Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 22. Előkerül a Kígyó

2016. március 01. - Markus Andreas Schäfer

Reggel nem tudok korán felkelni, alig marad időm megnézni a titkos fb oldalalmon az üzeneteket. Clara persze írt mennyire vágyakozik már utánam ahogy én is őutána. Gyors kávéfőzés és zuhanyzás. Kilencre bent kell lennem. Beviszem Annának a kávét és megcsókolom, hagyom ébredezni.

A kedd reggel mindig ilyen mint a mai, elpakoljuk a megrendelt és leszállított árut és előkészülünk az estére de gyorsan megy minden. Egyre kész is vagyok. Krissi-t alig látom de amikor kettesben vagyunk mindig jelentőségteljesen elmosolyodik. Még megnézem a foglalásokat az éttermi könyvben. Amint belépek ő ül a pultnál és dohányzik. Az telefonját nyomkodja, a könyv előtte fekszik. Mellé érek és véletlenül megérintem a karját. Körbenéz, üres minden és a többi ajtó zárva van. Megcsókol röviden majd ismét mint egy tolvaj körbenéz nem látta e valaki. Hannes az éjszaka hazaért - mondja - de meg fogom oldani, hogy találkozni tudjunk. Örömmel nyugtázom, hogy lesz még vele kéj. Elköszönök.

Beülök az autóba és hazafelé indulok. Még be kell mennem a Billába vásárolni. Amint megállok látom, ott áll a parkolóban a régi főnöknőm a Kígyó autója. Ketten használják a barátjával. Vajon melyik van épp bent a boltban? Ahogy a hűtőpulthoz fordulok meglátom a Kígyót becsületes nevén Daniela-t. Háttal áll, hosszú ruha van rajta. Épp megfordul amikor mellé érek. Valahogy takarni akarja az öltözékkel de nagyon látszik már pocakja. Arca szenvtelen marad. Köszönök neki, ő is üdvözöl. Megkérdezem mi a helyzet velük, próbálok mosolyogni. Épp üzemszünet van a hotelban - meséli - a pasija meg úszik a babavárás boldogságában, csak azt nem tudja Hubertus, hogy nem ő a valódi apa de nem fogja soha megtudni. Amilyen helyes pasi vagy biztos édes kis gyermek lesz - súgja felém, nehogy más is meghallja. Egyébként meg ki vagyok éhezve rád és te nem jelentkeztél hónapok óta szóval vagy találkozunk vagy Anna megtudja az igazságot - fenyeget meg. 

Őszintén szólva én is szívesen szeretkeznék vele de nem mondom. Most épp van időm egy pár óra - ejtem el. Felcsillan a szeme - gyere a hotelba, teljesen üres csak az építőmunkások dolgoznak kint Hunertus pedig Bécsben van estig - azzal elfordul és elindul a kassza irányába. Előttem fizet, kisiet az üzletből és beül abban a csúnya, metálbarna, tankszerű VW Tiguan-ba. 

Csak egy utcával lejjebb tudok megállni, a szálloda parkolója feltúrva. építőgépek mindenhol. Látom nyitva a főbejárat, a portán nincs senki csak egy kulcs a 405-ös szobáé. Elveszem és gyalog indulok felfelé a negyedikre. Az ajtó résnyire nyitva. Belépek és bezárom magam mögött. A zár kattanására kidugja fejét a fürdőből - rögtön jövök - mondja. Körbenézek a szobában, gyönyörű a kilátás. Az ágyon a Kígyó ruhája és melltartója. Víz csobogása hallatszik, zuhanyzik. Ledobom ruháimat és kinyitom a fürdő ajtaját, a víz folyik meztelen testére, állok és nézem ahogy szappanozza magát. A legszebb látvány az állapotos nő akiben egy élet növekszik. Tisztelem és becsülöm őket és a legszexibb képet mutatják. Nagyra duzzadt cicijei és formás hasa vágyat kelt bennem. Érzem megindul férfiasságom felé a véráram...

 11_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr168431238

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása