Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Egy üzenet 1. - Miri

2016. december 27. - Markus Andreas Schäfer

   A karácsony forgatagában levelezek mindenkivel aki nem lehet velünk. Kisebbik lányom Magyarországra ment karácsonyozni a nagyobbik pedig nem tudott eljönni mert épp megöli a magyar oktatási rendszer, az érettségire készül habár abból  amit követelnek tőlük akár doktorátust is szerezhetne. Dr. S-nek hívom szegénykét, jó lenne ha már túl lenne rajta. 

   Karácsony másnapján a WhatsApp-on beszélgetünk, írunk egymásnak. Képzeld Apa a Miri babát vár - írja. Eszembe jut a tavalyi karácsony amikor eljött Tirolból csak úgy találkozni a nagylányommal, jó barátnők lettek.

   Akkor volt egy kis afférom azzal a vadóc, a még csak 22 éves leánnyal, most pedig babát vár. Gyorsan írok is neki, gratulálok hozzá. Nagy örömmel válaszol, hogy mennyire boldog aztán hozzáteszi, inkább egy idősebb helyes pasitól szeretett volna gyereket de így alakult, a barátja nagyon szereti és boldogok együtt. Gondolom értenem kellene a célzást de hagyom hadd mondja ki ő ezért értetlenkedek. Hát tőled! - jön a válasz. Olyan jó volt az a kis kaland egy éve - folytatja. Fantasztikus is volt - válaszolom. Az jó mert épp úton vagyok egyik barátnőmhöz de nem a tóhoz megyek hanem a császárvárosba és ha nem zavar a pocakom akkor megint összejöhetnénk - írja. Lelkesen válaszolok neki: Hogyne, ekkora meglepetésre nem is számítottam. Mi is itt lakunk már vagy S nem mondta ? - kérdezem. Egy hatalmas smiley a válasz és egy utcanév. Gyorsan rákeresek a google maps-on. Hiszen ez egy keresztutca pont arra amerre a kutyát szoktam vinni, pár száz méterre tőlünk. 

Mikorra érsz ide? - kérdezem. Kb fél óra. -  jön a válasz - ha tudsz szaladj le egy puszira - írja.

Kapom magam és elrohanok a fürdőbe, gyorsan borotválkozom majd beállok a zuhany alá és csak engedem a forró vizet magamra. Ettől mindig felfrissülök és tisztának érzem magam. Szeretem a tisztaságot. Anna még alszik, nem is ébred fel arra amint a zoknis majd a fehérneműs fiókban kotorászok. Szegénykém hulla fáradt az idei, adventi hajtástól, neki az alvás a pihenés. Hagyok egy cetlit a konyhában. 

"Elmentem a Shell-hez kocsit mosni és Jet kútra mert ott ilyenkor is van kenyér. Szeretlek"

Kapkodva öltözök és kettesével szedem a lépcsőket. A piros Honda szélvédője le van fagyva de gyorsan sikerül megszabadítanom tőle. Indítok majd pár perc múlva megállok a megadott ház előtt a vendégeknek fenntartott parkolóban. Járatom a motort amit nem szabad de nem akarok belefagyni a kocsiba. Lassan leolvadnak az ablakok is és az utastér is tűrhető meleg lesz. Hirtelen egy öreg Golf fordul be az utcába és ahogy elmegy mellettem látom Miri vezeti. Pont elém tolat be, hát mit is mondjak hagy némi kívánni valót a parkolási technikája. Amint megáll látom belemosolyog a tükörbe és int.

Kiszállok és nyitom a kocsija ajtaját, beülök a jobb oldali ülésre. Csak nézzük egymást majd hirtelen szinte összekoccannak fogaink amint ajkaink a másikéra fonódnak. Vadul csókol, szinte szét akar tépni. Lihegve húzódik vissza, szemei csillognak. 

Grüs Di - köszön végre.

Hallo Schatz - üdvözlöm én is és végignézek rajta. Édesen domborodik pocakja, cicijei push up-ba szorítva feszítik szűk, barna felsőjét. De szép vagy! - bókolok neki. Elmosolyodik és egy csókot nyom a számra. Tudod mennyire kívántalak a tavalyi után? - kérdi vagyis állítja. Én is téged - válaszolok neki - és most is megőrülök érted. Akkor gyere segíts felvinni a csomagokat - huncutkodik - a barátnőm még dolgozik de a kulcsot a szomszédnál hagyta nekem. 

Kinyitom a csomagtartót és kiemelem a sportáskáját, elindulok utána. A szomszéd kapucsnegőjét nyomja meg, egy idős néni enged be bennünket. Az elsőre érve a néni ajtaja nyílik. Én is köszönök neki majd Miri elveszi a kulcsot és kinyitja az ajtót. Belépünk a lakásba, ledobom a a táskát. Ő felém fordul és hideg ajkai ismét az enyémhez érnek, vadóc tekintete felcsillan ahogy óvatosan magamhoz ölelem...

 

01_7.jpg

 

   

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7712073783

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása