Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Trachten outlet - hogy mik vannak?

2016. augusztus 01. - Markus Andreas Schäfer

Kedvelem nagyon az osztrák népviseletet és imádom ahogy itt a fiatalok és az idősek is egyaránt viselik. A női hosszú ruha a Dirndl pedig a lehető legszexibb öltözék amit egy nő felvehet. Mutat is meg nem is. Mondjuk a cicikből sokat, néha ha vigyázatlan a viselője akkor még többet, legnagyobb örömemre. Több "Trachten" ingem is van de eddig nem vettem hozzá bőrnadrágot, nem akartam olyan amerikai turista látványt kelteni mint amikor azok minden országban beöltöznek és helyinek akarnak tűnni. 

Ahol most lakunk Bad Ischl teli van Trachten üzletekkel, persze a turizmusra szabott árakkal így kikerestem egy Outlet-et ahol akár már fél áron is vásárolhatok. Anna még alszik, felébredt ugyan de visszafeküdt - fáradt ettől az idei összevissza időjárástól és a kimerítő nyári szezontól - meglepetés lesz neki a bőrnadrágos "új" férj. Elhúztam az időt és háromnegyed tizenkettőre érek az üzlethez. Persze déltől ők is zárva vannak kettőig szóval sietnem kell.

A boltba belépve köszönök, a helyiség mélyéről jön a Grüss Dia válasz majd nyomában egy húszas évei elején járó, középmagas, rövid szőke hajú eladó persze rövid bőrnadrágban, és kockás rövid, ujjatlan  felsőben. Orrában piercing, jobb karja végig tetoválva és a vádliján is színes motívum van. Nagyon szexi jelenség és ráadásul a rövid, szőke hajú nők a gyengéim. 

Hosszasan néz majd elmosolyodik. Mi már találkoztunk - mondja. Értetlenül gondolkodom rajta, hol is de ő segít. Pár napja este, a fehér autó - folytatja - kutyát sétáltattál. A fejemre csapok - perszeee- épp az utcában állt a kocsi amikor elmentem mellette a lány pedig kipattant belőle és "So liab" mondattal simogatta meg, mindig és mindentől megrémülő kis családtagunkat. Otthon még vicceltem is vele, hogy kutyával lehet a legjobban csajozni. 

Nyújtom a kezem és bemutatkozom, ő is mondja a nevét. Nathalie-nak hívják. Mosolyogva kérdezi mit is szeretnék majd odavezet a bőrnadrág-tengerhez és segít válogatni. Magamhoz veszek párat belőlük és belépek a próbafülkébe, behúzom a függönyt. Nathalie ott marad előtte és várja, kijöjjek a tükörhöz. Gondjaim akadnak a gombolással, magamon tartva megyek ki. Ezt most ide vagy oda kell? - kérdem. Nevetve segít, közel hajol és gombolja. Egyszerű ez - válaszol - bár levenni méginkább. A tükör előtt konstatálom ez nem tetszik, visszalépek húznám be a függönyt, hogy másikat vegyek fel de rám szól. Nyugi nincs itt más és hidd el már láttam pasit alsóban - hangjában van valami kihívó és reményt ébresztő de még bizonytalan vagyok. Kezembe nyom egy másikat - ezt vedd fel addig bezárom az ajtót mert elmúlt dél - ezzel magamra hagy. Most már simán megy a gombolás, tetszik is a szabása, az anyaga és az ára sem ver fejbe. 

Visszaér a lány és megint elmosolyodik, kezével derekam felé közelít és igazít egy kicsit az övén, teljes testével az intim szférámba lép. Enyhe parfümillata megint megcsapja orromat és ahogy fordulok a tükör felé akaratlanul is fenekéhez érek. Ohh Entschuldige - bocsánat, mondom neki. Passt scho' - semmi baj válaszol és megfogja kezem, visszateszi popsijára felém fordul és mélyen szemembe néz. Nem is várok már, ezek egyértelmű jelek voltak, magamhoz húzom, széles ajkai forrón érnek az enyémhez, nyelve azonnal elindul a számba, pajkosan játszik az enyémmel. Mindketten egyre vadabbul csókoljuk egymást, egyre gyorsabban kapkodjuk a levegőt, érzem a bőrnadrágban máris helyet keres férfiasságom magának...

fdbb7a1595371caa527256ec24185eaf.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr468927416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása