Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 14. Este

2016. január 16. - Markus Andreas Schäfer

Nagyon sok a foglalás mára, hárman vagyunk csak de mindig sikerül egyszerre kiküldeni minden asztalt, még a 12 főst is. Magunk között poénkodunk rajta: eljöttek szakácsot szopatni de a kedvenc pincéreik szopnak ma. Elégtétel a felszolgálók szemét viselkedésével és kétszínűséggel szemben. Élvezzük ahogy rohangálnak, megérdemlik. Kristin csak néha átszalad a konyhán, elmosolyodunk amikor véletlenül elkapjuk a másik szemét. 

Fél tízkor mintha elvágták volna a rohamot, csak pár desszert rendelés jön be. Elkezdek összepakolni és takarítani, remélem vége a mai napnak. Negyed tizenegyre a konyha elpakolva és kitakarítva, már csak a mosogató dolgozik. Kimegyek a recepcióra, leadni a másnapi rendelést. Kristin szokta elfaxolni. A monitor felé fordulva ül és épp egy email-t ír. Az ajtónyitásra megfordul a forgószéken. Ismét elmosolyodik amint meglát. Hátra dől, mini ruhája felcsúszva a combján, nagyobb terpeszre nyitja combjait, az anyag már nem takar szinte semmit. Amint fény éri megmutatkozik kívánatos puncija, nagyajkai közül hívogatóan néznek rám kisajkai. Mosolyogva adom át neki a papírlapot. Cserébe egy szobakulcsot kapok, most épp a 408-ast. 

Menj előre - mondja halkan - elfaxolom a megrendelést és bezárok hátul, mindjárt ott vagyok. Felmegyek a negyedikre, belépek a szobába, leveszem szakácskabátomat. Körbenézek, olyan romantikus légyottokra teremtett hangulata van a nagy kerek ággyal, a fürdőbe lépek. Egy nagy tér, a zuhanyzó nincs elhatárolva, cseppvédő sincs. Levetkőzök és addig amíg jön beállok a zuhany alá. Jól esik a forró víz, lemosom a konyhaszagot magamról. 

Épp a hajamra és az arcomra folyik a víz amikor megérinti a vállam. Nem hallottam, hogy bejött. Megfordulok, előttem áll, ruhája a földön. Mindig csak képzelődtem milyen teste is lehet valójában, hiszen csak a körvonalait láttam eddig. Vékony teste viszont nagy cicijei vannak. Látszik a sebész keze munkája rajta de jól sikerült és formás. 

Felém lép és amint hozzám ér a villám csap belém, borzongás fut végig rajtam. Magamhoz húzom és szám az ajkához ér. Picit elfordítja fejét, nyelvét mélyen számba dugja, vadul és felajzottan csókoljuk egymást. Kezem végighúzom gerincén, popsiját simogatom majd vissza. Felnyög halkan, látom minden érintésem célt talál. Keze közénk igyekszik, teret adok neki. Megfogja férfiasságom és a habos kezével simogatni kezdni. Lassan csúsztatja zacskóm felé majd markora fogva vissza. Finom játéka felhúz. Kezemmel elidőzök popsiján majd egyre lejjebb csúsztatom, két ujjammal elérem szeméremajkait. Visszafelé húzva azokat, közéjük csúsztatom, bejáratánál elidőzök, játszom vele. Amennyire tudom lassan belé nyúlok, érzem forró hüvelyét, ajkamba harap és felsóhajt: maradj!

Ujjaimmal masszírozom, élvezettel ujjazom, keresem érzékeny pontjait, minden kéjes érintést felnyögve nyugtáz. Néha marokra szorítja farkam az impulzusoktól, majd csúsztatja kezét, fel és le rajta. Akarom, hogy ajkai érintsék makkomat, megfogom vállát és finoman lefelé nyomom. Rám néz: most neee - kéri - majd a végén de akkor mindet. Megfordul, a csempéhez támaszkodik és kitolja pici popsiját. Megfogom derekát és előre tolom csípőmet. Makkomon érzem forró punciját, finoman tolom előre. Megállok amint hüvelye elejét elérem és visszahúzom majd ismét beljebb hatolok, ki-kihúzva farkam. Percekig játszom így vele de már magam sem tudom türtőztetni és végigérek benne. Hangosan felnyög. Lassan mozgok benne, kiélvezve hüvelyének minden centijét, élvezve kéjének szorítását és hangjait. 

Folyik a víz ránk, nedvesen csattan össze bőrünk, lélegzetünk egyre gyorsul. Hirtelen aprókat kezd el zihálni és felsikoltva indul el az orgazmus útján de nem állok meg, addig dugom amíg csak el nem jön nálam is a pillanat. Kapkodja a levegőt, nem fogva vissza magát élvez, szorítja hüvelyével férfiasságom. 

Ágyékomban bizsergés indul, várok még, párszor mozdulok benne majd hirtelen kihúzom farkam. Megfordul és elém térdel, szájába veszi makkomat, finom nyelvével körözni kezd rajta. Markába veszi és előre hátra mozgatja kezét. Megtámaszkodom a csempén, megfeszítem izmaim és csípőm előre lökve spriccel ki férfiasságomból spermám. Mélyebben nyeli el és hagyja minden lüktetésem szájába. Finomakat mozdít fején, apránként enged ki magából. Felnéz és elmosolyodik. Ezt imádom - mondja - a sperma ízét. Felsegítem, magamhoz húzom és megcsókolom. Még kemény férfiasságom szeméremdombjához szorul. 

Menjünk - súgja - remélem még nem keresett senki. Megtörölközik és felöltözik. Én is. Búcsúzóul megpuszil - remélem még lesz alkalmunk erre, vágytam már rád. 

Előremegy, várok egy kicsit majd én is lemegyek, a hátsó kijáraton lépek ki a hotelből. Beülök az autóba, még az ablakra fújja a levegőt és leolvasztja azt elolvasom üzeneteimet. Ditke írt: holnap még itt vagyok, találkozunk? Megígérem neki, vágyom édes kis kéjjel telt testére. Clara is válaszolt: már csak két nap és szabad leszek :) - ennek is nagyon örülök, felvillanyoz, hogy ismét elmerülhetünk a régen vágyott romantikában. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr908276846

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása