Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Egyesületi gyűlés 6. Erika extázisban

2016. november 07. - Markus Andreas Schäfer

Be volt állítva hétre az ébresztő de már hatkor forgolódni kezdtem az ágyban aztán mivel nem akartam Annát felébreszteni felkeltem és kimentem a konyhába. Friss kávét teszek föl, megspékleve egy kis vaníliás ízzel, maradt egy kevés a múltkori Frei-kávézói beszerzésből még. Megiszom a szokásos nagy pohár vizemet, benyomom a laptopot és várom a kávét. 

Belépek a fb-ra, de csak egy új üzenet borítékja narancslik a kék mezőben, Erikától jött. Rákattintok. Nagyon be lehetett indulva tegnap éjszaka mert kaptam egy sorozat szexi képet tőle, vélhetően tegnap készítette őket. Végre egy nő aki ad a minőségre, látszik nem mobilos képek hanem rendes fényképezőgéppel készültek. Szexi és kívánatos nagyon beleborzongok abba, hogy ma felfedezhetem testét. Anna ma délelőtt megy dolgozni, beviszem a kávéját és egy csókkal felébresztem. Neki minden alvás kevés lenne, édesen nyöszörög: nem megyeeek dolgozni, hívd föl a Hannes-t és mondd meg neki, beteg vagyooook. Aztán felül és belekortyol a kávéba.

Hagyom ébredezni és elmegyek a fürdőbe. Borotválkozni, zuhanyozni. Végzek, belépek a hálóba. Keresgélek a fehérneműs fiókban, zoknit, pólót húzok, farmerba bújok. 

Szeretem nézni ahogy öltözöl - szólal meg Anna. Rámosolyogok. Én is szeretlek - válaszolom - na indulás készülni én leviszem a kutyát. Persze megint nem akar sok időt lent tölteni, pisil majd gyorsan kakil és amíg zacskóba gyűjtöm a termést szinte tépi ki magát a kezemből és indul haza. Most örülök is neki, hogy nincs kedve a sétához és igyekszem lépést tartani vele hazafelé. 

Anna épp a fürdőből jön ki, gyorsan öltözik. Enni adok kedvencünknek aki mint mindig érthetetlen módon kiveszi a falatot a tálból és a szőnyegen fogysztja el. Mosolyra fakaszt ahogy rohangálva eszik. Benézek a hálóba, feleségem már pólóban és bugyiban, épp a nadrágját húzza föl. Én is szeretem amikor öltözik, az a fehér háromszög ami szemérmét takarja mindig feldob. Elmosolyodik amikor meglátja, hogy nézem. Majd este megkapod - mondja gonoszkás mosollyal - ha nem leszel fáradt. Kattan a zár, visszafordulok és ránézek a telefonra. Erika küldte a címét. Rögtön indulok, válaszoom neki és veszem a cipőmet. 

Bezárom a lakást, kettesével szedem a lépcsőfokokat. A parkolóban Anna régi, kék carbio Golfjának már csak az üres helye van. Ez az autó volt minden vágya bár ódzkodtam tőle mert német és nem japán de azt hiszem bevált. Kis piros Hondám idegesítően sípol amíg be nem kötöm magam.

Át kell autóznom a városon a kórház felé, majd hasonló társasházas övezetbe érek mint a miénk. Megállok a ház előtt, rengeteg a szabad hely persze mindenki dolgozik már. Amint a kapuhoz lépek, kattan az elekrtomos zár pedig még nem is csöngettem. Szóval már az ablakból látta, hogy jövök. Az utolsó, negyedik emeletre érve látom az egyik ajtó résnyire nyitva majd amint meghallja közeledő lépteim, ki is nyílik. Erika áll ott, csillogó szemmel, fehér szűk nadrágban, szoros türkizkék pólóban. Cicijei domborodnak csak rajta. Bezáródik az ajtó, felém fordul és lassan közelít. Magamhoz húzom, ajkaink összérnek, forró vággyal telve faljuk egymást. Érzem szívének gyors dobogását, kezem hátán húzom végig. Mohón szorít magához, lázasan harap aprókat ajkamba. Nyelvünk elmerül egymásban. Csak állunk ott egymást ölelve, szorítva, csókolva. Lejjeb csúsztatom kezem, kis formás fenekét fogom meg és így húzom magamhoz. Érzem amint szemérme duzzadt farkamhoz ér. 

Gyere - súgja és kézen fog, húz maga után a lakásba egyenesen a hálószobájába. Még csak annyi időm sem volt, hogy megnézzem a berendezést. Megáll az ágy előtt és ujjait a pólómba fűzi, egy mozdulattal megszabadít tőle. Nyakamba csókol és elárasztva azokkal bőrömet kalandozik mellkasomon, egész felsőtestemen. Kezei már övemet bontogatják. Segítek neki, amint kioldódnak nadrágom gombjai szinte letépi rólam azt bokszeralsómmal együtt. Barna haja arcába lóg, félrehúzza és végignyalja robbanni készülő farkamat. Beleborzongok az érintésbe ahogy hozzám ér forró nyelvével, ajkai körülveszik makkomat finoman ízlelgetve azt majd lassan de határozott mozdulattal tolja péniszemre fejét, mélyen elnyelve azt.  Pár pillanatig úgy marad majd levegő után kapkodva kiengedi. Nyála cseppen le róla. Lassú mozgásba kezd néha megismételve ezt, torkát érzem makkommal. Keze fenekemen, a másik zacskómat simogatja. Megremeg lábam ettől a kényeztetéstől. Megfogom fejét és megállítom. 

Felsegítem és ujjaim szűk pólója alá fűzöm, lassan fején át lesegítve azt. Push up melltartójából szinte kibuggyannak cicijei, látom a szélénél piroslik bimbóudvara. A látvány elfelejtet minden gátlást velem, villámgyorsan gombolom ki nadrágját, húzom le a cippzárt és veszem le róla. Végigsimítok csipkés bugyiján majd kezem forró combjai közé vezetem. Érzem az átnedvesedett anyagát, kicsit erősebben fogom meg. Felnyög és száját az enyémre tapasztja. Nyelve mélyen merül el bennem. 

Megfordítom, háttal áll nekem, kikapcsolom melltartóját és a földre dobom. Hátulról átölelve veszem kezeimbe formás és kemény cicijeit, masszírozom azokat, élvezettel játszok bimbóival. Farkam popsijának szorul. Hátrahajtja fejét, a nyakába csókolok, elveszik arcom barna fürtjei között. Bal kezemmel cicjét simogatom, a jobb elindul hasát át felfedezni mit is rejt fehér csipkés tangája. Érzem sima szeméremdombját majd ujjam csiklójára téved forró szeméremajkai közé. Megrándul teste amint hozzáérek. Nedvességet veszek rá és finom de erőteljes mozdulatokkal izgatom legérzékenyebb pontját. Halkan kapkodja a levegőt, jobb lábát feljebb emeli mintegy még inkább kívánva simogatásomat. 

Középső ujjam simán veszik el hüvelyében majd tenyeremmel simogatom teljes szeméremét közben belé vezetve majd a csiklóját izgatva. Halk lélegzetvétele hirtelen nem sokkal hangosabb élvezetbe csap át, megrándul teste és szinte nyöszörögve jut el a csúcsra. 

De gyorsan elmentem  - lihegi - folytasd még! Finoman nyakába harapok, majd kezem újra izgatni kezdi nedves csiklóját. Lihegése szinte folyamatos élvezetbe csap át, percek alatt rengetegszer rándul bele teste az sorozatos orgazmusokba. 

Nem tudok már állni - nyögi. Kihúzom kezem bugyijából és ujjaim a pántokba fűzve húzom le bokájáig. Kilép belőle és megfordul. Finoman az ágyra döntöm, szétnyitja combjait, duzzadt szeméremajkai nedvesen csillognak, lassan közelítek arcommal puncija felé....

01_7.gif

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1711914789

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása