Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 9. Tépj szét

2016. január 05. - Markus Andreas Schäfer

...nem tudok megnyugodni, ahogy érzéki nyelve makkomat érinti, forró ajkai férfiasságom körülölelik. Kezem fejére teszem és hajába túrok, fejbőrét simogatom, élvezem játékát ahogy előre-hátra mozdul. Mélyen magába vesz, érzem megszívja farkam majd lassan engedi ki ajkai közül. Forró nyelvével végignyalja, zacskómon időzik majd ismét fagyit nyalva halad makkom felé. 

Megállítom és felsegítem, az ágy felé húzom. Óvatosan leültetem és hanyatt döntöm, popsija épp a szélén van. Szétnyitom combjait, elém tárul mesevilága, nedves szemérme. Megérzem puncija illatát, a vágy elhatalmasodik rajtam, kinyújtom nyelvem és szeméremajkai közé fúrom, megérzem spermám ízét, kezével ajkai felé nyúl és szétnyitja azokat. Kemény csiklójának kis pontja néz rám, óvatosan érek hozzá nyelvemmel majd lassan haladok bejárata felé. Hüvelyének izmai még nedvemet préselik ki belőle, élvezettel nyalom ki a cseppeket. Megfogja fejem és öléhez nyomja. Szám csiklójára tapad. Nyalj kérlek, nyalj - lihegi. Számba veszem és megszívom, egyre gyorsabb ütemben játszok vele. Búg hangja, egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. Élvezem ahogy megint a kéj felé repül. 

Apránként kapkodni kezdi a levegőt, visszatartja lélegzetét és hangos sikolyban tör ki, dobálja csípőjét az orgazmus hatására. Megfordítom. Térdelj fel - kérem - férfiasságom kezembe veszem és szeméremajkai között simogatom vele. Gyere már belém - nyögi amint hátranéz. Előre lököm csípőmet és felnyögök amint végigérek benne, szinte érzem a méhét makkommal. Ez az - lihegi - gyere, mélyen! Lassan húzom ki férfiasságom majd tolom vissza belé, egyre gyorsuló ütemben. Ismét hatalmába keríti a kéj, apró hangos sikoltásokkal élvezi ahogy farkam teljesen kitölti szűk hüvelyét. 

Megállok mélyen benne, kezem csípőjén és úgy mozgatom, körözök fenekével magamon, érzem makkom minden pocikáját éri forró puncijában. Amint lassul lihegésem, ismét elindulok ki-be benne, csattan szemérmem fenekén, néha aprókat ütök fehér popsijára, megmarkolom és magam felé húzom. Vállát előre engedi az ágyra, látom kezei a takarót markolják, szinte nyöszörög a kéjtől. Most tudom kontrollálni magam, tudok késleltetni, minél többet akarok adni neki. Ez az, basszál, tépj szét - hallom a zihálásfelhőn keresztül. Imádom amikor a nők ilyenkor úgy beszélnek ahogy a való életben nem szoktak, ez még inkább beindít. Apró sikoltásai egyre hosszabbak. Megfogom haját és finoman hátrahúzom fejét, gyorsítok csípőm mozgásán, ágyékomban finom bizsergést érzek, előre lököm magam, farkam mélyen benne, hangosan engedem ki a levegőt amint elér a kéj, nagyokat lökve lüktetem spermámat belé. Imááádom ahogy belém jössz - nyög hangosan fel - és engedi úrrá lenni magán ő is a kéjt. 

Nem mozdulunk csak egymásban maradva, lassan áll helyre lélegzetünk. Kicsúszok belőle, megfordul és hátára fekszik az ágyon, mellé ereszkedek, megcsókolom. Fejét mellkasomra hajtja, kezem édes cicijén. Hallom lélegzete megnyugszik. Gyere holnap is - kéri. Imádlak - súgom a fülébe és elindulok a fürdő felé. Vissza kell mennem a munkába. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr548235084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása