Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Egy üzenet 2. - Miri vágya

2016. december 30. - Markus Andreas Schäfer

Ajkaink összeérnek mint ha villám csapott volna belénk akarjuk egymást. Nyelvünk kalandozik, fogaink karcolnak néha szinte fájdalmasan hasítanak belénk az éles harapások, egyre gyorsabban kapkodjuk a levegőt. Kabátban egyre melegebb van de nem enged el csak felfal. Kezem tarkóján, arcát és nyakán simít végig. Hosszú percek telnek el így, izgatottan, izgalomban. Kinyitja szemét, csillog a vágytól.

Itt akarlak és most - suttogja ahogy dobja a földre dzsekijét. Barna rövid ruhája alatt fekete testre simuló nadrága fedi inkább vékony lábait. Felhúzza a ruhát és látom ez nem nadrág csak vastag, combig érő harisnya. Fekete tangája alá fűzi ujjait majd az a bokájáig csúszik. Fél lábbal kilép belőle és a falhoz támaszkodik kitolva felém popsiját.

Gyere belém - követeli halkan. Ledobom kabátomat és villámgyorsan oldom ki övemet, farmerom pillanatok alatt bokámon a bokszeralsómmal együtt. Farkam kiszabadulva magára talál, mered felfelé vérrel telve. Kezembe fogom, előrébb lépek, makkomat végighúzom szeméremajkai között. Szinte megéget forrósága. Amint bejáratához érek hátrafelé mozdul, makkom hüvelyébe csúszik. Előrébb tolom csípőmet és lassan végigérek szűk, nedves puncijában. Hangosan felnyög. 

ÓÓÓ ezt akarom! - Először lassan majd egyre gyorsabban mozgok előre és hátra, hangosan nyög, élvezi a szabadságot és azt ami a kéj felé viszi. Kezem popsiján, élvezetes látvány a terhessége ellenére formás és kemény fehér feneke. Miri kapkodja a levegőt, zihál. Számban megnedvesítem ujjam és kinálkozó rózsájára teszem, finoman simogatom. Lassan egyre beljebb kerül popsijába ujjam is. Kapkodom a levegőt én is ahogy szűk hüvelyében mozgok érzem annyira felhúzott, hogy nem tudom már sokáig tartani magam igaz nem is akarom. Nem szeretek hamarabb elélvezni mint a nő de azt hiszem most ez nem fog menni. 

Nem bírom már, elmegyek - nyögök fel hangosan és kifelé mozdunék belőle. 

Maradj, most már lehet - lihegi. Amint elindul a bizsergés ágyékomból, hangosan nyögök fel, megrándulva spriccelem belé fehér nedvemet. Ő teljesen farkamra tolja magát és ahogy lüktetve élvezek megszorít izamival majd szinte sikolva jut el a csúcsra, megrázkódva, megfeszülő izmokkal. Csapzott haját elhúzva arcából felém néz és mosolyog. 

Ezt akartam - sóhajt fel és előre mozdul, majd felegyenesedik. Megfordul és ajkaimra tapadnak övéi. 

Gyere zuhanyozni - mondja és elindul befelé. Fekete harisnyáján folyik végig combján spermám de nem zavartatja magát. A táskájában kotorászik és egy törölközőt vesz elő. A kanapéra dobja, kibújik ruhájából. Gyönyörű kismama, szép formás pocakkal. Amint ledobja a melltartóját látom csak mennyire duzzadnak már szép cicijei. 

Vetkőzz te is - szól és elindul a fürdő felé. Ledomob pólómat és mindent magamról. Megállok a fürdő ajtóban de mivel nem húzta el a kabinon a plexit látom amint folyik a hab végig testén. Csak állok és nézem. Észreveszi és int felém. Gyere....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5412083117

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása