Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Állásinterjú 5. - Rebecca íze

2016. december 25. - Markus Andreas Schäfer

   Megfordul az ágy előtt és kérdően néz rám - Kimmst ? - jössz? Elindulok felé, a nyakába csókolok, finoman érintve bőrét, aprókat harapva végig vállán, karján majd ismét nagy cicijeihez érve veszem számba kemény mellbimbóit. Nyelvem köröz rajta néha megszívva azt, kezeim egyre erősebben masszírozzák. Hátra hajtja fejét és felnyög. 

Moch weida - csináld tovább- suttogja. Érzem mennyire élvezi ha a melleit izgatják és egyre hevesebben csókolom, harapom, masszírozom őket. Kezem lassan csúszik lefelé hasát cirógatva szeméremdombja felé. Amint combjai közé érek enyhén szétnyitja azokat. Ujjam az áradó forróság felé igyekszik, vékony bugyiján át érzem duzzadt ajkait és azt is, hogy mennyire felizgult, nedves a bugyija lent. Végighúzom ujjam rajta majd szeméremdombja felől csúsztatom lassan be az anyag mögé kezem, simogatva és meg-megnyomva azt. Ujjaim valami kevés szőrt éreznek majd ahogy egyre lejjebb és beljebb jutok már csak a sima, selymes bőre fedi ajkait. Egész tenyeremet combjai köz viszem majd visszafelé már kinyújtom nagyujjam és közöttük húzom végig. Amint duzzadt csiklójához érek összeszorítja combjai között kezemet és hangosan felsóhajt.

Des is so guat - ez annyira jó - nyögi. Lassan kihózom kezem és elé térdelve húzom le bugyit bokájáig. Az imént felfedezett háromszög felé közelítek és finom csókokat lehelek rá. Rebecca hátra lép és leül az ágyra de popsija a szélén marad amikor végigfekszik rajta. Szétnyílnak combjai és feltárul a csodavilága előttem. Körmeimmel végigsimítok combja belső felén majd visszafelé és közelebb térdelek. Kinyújtom nyelvem vágyakozzással és várakozással telve végignyalok szeméremajkain. Felszisszen és felhúzza combjait. Visszafelé ismét ajkain csúszik nyelvem majd elmerül közöttük, aprókat kóstolva isteni ízéből, hüvelyének bejáratát feltérképezve és egyre beljebb jutva, körözve, izgatva. 

Kihúzom nyelvem és ajkait nyalogatva haladok csiklója felé. Finoman megérintem, épp csak. Kezével felfelé húzza bőrét és így kitárul előttem duzzadt pici pontjának látványa. Mintha fagyiot nyalnék pont úgy teszek vele. Lélegzete egyre gyorsul ahogy élvezettel nyalom, izgatom. 

Ajkaimat köré tapasztom, nyelvem fel és le, jobbra és balra siklik rajta majd körbe-körbe néha megszívva azt. Rebecca egy gyorsabban kapkodja a levegőt, érzem közeledik a csúcspont. Jobb kezem, először középső ujját majd a mutatót is lassan, masszírozva nyomom hüvelyébe. Kezével megmarkolja a paplanhuzatot és átengedve magát a kéjnek élvezi játékom. Gyorsuló lélegzete hirtelen abbamarad majd éles, magas hangon engedi ki a levegőt, fejemet összeszorítva combjaival, jut el a csúcsra és remeg teste, dobálja csípőjét ahogy átveszi a kéj a hatalmat felette. 

Lassan ernyednek el izmai, fölé hajolok és megcsókolom. Bist du deppat des warat so guad - hülye vagy ez nagyon jó volt - mondja és keze farkam felé nyúl...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4212072401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása