Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Trachten Outlet - Egy álom valóra válhat?

2016. augusztus 07. - Markus Andreas Schäfer

Hazafelé az autóban azon jár a fejem amit Nathalie anyja mondott. Ha tényleg úgy is gondolja akkor egy régi álmom válik valóra az anya-lánya felállás. Gondolom sok férfi eljátszott már a gondolattal de nem hiszem, hogy sok esély mutatkozik e világon a pornófilmek kivételével ilyen élményre. Mindenesetre még a ház elől küldök neki egy sms-t, hogy milyen jól éreztem magam vele. Ismételjük meg! - jön a válasz. Addig kell ütni a vasat amíg meleg, gondolom magamban és csak ennyit küldök: Amikor Nektek jó, hozzuk össze! A következő üzenet így szól: Engem is kíváncsivá tett amit anyám mondott, megbeszélem vele.

Izgatottan megyek fel a lakásba és örömmel mutatom Annának új szerzeményemet. Fel is veszem, mosolyogva néz. De szexi vagy benne Nyuszi - mondja és megcsókol. Forró meleg van, ez a nyár olyan rapszódikus de most épp ideális az idő. Gyere menjünk strandra - javaslom neki. Nézem ahogy átöltözik, imádom azt a nőt akit tíz éve ismertem meg és akkor este mindketten csak egy jót akartunk szexelni aztán fél évre rá össze is házasodtunk. Nem egy modellalkat viszont imádom minden egyes duci porcikáját. Az autóban még gondolkodunk hová is menjünk. Rendes strandra a Wolfgangsee-hez vagy ismét a Weissenbachtal-ba a patak medrébe ahol van kialakított FKK azaz nudista zóna is. A tó marad, Anna úszni akar. Engem is mint sok más embert felizgat a szabadon, meztelenül való napozás így én választom a strandot a sok közül. A Ried-i a választásom, ott lehet elektromos motorcsónakot is bérelni szóval lesz nudi is, úszás is. 

Már az autóban az odaúton csak a gondolattól elindul férfiasságomban a bizsergés, alig fér el a szűk fürdőnadrágban. Anna mosolyog -  bírd ki a csónakig mert álló fasszal nem mehetsz be az emberek közé! - majd felhúzza ruháját és ujjai elmerülnek fürdőbugyijában. Szemét vagy - évődök vele - fejezd be azonnal de nem teszi, tudja nem tudok vezetés közben odakoncentrálni. Hangosan felnyög és tovább simogatja magát. Kihúzza ujját és felém nyújtja, kóstoló? - kérdi. Puncijának íze és illata szinte elkábít, lenyalom róla majd ismét elmerül keze a textil alatt, becsukott szemmel izgatja magát, egyre gyorsabban és hangosabban zihál. Fürdőnadrágom már nem ideális hely farkamnak de nincs mit tenni nem tudok félreállni most. Anna hosszú percekig maszturbál mellettem az ülésen majd összeszorítja combjait és hangosan, remegve élvez el. 

Megállok a parkolóban, leállítom a motort. Na meg volt az előjáték - nevet rám - most várjunk még emberek közé mehetsz - gonoszkodik. Lassan sikerül csak megnyugodnom, kipakolunk a csomgtartóból és helyet keresünk a strandon. 

216.gif

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr859168706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása