Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 11. Tudom mit is akarsz

2016. január 07. - Markus Andreas Schäfer

Korán ébredek, hideg van. Bekapcsolom a kávéfőzőt, begyújtok a kályhába, elindítom a laptopot. Életre kel a világ körülöttem. Élvezem ahogy pattog a kályha a hőtágulástól. meleg fényt ad az ablakon keresztül. Belekortyolok a kávémba és rágyújtok. Imádok dohányozni de le kell erről lassan mondanom, 

Olvasgatok, látom Clara online van. Lassan érkeznek a válaszok tőle, dolgozik már. Egyre nyíltabban mondjuk ki mire vágyunk, kívánom szexi testét. Visszaemlékszem régen mindig milyen elegánsan vonzó volt. Még pár napot várni kell mire mindketten szabadnaposak leszünk, addig üti időbeosztása az enyémet és fordítva. Ditke is felébredt. Elment a pasim dolgozni, ugye ma is jössz? - kérdi. Megyek  - válaszolom - én is megőrülök megint megkapni téged. 

Felébresztem Annát, beviszem kávéját. A szokásos szeánsz a fürdőben a zuhannyal, borotvával, fogkefével majd felöltözök, elköszönök Annától, csak húz maga felé és csókol és elindulok dolgozni.

Első vagyok, életre keltem a szellőzést, gázt, kombisütőt, a napi teendőim mellett plusz dolgokhoz is fogok. Megjönnek a többiek, jókedvűen dolgozunk. Hannes még ad egy-két utasítást, beül az autójába és kitolat az udvarból. Nem látjuk egy hétig, mindenki felszabadul. Kristin szalad át a konyhán, mosolyogva köszön de nem áll meg. Rá maradt most a "die ganze Bude" - az egész budi, ahogy a hotelt ilyen jelzővel illeti. Többször találkozunk de mindig van valaki ott, nem tudunk beszélni. Kettőkor végzünk, mindenki hazamegy, ötkor kezdünk ismét.

Sietek én is, Ditke vár. A személyzeti zuhanyzóban lemosom a konyhaszagot magamról. Ma simán megállhatok a Gasthof előtt ahol lakik, Anna munkában van. Kettesével szedem a lépcsőket, kopogok az ajtón. Nyitva - hallom bentről szexi hangját. Belépek, elfordítom a kulcsot a zárban. Felakasztom a kabátom, leveszem a cipőmet, benézek a szobába. Sehol senki. A fürdőben vagyok, rögtön elkészülök - mondja egy zárt ajtó mögül. Leülök a fotelba és izgatottan várok.

Nyílik az ajtó, megcsap az onnan kiáramló női fürdő illata. Ditke lép ki, csak egy törölköző van a derekán. Szép cicijei fedetlenek. Orrán szemüveg. Felállnék de int, hogy maradjak. Megáll egy karnyújtásnyira tőlem, megnyálazza ujját és végighúzza testén, megsimogatva mellbimbóját. Érzéki pillantásokat vet rám miközben keze selymes bőrét érinti. Befűzi ujjait két oldalt a törölköző alá és meglazítja azt, ami lecsúszik a földre. Szeméremdombján csak a vékony fekete csík látszik. Jobb kezével szájára mutat - a tiéd lesz ma is - mondja. Felteszi egyik lábát a szemben lévő kanapé karfájára, keze elmerül combjai között. Ez is a tiéd - búgja halkan. Ujján megcsillan nedvessége amint elveszi kezét onnan. Tudom mit akarsz - hallom - és megfordul, lehajol, kezét átfűzi combjai között, ujjam popsija felé tart. Ezt is megkapod. 

Alig férek már el nadrágomban, fészkelődök, helyet kell csinálnom férfiasságomnak. Felém fordul nevetve, kezével arcom felé nyúl, megsimogat. Felállok, átölelem, mintha a villám csapna belém amikor forró ajka az enyémhez ér, nyelvünk mélyen veszik el a a másik szájában, érzékien csókoljuk, egyre forróbban egymást. Finoman felső ajkába harapok majd hevesen keresem nyelvét. Kezem hátán, gerincén húzom végig ujjam popsijáig és vissza. Az övemet bontogatja, farmerom gombolja, gyorsan sikerül is neki. Ujjait két oldalt beakasztja a nadrág bújtatóiba és lassan húzza le rólam, egészen a bokámig, vele együtt térdel elém. Kilépek belőle és odébb rúgom. Csörög az öv csatja a padlón. 

Keze combomon halad lassan, majd eltűnik fenekemnél a bő alsó szárában, szájába veszi a boxer gumiját és fogaival megemeli azt, épp kibukkan duzzadt makkom belőle. Elengedi az anyagot, nyelvével érinti férfiasságom, finoman ajkaihoz érinti. Felsóhajtok az érzéstől. Hátul érzem egyik keze egyre közelebb kerül ánuszomhoz, óvatosan simogatja azt. 

 Arca hasamhoz ér, ahogy egyre többet vesz szájába belőlem, hirtelen szinte letépi rólam a boxert. Abból is kilépek, kibújok pólómból is. Megfogom és lágyan felhúzom, magamhoz szorítom. Nem játszunk pornófilmeset ma - mondom neki és az ágyhoz vezetem. Csintalanul mosolyog majd hirtelen a paplanra lök. Oké - válaszolja. Fölém térdel és combom belső felébe harap finoman, nyelve golyóim felé tart, hosszú percekig elidőzik rajta. Minden ingernél felsóhajtok, elengedem magam és élvezem amint kényeztet. Kezével néha megszorítja farkam, majd ajkai közé veszi makkomat. Forgó nyelvvel, egyre többet rejt el szájában belőle, mozogni kezd rajta, finoman föl és le, másik kezével heréimet simogatja. Összhangja annyira felhúz, hogy kontrollálatlanul, hangosan nyögök az érzéstől. Egyre gyorsabban szopja kemény farkam, ágyékomban érzem meg-meginduló kéjlökéseket, megfeszítem izmaim és megemelem csípőmet. Erre a mozdulatra megáll és rám néz, kacéran lérdezi - héééé mi lesz a többi lyukammal? 

Felém közelít négykézláb és megcsókol. Lassan közelíti szeméremajkait férfiasságom felé, megfogja és hirtelen nedves ajkai közé nyomja, teljesen rámereszkedik, körülölel forró hüvelye, elveszek benne. Felbúg hangja amint eggyé válunk. Mozgatni kezdi csípőjét fel és le, leengedi mellkasát, kemény mellbimbói testemhez érnek. Átfűzöm kezem és ujjaimmal simogatni kezdem azokat, szinte csak megérintve. Felegyenesedik, csípőjével előre-hátra mozog, kapkodja a levegőt, finomakat sikoltva élvez, csiklója borostás szeméremdombomhoz ér. Egyre vadabbul mozog, szinte elveszti a kontrollt, farkam kitölti szúk punciját és minden lehetséges érzékeny pontot izgat. Hangos sikoltásai elnyomják, nyögésemet, kapkodni kezdi a levegőt, előre tolja hasát és cicijeit, majd remegve élvez el hosszan ahogy szokott, fel felsikoltva a kéjtől. 

Gyere hátulról - nyögi és négykézlábra áll. Felállok és magam felé húzom az ágy széléhez, farkam kezembe fogom és lassan nyomom szeméremajkai közé, teljesen elveszek benne ahogy megtalálom édes bejáratát. Kezem csípőjén, előre hátra mozgok. Gyorsabban - lihegi. Gyorsítok. Minden lökésnél nyikordul az öreg fenyő ágy, ismét finomakat sikoltva élvezi amint férfiasságom végigér benne. Szinte a méhében érzem magam. Nedvessége hangot ad mozgásunknak. Nyögései ismét kitöltik a teret, érzem megint el fog élvezni, nem állok meg csak mozgok, ismét kéjhez akarom juttatni. Megnyálazom ujjam és popsija bejáratára teszem, simogatva és izgatva azt, egyre beljebb kerül. Fejét a paplanra hajtja és dobálja amint hatalmába keríti az orgazmus. Mééég - lihegi - folytasd. Kapkodom a levegőt amint vadul dugom kéjjel telt szeretőmet. Érzem meg kell állnom, megszorítom farkam tövét, nem akarok még elélvezni. Várok pár pillanatot és folytatom a mozgást. Felsikolt ismét - ó isteneeem! - élvez most már sorozatban. 

Kihúzom farkam és ánuszához nyomom, lassan fogadja be szoros popsija duzzadt makkomat. Felszisszen amint beljebb érek. Lassan csúszok egyre mélyebbre benne, majd mozdulok kifelé. Ütemes mozgásra váltok. Élvezettel telve nézem amint hol el, hol előtűnik férfiasságom popsijában. Kezével csiklója felé nyúl és masszírozni kezdi azt. Igeeeen baszd a seggem - nyögi. Nem fogom már vissza magam, gyorsítok, hagyom, hogy a kéj teljesen hatalmába kerítsen. Hirtelen rándul meg testem és lükteti ki farkam spermámat szexi popsijába. Meg-megállva élvezek el, nyögéseink összekeverednek a szobában. Remegnek lábaim a forró szeretkezéstől. Óvatosan húzom ki farkam belőle.

Az ágyra rogyik és megfordul. Mellé fekszem és megcsókolom. Szép szemei csillognak az átélt élményektől. Imádlak - suttogom fülébe. Tudom - válaszolja - na indulj a fürdőbe mert még elkésel. Lezuhanyzok. Amint kilépek a fürdőből, hallom halk szuszogását, elaludt. Betakarom és megpuszilom. Kilépek a szobából. Vár a munka megint és esetleg a főnökasszony is.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr358245026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása