Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 21. Anna meglepetése

2016. február 29. - Markus Andreas Schäfer

Kijövök a fürdőből és a nappaliban ledőlök a, bekapcsolom a tévét. A Duna Tv-re van épp állítva - az egyetlen magyar műsor amit nézni tudunk - az Üvegtigris-t játsszák. Mindig megnevettet, könnyed szórakozást nyújt és ez kell nekem. Amint vége másik adót keresek de osztrákot, most nincs kedvem a német csatornákhoz. Az ORF-en reality megy. Bécsi rendőrök ellenőriznek, razziáznak közúton, nyilvános házakban. Érdekes mert a prostituáltak nagy része kelet-európai és sok a németet törve beszélő magyar. Elfáradtam, el is szunnyadok. Arra ébredek, hogy Anna megpuszil és betakar. Elmegyek zuhanyozni - mondja - aludj csak tovább. Hallom amint megnyitja a vizet és fürdik. Elszállt az álom a szememből, kapcsolgatom a tévét, mindenhol egyidőben van reklám, ez felbosszant.

Nedves hajjal és illatosan kucorodik mellém, beszélgetünk, mesél a napjáról. Elmúlt már éjfél, a SAT 1-en német swinger klubokról van műsor. Érdeklődéssel nézzük, Annának sokat kell fordítanom. Mellkasomra hajtja a fejét. Most már tényleg el kéne mennünk egyszer - mondja. Kezem köntöse alá csúszik, imádnivaló cicijét simogatom épp csak mozdulnak ujjaim. Otthon vagy itthon ? - kérdem tőle. Mindegy - válaszol. A szexnek közös nyelve van - fordítja fejét felém és ajkunk összeér.

Finoman ér össze bőrünk, érzékien csókolózunk, simogatjuk egymás arcát. Megfordul és eltűnik feje a takaró alatt, melleimen érzem nyelvét, játszik vele, csókolgatja és harapdálja, lassan halad hasamon át szemérmem felé. Keze combjaimon, körmével simít végig rajtuk, tudja ez mennyire felizgat. Helyet adok neki, arcával ér férfiasságomhoz, ajkai közé veszi heréimet, nyalogatja és izgatja. Sok férfi nem szereti de én oda vagyok érte. Egyiket a másik után engedi ki szájából, érékien végignyalja farkam a zacskóm felől a makkomig. Kezével combomat, ágyékomat simogatja majd szájába vesz és először lassan majd gyorsabban de finoman szopni kezdi. Felnyögök a kéjes érzéstől, Anna élvezettel nyalakodik rajtam. Kezem próbálom a szűk helyen közelebb vinni szemérméhez de nem hagyja. Maradj nyugton most - suttogja és felül. Megnyálazza ujjait, végigsimít nagy kisajkain, kezébe veszi farkam és lassan magába vezeti. Ne mozdulj - nyögi amint teljesen rámül és elmerülök forró hüvelyében. Kezemet mellére teszi. Masszírozd - lihegi amint csípőjével mozogni kezd. Érzem most elveszi azt ami neki kell, fárasztó nap után csak az kell neki amit ő akar. Köröz és lovagol rajtam, elengedi magát és az egész szobát betöltve hangosan élvez. Az első orgazmusa hamar éri el, rámborul és megcsókol majd csak a popsiját emelgetve mozog férfiasságomon. Egyre gyorsabban teszi, csapja fenekét hozzám, nedves puncija lucskosan csattan. Hirtelen ajkamba harap és megszorítja farkam hüvelyével. Felsikoltva élvez ismét el. 

Felül és lihegve köröz altestével rajtam percek múlva ismét hangos orgazmust él át, fejét hátra veti, kezem szinte szorítva markolja cicijeit és élvez megint, hosszan kontrollálatlanul. Hogy akarod - kérdi. Nem válaszolok, megfogom csípőjét és mozgatni kezdem magamon. Gyere belém, vedd el, csak a tiéd - nyögi. Szavai és mozdulatai még inkább felizgatnak, megremegek, megfeszülnek izmaim, ágyékomat felfelé dobva spriccelem teli hüvelyét nedvemmel. Már nem mozdul rajtam, hagyja hadd éljem meg a kéjt ahogy nekem jó. rámfekszik és megcsókol. Maradj csak kedvesem - mondja és kezével zsebkendőket vesz ki a tartóból. Felemelkedik és puncijához szorítja de így is cseppen ki belőle spermám. Mellém fekszik, megfordítom hogy háttal legyen nekem és átölelem. Cicijét fogva alszunk el a kanapén. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr498427598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása