Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Nem az én barátnőm 3. - Nem is beszélgetünk már

2017. június 27. - Markus Andreas Schäfer

Forró napsütés és a két nyelv, ajak kényeztetése ellenére kényelmetlenül érzem magam így a vízből kitolt csípővel.

Lányok nem megyünk ki? - kérdezem. Márti kiengedi szájából farkam, Anna is felül. Talán nem jó? - kérdezi Anna gonoszkodva.

Kilépek a medencéből és lévén csak két napozóágyunk van Anna törölközőjére fekszem. Nézem ahogy ők is kiszállnak, elindulnak felém. Anna ér előbb hozzám, letérdel, forró ajkai közé veszi makkomat majd lassan csiklandozva nyelvével kényeztet. Márti így előlről nem fér hozzám, mellém térdel - épp elérem popsiját és a női csodavilágot rejtő fürdőbugyiját. Kinyújtott nyelvét érzem és forró lehelletét heréimen. Szerepet cseréltek. Most Anna szájában van farkam a barátnője pedig csak cirógat. Élvezem és halkan felsóhajtok, kezem Márti popsijára teszem majd végighúzom ujjam rajta, simogatom. Ahogy a kitolt fenekén megfeszül a bugyi szexin formázza meg szeméremajkait. Ujjammat óvatosan végighúzom rajta. Érzem ahogy beleremeg az érintésbe. Óvatosan folytatom, az anyagon keresztül simogatom forróságot sugárzó hajlatát.

Anna érzékien kényeztet, finoman, lassan de nyelve a mindig izgató kéjt adja. Márti mély lélegzetvételét hangosan engedi ki ahogy ujjaim egyre erősebben simítanak végig a bugyiján. Lassan egyre nagyobb foltban nedvesség jelenik meg az anyagon. Eszembe jut régi beszélgetésünk orgazmusáról, ahogy tocsogva szokott elmenni. Ujjam a bugyija alján óvatosan befűzöm az anyag alá, megérinti forrósága azt. 

Anna észreveszi merre is jár a kezem. Feláll és kilép a bugyijából. Márti is felül, helyet adva neki. Nejem fölém lép, lassan ereszkedik rám kinyújtott nyelvem eléri szeméremajkait. Nyalj kicsim - suttogja  és behunyja szemét. Mártit nem látom csukott szemmel de hirtelen megint ajkait érzem férfiasságomon. Anna kemény csiklója szinte kinálja magát, hívogat. Élvezem ahogy nyelvem siklik rajta ő pedig élvezettel kapkodja a levegőt. Két kezem felfelé nyújtva, cicijeit simogatja, egyre erősebben masszírozza - tudom így szereti. Érzem így nem sok kell neki az első orgazmushoz, egyre hangosabban nyög. 

Márti szájában szinte eltűnik férfiasságom, érzem ahogy ajkai szemérembombomat érintik majd a levegőt kapkodva kiengedi azt. Istenien csinálja bár Annát meg sem közelíti ahogy kényeztet viszont ő nem képes ennyire mélyre nyelni engem. Méég - sóhajtok föl és a barátnő élvezettel játszik, nyelvével csiklandoz, izgat majd ismét és ismét mélyen elnyeli azt. Anna lélegzetvétele egyre gyorsul, testé kihomorítja és remegő lábakkal jut el a csúcsra. Nyelvemmel csak megérintem csiklóját, beleborzong. Neeeee - nyögi - várj most érzékeny!

Anna feláll, Mártira néz. Próbáld ki a nyelvét - szól hangjában némi féltékenységgel vagy csak én érzem így. Ahogy a bartánő feláll látm, már nincs rajta a fürdőbugyi, simára epilált vagy tán borotvált szeméremdombja fehéren világít combjai között. Lassan ereszkedik rám, nyelvem hozzá ér. Érzem Anna combjait az enyémek mellett és ahogy forró teste lassan közelít felém. Keze férfiasságomat markolja és irányítja bejárata felé. Makkom véletlenül csiklójához ér, előre hátra mozgatja azt így simogatva, izgatva magát majd lassan körülöleli nedves hüvelye és kisajkai felajzott férfiasságomat. Tudom most nem mozdulhatok, Anna elveszi magátnak a kéjt, többször is el fog menni. 

Márti ölének íze egészen más mint Annáé de az is finom. Nyelvemmel cikázok szeméremajkain, közöttük, és bejáratán. Csiklóját megérintve felnyög de csak halkan majd behunyja szemét átadja magát az általam adott impulzusoknak. Anna lovagol, Márti csak hagyja magát de mindketten a levegőt kapkodva élvezik az eljövendő kéjt.....

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5812622877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása