Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Lassan vissza a régi kerékvágásba 6. Kerstin, na mi lesz?

2016. július 29. - Markus Andreas Schäfer

A tegnapi este igazán jól sikerült és nagyon kielégítő volt. Ilyenkor úgy ébredek másnap, folytatni akarom, érzem nem kell sok ahhoz, hogy megint ugyanott legyek. Viszont Annát nem keltem most fel, későn aludtunk el és neki sok az alvásigénye így hagyom még. Halkan kelek fel, kimegyek a konyhába és a romok között bekészítek egy kávét. Mindenhol dobozok, zacskók és ládák, tányérok, poharak, konyhai gépek nyomai kandikálnak ki belőlük. Egyedül a két hűtő emlékeztet valamelyest arra mi is ennek a helyiségnek a rendeltetése. 

Megfő a kávé, fogom a telefonom, a szemüvegem és a forró csészét, kiülök a kinti kanapéra a teraszra. A kilátás valami eszményi, nyugalom árad mindenfelől, élesen világítja meg a szomszéd ház falát a felkelő nap vékony sugara. Lassan elfogy a kávé is miközben olvasgatok, mail-t írok. Várom már, hogy meg legyen megint a kis reggeli szentélyem ahol senki sem zavar és nyugodtan el tudok mélyedni a kis erotikus világomban. 

Megborotválkozok, lezuhanyzok. Törölközés közben nézem magam a tükörben, na igen az elmúlt hetek meglátszanak rajtam. Fáradt is vagyok és az esti pár sör nyoma ott van a hasamon. Újra el kell kezdenem mozogni csak legyen helye végre a szobabiciklimnek is. 

Valahol feminim vonásaim vannak mert mindig válogatok a ruhák között és ez persze a fehérneműre is vonatkozik. Nálam a fehérnemű tényleg fehér, imádom az ilyen színű boxeralsókat. Farmert és piros kockás trachten inget veszek fel, osztrák népviselet modern kivitelben. Megcsókolom Annát, nem ébred fel rá. Elindulok. Élvezem a kanyargós utat a Weißenbachtal-on keresztül, tudom valahol a patak medrében egy szabad nudista strand is ki van jelölve. El kéne jönni ide. Az út körülbeleül háromnegyed óra, mielőtt odaérnék felhívom Kerstin-t. Vidáman veszi fel a telefont. Indul ő is a házhoz. 

Megállok a kocsibeállóban, nyitva a kapu. Ott áll már egy öreg Golf is, most érkezhetett mert pattog a kipufogója. Bekopogok, Kerstin nyit ajtót és mosolyogva üdvözöl. Természetes szépség, vidám és nyílt kisugárzása feldob. Piros, zöld és még nem is tudom milyen színű dirndl van rajta, elrejti alakját de kiemeli dekoltázsát, szint kibuggyannak cicijei belőle. A konyhába lépve előre engedem és előveszem a colstokot. Kedvesen segít tartani még mérek és közben diktálja a méreteket. Sokszor kerülünk közel egymáshoz, feszegetjük a másik intim zónája tűréshatárait de nem sietünk elhagyni azt.  

Még a tűzhely méreteit veszem fel a szűk helyen, elfordítom a fejem a másik irányba a szeglet felé amikor arca tűnik fel váratlanul szinte pár centire tőlem. Csak tartja a mérőszalag végét, úgy maradok és nézek szép kék szemébe ő sem mozdul. Érezzük egymás leheletét. Picit mozdulok felé, ő is ezt teszi, lassan, bizonytalanul. Nem merünk határozottak lenni holott mindketten tisztában vagyunk vele mit is mutatnak a jelek. 

Folytatom a méretvételt, hamar be is fejezem. Összeszedem a jegyzettömböt és a colstokot. Indulok. A konyhaajtóban előre segítem, megfogva derekát. Átlépi a padló romjaiból származó deszkahulladékot és kinyújtja kezét át akar segíteni.

Most vagy soha, most vagy soha - zakatol fejemben. Átlépek, ő nem mozdul csak várja még megtalálom az egyensúlyomat. Ismét nagyon közel kerülünk egymáshoz. Elmosolyodik és elindul a bejárati ajtó felé. Megfogom kezét és visszatartom, ahogy megfordul magamhoz húzom, szám piros ajkához ér. Mélyen csókol vissza, szorosan átölel, forrón és vad természetességgel, vad vággyal falja számat. Nyelvem kalandra indul, lélegzetünk felgyorsul, hosszan tesszük, végre felszabadultan. Kezem derekán, ő a tarkómat simogatja, csókoljuk egymást. Cicijei szorosan nyomódnak mellkasomhoz ziháló lélegzettel adjuk át magunkat kis kalandunknak. 

Käm - gyere - súgja és elindul felfelé a barna lépcsőn. Megyek mögötte és nézem ringó popsiját. Fent ajtók sorakoznak, minden szobába belátni. Belép az egyikbe, nyolcvanas évekbeli berendezésű hálószoba. Innen még nem vitték a bútorokat - mondja. Megáll az ágy mellett és felém fordul. Magamhoz húzom és ismét mélyen megcsókolom, kezem hátán indul popsija felé. Érzem milyen feszes az érintése a ruhán át is, megmarkolom és magamhoz húzom. Szemérme magának a nadrágomban helyet kereső férfiasságomhoz szorul, aprókat harapdálva egymás ajkába, lihegve, szemünket hol kinyitva hol becsukva csókoljuk egymást. 

Finoman végigcsókolom arcát, nyakát és indulok dekoltázsa felé az alig elrejtett dombok csúcsai felé. Ujjam az anyag mögé fűzöm de nem sikerül kiszabadítanom szorosan eldugott cicijeit. Warte moi - súgja és kigombolja a gombot elől, megnyílik az út a vágyott domborulatok felé. Kiszabadítom melleit, látom nagyobb bimbóudvara közepén álló pici bimbóit. Rávetem magam , számba veszem, élvezettel játszom vele. Kerstin felsóhajt - des is so guad - ez annyira jó. Hagyja, hogy kényeztessem közben hajamba túr és a fejemet simogatja. Az ágy felé mozdulok vele. Warte - várj - lihegi halkan és a földre ejti a ruhát. Kilép belőle. Most látom csak valójában meztelen testét. Nagyobb melleit súlyuk húzza lefelé de csak éppen, szexi pici hasa alatt egy vékony fehér pamut tanga, hátul kidomnborodik nagyobb de kemény popsija. Keze az övemen matat, segítek kioldani neki, érzem lassan halad alsómban szeméremdombomon át férfiasságom felé, felsóhajtok amint pici keze hozzáér...

01.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr878916942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása