Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Állásinterjú 1. - Ébresztő

2016. december 07. - Markus Andreas Schäfer

   Reggel ismét korán kelek mint mindig ha nem vagyok nagyon kikészülve az előző esti munkától. Na nem a fizikai hanem a szellemi része az ami inkább megterhelő. Van a facebook-on egy szakmai jellegű csoportom. Minden nap igyekszem végignézni és kontrollálni a bejegyzéseket de a szemem megakad egy bejegyzésen. A császárvárosban keresnek sürgősen konyhafőnököt. Rákattintok a linkre és megörülök. Nincs is messze tőlünk, akár robogóval is elmehetek dolgozni oda ráadásul Annával sem együtt kellene lennem ott. Megviseli a kapcsolatunkat az együtt élés és munka. Igazából két ember ha hazaér a munkából akkor van egymásnak mit is mesélnie de mivel mi együtt éljük meg ezeket a dolgokat egyre laposabb a témaválasztási lehetőségünk. 

   Pár perces levelezés után megkapom az elérhetőséget. Korán van még olyan kilenc körül fel is fogom hívni az illetőt. Ülök és kávézok, elkészítem a galagonya teámat, segít a vérnyomás karbantartásában a gyógyszer mellett. Keresgélek valami olyan módszert amivel drasztikus hatást érhetek el a dohányzásról való leszokás érdekében. Az a baj, hogy imádok cigarettázni így nehéz átállítani a gondolkodásom. Nehéz szenvedélybetegnek lenni, most tudom elképzelni milyen borzasztó is a drogfüggőknek lemondani a napi adagjukról. Közben a facebook-on belekötök a sok helyesen írni nem tudó vagy akaró lénybe. Élvezem ahogy reagálnak a cinikus kritikáimra, szánalmas.

   Fél kilenc körül elmegyek a reggeli szeánszomra. Borotválkozok de közben látom a hajam már megint hosszú így nekiesek a hajnyíróval. Rövid időn belül alig marad a fejemen némi ősz hajszál. A zuhany alatt hosszan állok, egyszerűen kell a forró víz hiszen imádom minden formában legyen az zuhany, patak, tenger vagy tó. Megtörölközök, hajam maradványára zselét kenek, fogat mosok és válogatok a deo stiftek között. Köntösbe bújva megyek a konyhába.

   Megmelegítem Anna kávéját, egy tiszta hamutartóba teszem az egy milligrammos Philip Morris-át és egy öngyújtót. A hálóba lépve látom kutyánk már megint a a helyemen fekszik de amint meglát bűntudatos szemmel ugrik le onnan. Tudja, hogy rossz fát tett a tűzre. Anna megérzi ottlétemet, kinyitja szemét, álmosan elmosolyodik. Leülök mellé az ágyra, a kávét az éjjeliszekrényre teszem és megcsókolom. Felül az ágyban és a támlájához támaszkodik. Kapok az alkalmon, a takaró alól kiszabaduló cicijére finom puszit lehelek. 

- A másikra is kérek - mondja köszönés gyanánt. Kinyújtott nyelvvel finoman érintem meg mellbimbóját. Becsukva szemét felsóhajt. Hosszan időzök játsszva vele, érzem köntösöm alatt férfiasságom helyet keres duzzadó magának. Ujjaim végighúzom oldalán, combján majd visszafelé azok között simogatom meg szeméremdombját. Kezem óvatosan időzik a szőrszálak között. 

- Oké ma legyantázom - évődik velem. Nem akarok válaszolni és nem is tudnék mert ajkaim között édes mellbimbójával játszom viszont kezem lassan csúszik combjai közé. 

- Cicaaa most neee - nyöszörög kérő hangon. Naaa légyszíves - kérem hasonló hanghordozással. Nagyot sóhajt és szétnyitja lábait. Kezem abban a pillanatban csúszik közéjük, forró ölét érzem. Ujjaimat óvatosan végighúzom szeméremajkain majd egész tenyeremet, középső ujjam közéjük csúszik. Csak finoman és érzékien simogatom. Mély levegőt vesz és becsukja eddig nyitott szemét. Ahogy fordulok köntösöm kibomlik és kiszabadul két szára között már teljes erejében pompázó farkam. Anna a mozdulatra rám néz majd tekintete elkapja férfiasságom. Zacskóm alá nyúlva simít végig rajta. Erre a bizsergető mozdulatra én is felsóhajtok. Elindulok fejemmel szemérme felé de megállít.

- Nincs nyalás tudod, hogy reggel nem érzem tisztának magam - suttogja és ledobja a takarót magáról, végigfekszik az ágyon. Gyere belém most - szólít fel követelőzően. A félhomályban elém tárul minden férfi vágyának tárgya. Elé térdelek, kezével széthúzza szeméremajkait, a nyitott ajtó fényében megcsillan puncijának nedvessége. Gyere - sóhajt fel és lehunyja szemét. Én is így teszek, az első behatolás mindig egy mennyei csoda számomra. Makkom hozzá ér, lassan merül el benne....

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8912026647

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása