Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az ingatlantanácsadó 7. - Megint!

2017. július 03. - Markus Andreas Schäfer

Kiállok az autókkal a garázsból, Anna az ő régi kis Suzukijával megy - nem adtuk el pedig el akartuk de inkább költöttünk rá, hogy legyen itt egy tartalék bevásárló, strandra járó, alacsony fenntartású autó - én pedig a Hondával. 

Persze hiába néztem meg a térképen a nyilvánvaló irányt tovább megyek a körfogalomnál a másik kijáraton. Az autópálya felhajtó előtt az idény gyümölcsös standnál fehér autó áll kék csíkkal és két láthatósági mellénybe bújtatott alakkal. Ahogy közeledek az egyik kisétál az útra és leint. Szabályosan megállok. 

Guten Tag - köszön mivel látja az osztrák rendszámot. 

Jó napot - válaszolok magyarul és már nyújtom is papírjaimat. Magyar személyit, osztrák jogosítványomat és forgalmimat. A másik elkezdi pötyögni okmányaim adatait a mobiljába - gondolom valamilyen rendőrségi applikáció van rajta - a fiatalabbik pedig egy szondát nyújt felém. Ezer éve nem találkoztam ilyennel, erre csak rá kell fújni. Hamarosan mutatja is felém a kijelzőt - NEG. - áll rajta. 

Na akkor este kevés pálinkát ittam - mosolygok rá. Közben visszakapom a papírjaimat, beszélgetni kezdünk a külföldi munkavállalásról, migránsokról és a hasonló témákról. Elbúcsúzok a két szimpatikus rendőrtől de előtte még megkérdezem, hogy Zalakaros felé merre is induljak. Persze arra mutat amerre nem fordultam le. Elindulok és élvezem a napsütést, a levegőt, nem rohanok csak kényelmes tempóban autózok. 

A városba érve hamar megtalálom a házunk volt tulajdonosának otthonát. Elbeszélgetünk, lassan visszajön a hat éve nem nagyon használt angol tudásom is. Magabiztosnak érzem magam, ahogy minden akadály nélkül beszélgetünk. Rá is kérdez honnan megy ennyire jól a nyelv. Elmesélem a három év írországi tartózkodásomat nagy vonalakban. Hamarosan elbúcsúzok tőle és beülök az autóba. Nehezen találom meg a Mariann által megadott címet de közelebb érve látom a kis autója ott áll a hátsó ablakon a cég nagy logójával. 

Mellette parkolok le, ő is kiszáll. Közelítek arcommal felé de szigorúan elhúzza azt. 

Ne itt kint mert errefelé ismernek - mondja és kinyitja a kertkaput majd gondosan bezárja mögöttem. A házba lépve az elektromos szekrényhez lép, felkattintja a biztosítékokat. Lábammal hajtom be az ajtót, kattan a zár nyelve, megfordulok ő pedig csillogó szemmel néz rám. 

Nagyon vártam már a találkozást - suttogja és ajkai az enyémhez érnek. Elveszik a külvilág a szenvedélyes csókokban, nyelvünk nem tud megálljt parancsolni csak játszik a másikéval. Kapkodjuk a levegőt. Sokági tart ez az érzéki ölelkezés. Kezem hol arcát simogatja végig, hol gerincén fut popsijáig és vissza. 

Kézen fog - gyere - suttogja és elindul felfelé a lépcsőn. Nézem ahogy formás feneke ring a most fehér, testhezálló nadrágban, átüt fehér tangájának vonala is rajta. A ház teljesen berendezve csak a személyes holmik hiányoznak. Teljes bútorzattal akarják eladni ami nem is régi, viszonylag új minden. 

Mariann egy nyitott ajtós szoba felé megy majd belép. Hálószoba - konstatálom magamban - a beépített szekrény ajtajain embermagasságú tükör, a fém franciaágyon még szinte új, drága matracok. Táskáját a földre dobja és felém fordul, beleborzongunk ismét a másik érintésébe ahogy ajkunk összeér. Leírhatatlan vadsággal csókol szinte felfal érzéki szájával. Farkam alig fér el már szoros farmeromban csípőnket egymáshoz szorítjuk, kezem popsiján lassan halad hátulról combjai közé.

A vékony nadrágon nedvességet érzek szemérme felől, atyaisten mennyire izgatott. Ő is megérzi, hogy átnedvesedett az anyag.

Mit hoztál ki belőlem - suttogja - ilyen nem sokszor történt még velem.

Kezemmel a nadrágja gombja felé igyekszem amit gyorsan ki tudok oldani, a zippzár szalad le majd elé térdelve egy óvatosan húzom le róla egészen a bokájáig. Kilép belőle, finom áttetsző  bugyijához közelítek arcommal és nyelvemet végighúzom combjai között már amennyire tudom. Érzem az anyag mögé bújtatott nagyobbacska kisajkait, még és még megteszem ezt az élvezetes kalandot. Keze hajamba túr. Felállok, nadrágom domorulata hozzá simul. Selyem felsőjén áttetszik mindkét mellbimbója ahogy szinte megpróbálják átdöfni az anyagot. Mindkét kezemel végigsimítok rajtuk. Felsóhajt és egy mozdulattal kibújik a blúzból. Szintén fehér melltartója épp csak ott van, minden vonalát mutatja szexi cicijeinek. Ajkaim közé veszem kemény bimbóját,élvezettel nyalogatom és csókolom. Kezem közben ismét vándorútra téved combjai közé de már a bugyi anyaga mögé, felnyög ahogy ujjaim végigfutnak ajkai között épp csak végigsimítva csiklóján. Hátrahajtja fejét, lehunyja szemét. 

Méééég - suttogja....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1712632615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása