Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Hanna a duci kolléganő 3.

2016. október 07. - Markus Andreas Schäfer

Hatkor kinyitjuk a Steakhouse-t, rengeteg vendégünk van, örülünk amikor tízkor végre megjelenik a másik pincér a szokásos konyhakörrel. Jólesően kortyolgatjuk a fárasztó négy órás szervíz után a hideg sört. Hanna is kilép hozzánk, rágyújt. Beszélgetünk. A többiek elszívták a cigarettát és visszamentek, óvatosan végigsimítok kézfején. Elmosolyodik. Nekem még van fél órám - mondja halkan. A sportbolt házában lakom, hátul ki van írva a csengőre a nevem - folytatja majd kapok egy villámcsókot tőle és eltűnik. 

A többiekkel viccelve és jókedvűen folytatom a takarítást, igyekszem gyorsan végezni. A sör hamar a fejembe száll igaz ma nem nagyon ettem, szakács betegség rohanva bekapni egy-egy falatot. Nem akarom Annát felzavarni ha esetleg alszik így küldök neki egy sms-t, hogy később érek haza, ne aggódjon. Nem jön rá válasz, valószínűleg le van halkítva a telefonja és nem hallja az üzenetjelzőt. 

Elbúcsúznak a többiek és hazaindulnak. Nem nagyon szoktuk használni a személyzeti zuhanyzót hiszen hamar hazaérünk és otthon mindenki el tudja intézni a fürdést de ma muszáj lemosnom magamról a konyhaszagot. A vasalószobából hozok egy törölközőt. Hosszan folyatom a forró vízet magamra, élvezem ahogy felfrissít. Felöltözök és elindulok. Igaz a ház három percre van de egyirányú utca lévén szinte az egész falut körbe kell autóznom. A sportbolt előtt találok helyet. Sietve csapom be az ajtót és sietek a lépcsőház bejárata felé. A kapucsengőn keresem Hanna nevét de nem találom ugyanis nem tudom mi a vezetékneve. Gyorsan tárcsázom, az első csörgésre felveszi. Vidám  hangon mondja melyik gombot is nyomjam, kattan a zár. Kettesével szedem lábam felfelé a lépcsőkön. Felérve az emeletre pont a szemben lévő ajtó az övé mert azonnal nyílik. 

Belépek rajta és becsukom. A kattanó zár mámoros éjszaka kezdetét jelzi nekem. Hannának friss szappan illata van velem szemben aki csak a szállodai tusfürdőt használta. Szőke haja kontyba összefogva, egy európai szabású de arab motívumokkal díszített selyem köntös van rajta. Azonnal összeölelkezünk, mohón érnek össze ajkaink, megint megborzongok érintésétől ahogy csókjaink aprón és finoman egymást száját érintik. Elvész a világ és kikapcsol agyam, már csak ő létezik. Mintha egy misztikus világba léptem volna, elvarázsol minden érintése. Csak állunk és végre átadhatjuk magunkat a másiknak, nyelvünk játszik a másikéval, finom harapások jelzik vágyaink beteljesülésének kezdetét.

Kézen fog, maga után húz a nappaliba. Félhomály van csak rejtett fények adnak némi világosságot. A berendezés európai de a szobát egyiptomi dekoráció díszíti. Megnyugtató légkört sugároz a kis lakás. Ülj le - mutat a kanapéra - hozok inni. Tudja mi a kedvencem mert sokat beszélgettünk, két pohárral tér vissza. Az övében vodka az enyémben pár darab jég úszkál az aranybarna whiskey-ben. Egymáshoz koccannak a poharak, belekortyolunk. Az asztalra helyezi a poharakat és megáll velem szemben. Ugye nem zavar amiért ilyen dagadt vagyok - kérdezi - de nem akarok leadni mert így érzem jól magam a bőrömben. Istenien nézel ki - válaszolom és tudod nekem nagyont tetszenek az ilyen kerek idomok és nem vagy dagadt hanem szép telt alakod van. 

Elmosolyodik és lassú mozdulattal kioldja az övét. Két oldalra libben a köntös szára, előtűnik meztelen teste. Nagy cicijei formásak, pocakja is szexin domborodik, szeméremdombján csak egy csík jelzi a valamikori szőr helyét. Combjai is formásak, valami eszményi módon oszlik el rajta a cseppet sem felesleg. Felállok és hozzá lépek, megcsókolom. Ismét mohón faljuk egymást. Nem bírom tovább, hogy ne fedezzem fel testét, lassan elindulok rajta. Apró csókokkal halmozom el, a nyakától indulva. Vállát és karját simogatom, forrón csókolom. Kezem érinti nagy cicijeit oldalról lassan közeledve mellbimbói felé. Végighúzom az ujjam rajta, nagy bimbóudvarán át pici de kemény bimbóit fogom ujjaim közé. Beleborzong az érintésbe és a nyakamba csókol. Fejem egyvonalba kerül melleivel, kinyújtom nyelvem, egyiket a másik után veszem számba, körözök rajta és izgatom. Hanna felsóhajt - de finoom. Lassan letérdelek ahogy haladok lefelé testén, pocakját is rengeteg csókkal halmozom, nem sietek pedig a vágy hatalmas késztetést ad. Előbb neki akarok felejthetetlen élményt nyújtani. 

Két kezem oldalt, derekán, csípőjén majd popsiján. Combja minden oldalán végigsimogatom. Arcom a kettő közé fúrom, megérzem szemérmének vágykeltő illatát. Felnézek rá - ülj le  - kérem. Hanna a kezét nyújtja: ne itt, gyere velem! Belépünk a hálószobába ami félhomályos, itt is keleti motívumok de már a bútor is azt tükrözi. Lesegítem az ágyra, finoman hátára döntöm: lazíts és csak magaddal fogalkozz - súgom oda. Hanna becsukja a szemét. Combjai szétnyílnak, előtűnik minden nő csodavilága. 

Szőrtelen nagyajkai között épp csak kilátszik kisajka, csodálatos látvány. Kinyújtott nyelvvel közeledek felé, végignyalom duzzadt ajkait jobb majd bal oldalon is. Finoman érintem, akarnék közéjük férkőzni de visszatartom magam, épp csak kívülről keltem benne még jobban a vágyat. Hallom néha mély lélegzetvételét majd ahogy kiengedi azt. Elkábít puncijának illata. Nyelvem óvatosan, aprókat körözve juttatom szeméremajkai közé, lassan nyalom végig belül mint egy fagyit egészen csiklójáig de nem tovább majd vissza. Érzem Hanna megmarkolja két kezével az ágyneműt. Egyre mélyebbre dugom nyelvem benne és kenem nedvességgel össze, már néha szinte véletlenül érintve duzzadt kis pontját szemérmén. Ilyenkor halkan felnyög. Csak játszom vele, még és még gerjesztem vágyát és fokozom kéjérzetét. 

Felfogom mennyire elég egy kis érintés ahhoz, hogy még felfokozottabb állapotba kerüljön, csiklójára tapasztom számat, nyelvem birtokba veszi azt. Az ingerlésre felhúzza combjait és még nagyobbra nyitja. Amint elkezdek körözni rajta, minden gátlását elvesztve felnyög és hangos zihálásba kezd. Magas hangja betölti a kis szobát, kapkodja a levegőt, érzem most fog elélvezni. Hagyjam vagy ne - fordul meg a fejemben. Nem még nem. Elemelem a fejem, ránézek. Hanna szőke haja kócosan terül szét az ágyon, csillognak szemei. 

Még nem mentem el!  - méltatlankodik lihegve.

Tudom - válaszolom - ne kapkodj van időnk.

Fölé hajolok és megcsókolom puncijától nedves számmal. Cicijein simítok végig. Apró csókokat adok hasára, szeméremdombjára és lassan kerülök vissza duzzadt pici csiklójához. Megérintem nyelvemmel, ő felsóhajt.

Naaaa, nyalj mééég - követelőzik.

Lassan folytatom a játékot vele, hamar visszazökken a kéj felé vezető útra. Érzem most szinte kényszeríti magát az orgazmusra amire nem sokat kell várni. Felsikolt, combjaival összeszorítja fejemet és meg-megdobva popsiját élvez, hosszan, beteljesedve. Lassan enged a szorítása, hirtelen felül. 

Gyere belém, most! - mondja. Érezni akarom megint magamban mint délután.

Kibújok pólómból, farmerem egyszerre veszem le a boxeralsóval. Letépem a zoknim, teljesen meztelen vagyok. Hanna följebb csúszik az ágyon, széttárja combjait s közöttük megcsillan nedvessége. Feltérdelek, lassan közelítek felé....

 

 01_4.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4111762239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása