Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Állásinterjú 2. - Felébred

2016. december 08. - Markus Andreas Schäfer

   Ahogy makkom elmerül benne egyre mélyebben kisajkai és nedves hüvelye veszi körül férfiasságom, egyre mélyebben és mélyebben de nem sietve válunk eggyé. Érzem teljesen benne vagyok de a vágy követeli, még és még. Könyökömre ereszkedeve közelítek ajkai felé. Mohó csókra nyitja azt megemelve popsiját préselődnek egymásnak szeméremdombjaink, szinte egyszerre sóhajtunk fel. Csak lassan körözök csípőmmel ahogy kifelé mozdulok majd ismét puncija mélyére tartok. Szinkronban mozgatja ő is az övét szinte követelve az orgazmus felé vezető út érzékeny pontjait kényeztetve. 

- Ne mozogj - suttogja és csak ő tesz apró mozdulatokat. El akarja venni és el is veszi most azt ami neki jó, hallom egyre szaporább félhangos lélegzetét, érzem forró lehelletét. Nem bírom a mozdulatlanságot, belülről kényszerít egy titkos erő, lassan ki-be járok benne. Anna két kezével fenekembe markol.

- Mondtam, hogy ne mozogj! - szól és teljesen magába húz. Hol megszorít hol pedig enged forró hüvelyének izmaival, egyre hangosabban élvezi az ébresztőt. Hirtelen éles körmeit mélyeszti fenekembe és remegő testtel sikolt fel ahogy eléri a kéj csúcspontja. Meg-megrándulnak izmai szinte fájdalmasan szorítják farkam benne. Lassuló lélegzetére felegyenesedek, megfogom csipőjét és magam felé húzva szinte felnyársalom. Élvezem a látványt ahogy nedvességtől csillogó szeméremajkai között hol elvész, hol majdnem teljesen napvilágra kerül férfiasságom. Egyre gyorsabban mozgok de mindig elidőzök makkommal g-pontja környékén. Anna hangja egyre élesebb, nyögései újabb és újabb impulzusokat adnak. Előre nyújtja jobb kezét, farkamról nedvességet vesz és először lassan majd egyre gyorsabban izgatja csiklóját miközben lihegve dugom édes punciját. 

- Nézz rám - szól két nyögés között. Megteszem és őt is. Kéjtől csillognak szemei, arcán a fájdalmas de élvező kifejezés. 

- Gyere velem - lihegi hangosan. Elengedem magam és hagyom most már teljesen eluralkodni magamom a mennyi érzés felé vezető út impulzusait, egyre gyorsabban mozgok. Lassan de intenzíven ér el a csúcspont, becsukom szemem és csípőmet előre lökve hagyom, hogy spricceljen farkamból fehér nedvem teljesen megtöltve punciját. Amint megérzi első rándulásomat gyorsít saját maga izgatásán és remegő hangon felnyög, teste megfeszül, meg-megdobva azt jut el a csúcsra ő is. Lassan rá ereszkedem lihegve csókoljuk meg egymást. 

- Na hol a szexpapír? - kérdezi tekintetével keresve a papírzsebkendős dobozt. Tegnap húztam fel az új ágyneműt, nehogy összekenjük - folytatja mosolyogva. Felé nyújtom, pár darabot vesz ki belőle majd szemérméhez szorítja ahogy kihúzom farkam belőle. Összezárja lábait és az ágy támlájának dől. 

- Jöhet a kávé - mosolyodik el. Felé nyújtom, elveszi. rágyújt, hosszan fújja ki a füstöt. Megpuszilom ajkait és elindulok a fürdőbe, belépek a kádba forró vízzel mosom még duzzadt farkam. Megtörölközök, a hálóba megyek. Anna épp felkel az ágyból és nézi ahogy öltözöm. Tudom szereti látni ahogy én is amikor ő teszi. Az órára pillantok, pár perccel elmúlt kilenc. A nappaliba lépek és tárcsázom a megadott számot. Egy megnyerő hangú pasi veszi föl. Bemutatkozok neki és elmondom ki is vagyok, miért is keresem. Nagyon megörül annak, hogy jelentkeztem, ha jó nekem ma délben találkozhatunk is. Megbeszéljük és elköszönök tőle. 

Anna már a fürdőben van, a mosdókagylónak támaszkodva mesélem még zuhanyzik, hogy mit is intéztem. Hangján hallom, hogy nem akarja mert akkor nem dolgozhatunk együtt holott tudja ez nem tesz jót kapcsolatunknak. Elzárja a vizet és elhúzza a kabin ajtaját, felé nyújtom a törölközőt, imádom nézni ahogy törölközik. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5312032405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása