Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Nem az én barátnőm 2. - Miről beszélgetünk ?

2017. június 26. - Markus Andreas Schäfer

Reggelit készítek, megterítem az asztalt. Mártinak megmutatom a szobáját, mire kihordom az asztalra az ételt már Anna is lezuhanyzott, Márti pedig átöltözött kényelmesebb ruhába. Nem fázós így rövid nadrág van rajta és egy ujjatlan top. A vállpántja alól kivillan rózsaszín melltartója. A lányok vidáman esznek, beszélgetnek. Rengeteg mondanivalójuk van egymásnak, közben én is bekapcsolódok a beszélgetésbe hiszen valamennyire ismerem a szituációkat. 

Eláll az eső is de a szél még hidegen fúj bár az is vesztett erejéből már. Dél felől felsejlenek bárányfelhők és néha a nap is kikandikál egy-egy résen át. Bíztató idő, lesz még ma napsütés ha nem is olyan erős mint tegnap volt. Megreggelizünk, hagyom őket beszélgetni. Elpakolok, elmosogatok. Mire végzek vele már át is tört a felhőkön a nap sugara. 

Töltök két pohárral az unokatestvérem által, hobbyból főzött pálinkából és kilépek a teraszra, Márti kezébe adom az egyik kupicát. Anna nem iszik alkoholt soha így csak ketten koccintunk majd ismét eltűnök a házban. Felveszek egy úszónadrágot és elindulok a medence felé. Kifekszem a napra, élvezem ahogy a még nem túl forró napsugarak melegítik testem. El is szenderedek. Arra ébredek, hogy valaki vizet locsol rám. Felülök, Márti az. Egy türkizkék fürdőbugyi van csak rajta, cicijei szabadon. Anna fehér bőrű lévén az árnyékosabb részen fekszik, ő is melltartó nélkül. Nevetünk. 

Egy doboz hideg sört nyújt felém. Koccintunk majd óvatosan beleereszkedek a medencébe onnan locsolom a lányokat vízzel. Oldódik a hangulat. Röhögcsélünk, pajzán poénokat ejtünk el. Irigykedve jegyzi meg: Ti mennyire összeilletek és imádom ezt a nyíltságotokat. 

Anna beül mellém a vízbe, lassan. Hideg még neki azaz csak fel van hevülve. Mellbimbói a hőérzetét mutatják. Márti is belép majd lassan leül.

Anna felé fordulok és gonoszkodva megjegyzem: Látom hideg van! Erre kapok egy finom pofont mire számba veszem kemény bimbóját. 

Ne mááár - ellenkezik - itt a Márti is! Engem nem zavar - hallom a másik oldalról. Annyira felszabadultam a melegben elfogyasztott sörtől, hogy bamba arckifejezéssel felé fordulok. 

Oké akkor most te jössz - nevetek és megpuszilom az övét is. Nem így gondoltam - sikolt föl.

Tudom - válaszolom és az ellenkező sarokba ülök. Csak nézem őket. Két félmeztelen, érett nő. Anna Mártira néz. 

Akkor ezt most megbosszuljuk - kacsint a másikra és felém indulnak. Hirtelen tépik le rólam a fürdőnadrágot. Na erre mit lépsz ? - kérdezi Anna mosolyogva majd a combjaim közé nyúl. 

Csak rajta, bosszuljatok - mondom és kiemelem csípőmet a vízből. Márti kérdően néz a feleségemre aki csak bólogat majd végignyalja férfiasságom és ajkai közé veszi. Nyelvével érzékien játszik vele. Érzem ahogy egyre több vér áramlik belé. 

Anna a kezébe fogja és barátnője felé kacsint. Márti lassan közelít felé majd forró ajkait érzem makkomon, hirtelen szinte a torkát érzem vele, centiméterenként engedi ki szájából férfiasságom. 

Hmmmm - mosolyodik el és fordul Anna felé - folytathatom? Anna beleegyezően bólogat majd ajkaival az enyémhez ér. Izgalmas csókot ad, nyelvünk vad táncba kezd. Márti ajkai ismét körülölelik farkam, finoman ízleli, izgatja, érzékien játszik vele, ütemesen szopni kezdi. Anna is lecsúszik, nyelvét érzem a zsacskómon...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr10012618541

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása