Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Nem az én barátnőm 4. - Most mi lesz ?

2017. június 28. - Markus Andreas Schäfer

Egy idegen lihegést hallok meg a lányok kéjes nyögései között aztán rájövök, hogy a sűrű tuják közé a kerítés túlsó oldalán befurakodva áll Bella a szomszéd mindig kíváncsi németjuhász kutyája. Na már nézőközönségünk is akadt fut át a pajzán gondolat rajtam de Márti egyre nedvesebb puncija és csípőjének vonagló mozgása visszatérít a valóságba. Anna egyre vadabbul köröz és lovagol rajtam majd megmarkolja Márti vállát ahogy elérkezik a következő orgazmushoz. 

A barátnő nyelvem játékának köszönhetően egyre közelebb ér a mennyei érzéshez, hallom ahogy megpróbálja visszafogni a kitörni akaró kéjes hangokat torkából de egyre nehezebben megy neki. Megszívom csiklóját és nyelvem hegyével finoman érintem azt. Erre szinte a földbe nyomja fejemet és elengedve magát hirtelen minden kontroll nélkül felsikolt, arcomat elönti még több forrósága ahogy csípőjével vonaglik a kéjben. 

Érzem ahogy Anna fel akar emelkedni rólam de rászólok: maradj még kicsim, vedd el amit akarsz! Erre visszaereszkedik és lassan ismét lovagolni kezd rajtam egyre gyorsabban. Farkam mélyen hüvelyében, pont azokat a pontokat érinti és masszírozza ami hamarosan eljuttatja a következő kéjes élvezetig. Ebben a helyzetben órákig el tudok lenni anélkül, hogy elmennék. Márti meg-megremeg és elemeli szemérmét arcomról, fel akar állni de őt sem hagyom. 

Még egy így ? - kérdezem. A kéjtől csillogó szemmel néz rám, majd nem is válaszolva lassan visszaereszkedik. Nyelvem a lehető legmélyebben fúrom hüvelyébe, aprókat tudok csak mozdítani rajta de érzem hangjaiból ennyi is elég, hogy ismét visszajöjjön kéjes hangulata. 

Anna csípője egyre vadabb táncot jár rajtam, felsikoltva, nyögve jelzi teste közeledő ismételt orgazmusát. Bella a németjuhász besokall ezektől a hangoktól és hangos csaholásban tör ki közben. Elmosolyodok ajkaim között Márti szeméremajkaival: Nehogy át gyere megmenteni őket! - vigyorgok. 

Kinyújtom kezeimet Márti cicijei felé, finoman játszom közben rengő bimbóival. Mély levegőt véve kéjjel telve szabadul meg a gátlásaitól és ahogy nyelvem ismét csiklójához ér pár pillanat múlva megrándulva jelzi az ismét eljövő nedves orgazmusát. Anna szinte ebben a pillanatban felnyög és az ő teste is megrándul, hüvelye szorítja farkam ahogy elélvez. Márti testének finom rándulásai megszűnnek, felemelkedik és feláll. Annának végre jut hely, teljes testével rám borul cicjei mellkasomhoz érnek, ajkával az enyémet keresi. Apró csókokat váltunk. 

Most dugd meg őt is - súgja fülembe és nézz közben! Ahogy feláll kicsúszik keménnyé dolgozott férfiasságom belőle. A szemben lévő napozóágyra ül, a támláját magasra állítja, egyik lába a földön a másik pedig kinyújtva rajta. Isteni látvány most épp napok óta nem epilált puncija ahogy megcsillan nedvességén a napfény. Ujját a szájába veszi és lassan végighúzza kisajkain majd elmerül csiklója tájékán, finoman izgatja magát.

Márti hirtelen nem is tudja mit tegyen, el is fordul de utánaszólok. Gyere vissza! Megfordul és rám néz. Hogy akarod? - kérdem. 

Csak testének pozíciójával válaszol ahogy négykézlábra ereszkedik felém kitolva popsiját. Csapzott haja szinte a földre lóg. Mögé térdelek....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5212625167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása