Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 13. Izgalomban

2016. január 10. - Markus Andreas Schäfer

Belépek a lakásba, kutyánk boldogan rohan hozzám, kapaszkodik föl rám, csóválja a farkát és szinte azt mondja: de jó, hogy hazajöttél végre. Érdekes egy társ, a lakásban szinte ember, az utcán kutya.

Benézek a hálóba, Anna alszik már, behajtom az ajtót, hogy ne zavarja a fény. Kinyitok egy sört és leülök a kinti laptop elé. A facebook-on értesítések. Mindig izgatottan olvasom mindet. Először a kommenteket és posztokat, majd a leveleket. Most csak egy levélke világít narancsszínben. Clara írt. Végiggörgetem, hat időpontban küldte. Mindjárt az első kettő fénykép. Izgatottan nagyítom ki, kicsit életlen kép rózsaszín köntösben de arc nélkül. Épp fedi az anyag mellbimbóit és szexi hasa látszik rajta. A másikon fekete bugyiban és köntösben. Sokat sejtető fotók. Fellelkesedve köszönöm meg a képeket. Azonnal válaszol. Hosszan beszélgetünk. Annyira kívánom már, hogy együtt lehessünk hacsak pár órát is. 

Lezuhanyzok és bebújok Anna mellé, háttal fekszik nekem, hozzábújok, keresem cicijét. Megmozdul. Most neee. fáradt vagyok - mondja és visszaalszik. Hamar mély álomba zuhanok. Reggel izzadtan ébredek, hülye álmaim voltak. Fölkelek befűtök, kávét főzök, végignézem a facebook-ot ismét. Jó reggelt kívánok mindenkinek, beszélgetek a már ébren lévő online ismerőseimmel. Van köztük egy budapesti korombeli, mosolygós nő. Nagyon vonzódok hozzá de sajnos messze van. Jó lenne találkozni vele. 

Kilenc körül megborotválkozok és átöltözök és nekikezdek a napi egy órás edzésemnek. Tavaszra jobb tartást, erőnlétet, sportosabb alkatot akarok na meg persze kisebb vagy semmilyen sörhasat. Tízre végzek, élvezettel állok a zuhany alatt, jól érzem magam. Köntösbe bújok és beviszem Annának a kávét. Csókkal keltem mint minden nap már közel tíz éve. Imádom nézni amint mosolyogva ébred fel. 

Leviszem a kutyát, hazafelé látom Clara épp a szálloda erkélyén van. Az ablakot tisztítja. Meglát és mosolyogva integet. Megdobban a szívem, jó látni életben is hacsak pár pillanatra is. Belépek a lakásba, Anna már az étkezőben ül. 

Ki volt az a nő - kérdi mosolyogva. Kati kolléganője - válaszolom - a múltkor összefutottam velük a Billában és bemutatta, magyar ő is.

Levetkőzök és leülök a gép elé. Anna elmegy zuhanyozni, nemsokára dolgozni indul. Nekem még van pár órám, ma délutánra megyek. Kijön a fürdőből, lila pöttyös köntösben, a hálóból fehérneműt hoz ki. Itt öltözik föl, melegebb van és mindketten utáljuk a hideget. 

Mindig élvezettel nézem ahogy öltözik. Fehér tangába bújik és sportmelltartót vesz fel, fehér pólót és farmert. Eltűnik az anyag mögött élvezetet adó, telt teste. Megcsókol és kilép a lakásból. Megreggelizek, közben levelezek. 

Kettőre kellene mennem de előbb indulok. Legalább lesz elég időm előkészíteni. A szeretett konyhámban sötét van. Átöltözök és amint jövök föl a lépcsőn Kristinnel találkozok szembe. Mosolyogva üdvözöljük egymást. Amint mellém ér a fülembe súgja - ne haragudj a tegnapiért de Hanna beteg lett, lázas. Most a nagyanyja vigyáz rá.

Kapok egy finom puszit. Isteni illata van.Felizgat megint. Amint indulna végigsimítok popsiján. Várd meg az estét - mondja halkan és felhúzza mini ruháját. Nincs rajta bugyi. Én is akarlak - mosolyodik el. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr968256874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása