoman, illatos bőrét csókolom. Megfogja fejem és ajkához viszi, nyelvünk elvész a másikéban. 

Lehúzza kabátom cipzárját, a földre kerül az is, ingemet gombolja közben. Ujjaimmal annyira vágyott kemény mellbimbóit simogatom, finoman meg megcsípem, majd gyönyörű bimbóudvarán körözök vele. Lekerül az ing rólam, száját mellemre tapasztja, finoman belé harap és nyelvével simogat. Vadul teszi, mindketten fel vagyunk ajzva. 

Őrülten kívánlak - lihegi fülembe. Én is téged - válaszolom majd kezemmel farmerem felé nyúlok, kioldom az övet és a gombokat, a bokámig csúszik a nadrág, kiszabadul kemény férfiasságom. Ditke felhúzza szoknyáját, nincs rajta bugyi. Megfordítom és a falnak támasztom, mögé állok, kezemmel széthúzom pici popsiját, feltűnik szép kis rózsája és alatta nedvesen csillogó szeméremajkai. 

Kezembe veszem farkam és ajkai közé nyomom, makkomat bejáratához viszem, hátrafelé mozdul, mélyen eltűnök benne, érzem forró hüvelyének szorítását. Egyszerre nyögünk föl, hangosan. Nyakába csókolok, egyre gyorsuló ütemben mozgok benne, érzem a vágyát, hallom nyögéseit. Csak csípőmet mozgatom, mindketten kapkodjuk a levegőt, kezemmel melleit markolom, masszírozom. Annyira vágyom rád, hogy nem bírom sokáig már - nyögi - gyere belém. Egyre gyorsítok csípőm mozgásán, megfogom popsiját, vadul előre lököm férfiasságom, felsikolt és remegve éri el az orgazmus amint engem is, lüktetve spriccelem spermámat forró hüvelyébe. Együtt rándul testünk a kéjben. Kicsit hátra fordítom fejét, ajkaimmal az övét keresem, nyelvünk elvész a másik szájában. 

Testtartásuktól kicsúszik farkam belőle, érzem amint combomon végigcsöppen spermám, lábai közé kap de nem tudja visszafogni, lábán folyik lefelé neki is. Kezébe fogja férfiasságom, elém térdel és a szájába veszi. Lassan mozgatni kezdi rajta fejét.....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr888228534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása