Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Hanna a duci kolléganő 4. Beteljesedés

2016. október 12. - Markus Andreas Schäfer

Kezembe fogom péniszem, végigsimogatom makkommal nedves szeméremajakait, hosszasan elidőzök csiklójánál finoman ingereleve azt. 

Gyere mááár - nyögi halkan. Előrébb csúszok és megtalálva bejáratát lassan elmerülök benne. Hanna mély levegőt vesz amint farkam teljesen kitölti hüvelyét, megragadja karjaimat és magára húz. Kinyílik csillog kék szeme, ajkaink összeérnek és egy pár pillanatig nem mozdulunk csak ajkaink érintése, nyelvünk játéka fokozza az élvezetet. 

Megmozdítom csípőmet. férfiasságom elindul kifelé belőle épp csak annyira, hogy makkom bent maradjon majd vissza. Lassan mozgok, élvezem szűk hüvelyének szorítását. Ki és be jár farkam, csípőmet különböző szögbe állítva próbálom elérni azt a pozíciót amikor érzem neki ez a legjobb. Halk nyögései és lélegzetvétele egyre szaporább. Ajkaink továbbra is összefonódnak, aprókat harapunk a másikéból. 

Érzékien és forrón szeretkezünk, válunk eggyé. Nagy cicijei mellkasán szétterülve, bimbói az enyémekhez érnek, finom mozdulatokkal élvezzük a másikat. Feltérdelek, vállamra veszem lábait, kicsit megemeli popsiját. A párnát húzom alá, férfiasságom jobban eléri hüvelyének minden pontját. Lassú mozgással keresem majd hamar megtalálom azt a pozíciót amikor makkom minden egyes mozdulatnál g-pontját masszírozza. Fokozatosan gyorsítok mozgásomon hallva egyre szaporább és hangosabb nyögéseit. Izzik a levegő. 

Gyorsabban, kérleeeek - lihegi félhangosan. Engedek neki, hagyom hadd legyen az ő óhaja szerint. Nyitott szemmel moszgok, élvezettel  nézem mozdulataimtól megrengő melleit, farkamat amint hol el hol pedig előtűnik nedves szeméremajkai között. 

Szemét hol lecsukva hol pedig kinyitva csillogó, kéjes tekintettel élvez, elengedi magát hangja egyre élesebben tölti ki a kis szobát. Jobb kezét előre csúsztatja szeméremdombján és két ujjal körbefogja farkamat. Hangosan felsóhajtok érintésétől. Pár pillanatig úgy tartja majd egyre gyorsulva csiklóját kezdi simogatni vele. Búgó hangja egyre hangosabb, élvezem hallgatni amint a kéje betölti a teret.

Moch scho,schnella - nyögi - elveszítve Hochdeutsch azaz irodalmi német nyelvtudását - és vált az általa használt, számomra néha szinte érthetetlen Mundart-ra azaz osztrák dialektusra. 

Feszülnek az izmok combjaimon ahogy csípőmet előre és hátra mozgatom, szeméremdombom csattan az övén amint teljesen elmerülök benne, az ágya halkan minden lökéstől megnyikordul. Keze egyre gyorsabban köröz csiklóján.

I käm glei, i käm - mindjárt elmegyek, mindjárt - kiáltja és szinte ezzel egyidőben magasba emeli csípőjét majd leejti azt és éles hangon, megremegő testtel élvez el. Farkam kicsúszik belőle hirtelen és váratlan mozdulatától, próbálnám visszatolni de Hanna orgazmusa közben dobálja csípőjét, lehetetlen feladat lenne. Ujjai combja közé szorulnak még és még adják az impulzust testének a kéj újbóli megélésére.

Élvezettel nézem hosszú orgazmusát, kéjes-fájdalmas-örömteli arckifejezését. Kezem farkamon, aprókat mozdítok rajta fel és le. Hanna elveszi kezét csiklójáról, lélegzete is lassul.

Feküdj le - mondja és helyet ad maga mellett. Farkam duzzadtan néz felfelé, megfordul és rám néz.

Spirtz nit in mei Mund  - ne élvezz a számba - suttogja majd ajkai közé veszi farkamat és gyors ütemben szopni kezdi azt. Alig kapja be, nem engedi mélyre, kezét húzogatja rajta, érzem és látom ezt nem szereti talán csak azért teszi mert előtte én is eljuttattam nyelvemmel a csúcsra. Kéjromboló ahogy szopja férfiasságom, nem is hagyom sokáig. Megfogom fejét és megállítom. 

Hagyd abba kérlek - mondom neki. Megáll és rám néz. Ugye nem szeretsz szopni? - kérdezem. 

Nem  - válaszolja lesütött szemmel. 

Fordulj meg - súgom neki, négykézlábra áll, megkapaszkodik az ágy támlájában. Mögé térdelek, nagy popsiját széthúzva előtűnnek nedves szeméremajkai. Hátranyúl, kezébe veszi férfiasságom, végighúzza ajkai között és popsija rózsájához illeszti.

Ezt viszont szeretem - hallom, majd hátrafelé tolja csípőjét. Farkam lassan csúszik popsijába, felnyögök a gyönyörtől amint átjut makkom gyűrűjén majd lassan egyre mélyebbre. Hanna pár mozdulatot tesz majd elveszi kezét vissza a támlára. Egyre gyorsabban mozgok benne, szűk feneke finoman öleli körül férfiasságom, elvesztem gátlásaimat, elengedem magam. Hanna ismét hangosan zihál, jobb keze csiklóján majd ujja elmerül hüvelyében. Érzem farkamon amint g-pontját izgatja vele. Nem kell sok hozzá, hogy ismét éles hangon felnyögjön és elérje a kéj, remegve megcsukló hangon indul el ismét a kéj útján. Impulzusai annyire felajzanak, hogy nem is próbálom tartani magam hagyom történjen az aminek jönnie kell. Pár pillanat múlva elindul a finom bizsergés ágyékomból, megfeszítem testem, mély levegőt veszek kontrollálatlanul hagyom magam, hogy a mennyei érzés magába kerítsen, spirccel farkamból spermám popsijába lüktetve töltöm meg fehér nedvemmel. Körmeim nyomot hagynak nagy fenekén. 

Pár percig maradunk így, óvatosan csúsztatom ki férfiasságom popsijából. Hanna megfordul, rám néz azokkal a csillogó szemekkel, ajkával közelít felém. Szánk ismét összeér, lenyugvó csókokkal nyugtatjuk egymást. Feláll az ágyró és egy törölközőt vesz elő a szekrényből. 

Tessék zuhanyozz le, ne érezze Anna rajtad hol is jártál - nyújtja felém. Élvezem a forró vizet, majd elzárom a csapot, megtörölközök. Hanna darabonbként adja a kezembe ruhadarabjaimat. Felöltözök. 

Naaa menj holnap találkozunk - suttogja, szeme csillog amint becsukja mögöttem az ajtót. Belülök az autóba, elindítom a motort, lassan tolatok ki az utcára. Gázt adok, majd betartva a harmincas tempót hagyom el a falut. 

02_2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr3411797867

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása