Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az ingatlantanácsadó 10. - Ezt nem vártam

2017. július 06. - Markus Andreas Schäfer

Beülök én is az autóba, iszonyú a forróság benne mivel a fekete belső kárpit és az ugyanolyan színű ülések szinte láthatóan szívják magukba a nyári hőséget. Elindítom a motort és leengedem az első ablakokat, rágyújtok majd kifordulok én is a főútra. Mariann autóját már elnyelte a következő kanyar. Elég tempósan vezetek de nem érem utól őt. Most nem hallgatok hangosan zenét a menetszél hangjai egyébként is elnyomnák azt.

Húsz perc alatt hazaérek, a falu táblájánál lelassítok ötvenre, egy idióta BMW-sofőr aki az utolsó három kilométeren a nyakamban loholt ráadásul a körforgalomban majdnem nekem jött most elkezd villogni. Ennyit értek, ezt tudjátok barom béemwések - gondolom magamban és jobbra indexelek, befordulok az utcánkba. Kezembe veszem a kapu távírányítóját s amint meglátom a házunk észreveszek előtte egy fehér autót. Ugyanaz a logó  van rajta mint Mariann kocsiján, Anna kicsi Suzukija bent áll már a kertben. 

Behajtok, leállítom a motort, záródik a kapu. A bejárati ajtó nyitva, kutyánk sehol pedig ilyenkor mindig kijön ha meghallja valamelyik ismerős autó hangját. Belépek az ajtón de még előtte hangok ütik meg a fülemet, nem beszélgetés hanem furcsa neszek és halk nyögések. Ahogy a nappali vonalába érek meglátom Annát amint a kanapén fekszik, csak a piros szexi ruhája van rajta de a derekáig felhúzva és combjai között egy félmeztelen férfi háta tűnik szemembe, feje Anna combjai között. 

Nem vették észre jöttömet, én csak állok és elmosolyodok. Kölcsön kenyér visszajár ? - kérdezem magatól de elhessegetem a gondolatot, ő nem tudhat Mariannról. Nézem és hallgatom ahogy feleségem édes kéjesen nyög a pasi nyelvének játékától. Izgalmas a látvány, farkam helyet keresgél magának az alsómban. Szeretem nézni és megélni ahogy másik férfi kényezteti, nem vagyok féltékeny hiszen ez csak szex, hadd legyen neki jó legyen valami változatossága is. 

A férfi ügyesen használhatja nyelvét mert Anna egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, egyre hangosabban nyög majd megremeg teste és a pasi hajába kapaszkodva húzza szemérméhez amint elélvez. A férfi felemeli fejét és ránéz, Anna kinyitja szemét. Úristen - szakad ki belőle amint észrevesz, a másik is felém fordul, arcán rémült meglepetéssel. Megismerem, Péter az aki a házunk ingatlanközvetítője volt. 

Nyugi - szólok mintegy köszönésképpen - semmi probléma, isteniek voltatok. Ha nem gond beszállnék én is - javaslom. Péter még mindig nem érti a helyzetet, nem érti miért nem tör ki belőlem a düh amiért a nejemmel ilyen in flagranti helyzetben találtam. Feléjük lépek, kezemet nyújtom neki, Annát megcsókolom. Forró ajkaival, vadul viszonozza majd felül és kilép a ruhájából. Már csak a melltartó marad rajta. Péter zavarban van és csak lesütött szemmel néz, feleségem oldja meg a helyzetet. 

Hozzá hajol és kioldja a férfi nadrágján az övet, kigombolja azt, lehúzza a zippzárat. A könnyű szövetnadrág lecsúszik róla. Anna végigsimít kezével az alsónadrágja domborulatán és egy mozdulattal megszabadítja tőle. Péter még mindig a meglepetés hatása alatt áll, farka láthatóan elvesztett sokat az imént még benne lévő sok vérből. Nejem rámosolyog - engedd már el magad - és nyelvét végighúzza a férfiasságán. A pasi rám néz, én bátorítólag mosolygok rá és bólintok. Feleségem a kanapéra húzza, az hátára fekszik. Anna szájába veszi farkát és amennyit tud eltüntet belőle majd hangos cuppanással engedi ki azt. Kezével a tövét simogatja, közben ismét eltünteti ajkai között. Látom hatásos amit tesz mert Péter pénisze egyre nagyobbra duzzad. Na végre - gondolom magamban - leesett neki, hogy nem verekedés lesz hanem szex. Hallom halkan felsóhajt ahogy Anna játéka ismét izgalmi állapotba hozza.

Kigombolom nadrágom és ledobom a földre, kilépek boxeralsómból. Nézem ahogy telt nejem élvezettel kényezteti Péter farkát, popsija enyhén felfelé néz. Mögé lépek és végigsimítok rajta, ahogy kezem egyre lejjebb vándorol rajta megérzem lucskos szemérmét. Ujjaim lassan vezetem be hüvelyébe és finoman kezdem masszírozni azt keresve g-pontját játszok vele, ki be mozgatom és hol erősebben hol pedig gyengédebben ujjazom. Anna fel felnyög de nem hagyja abba Péter kényeztetését, élvezettel szopja a másik farkát.

Ujjaim egyre gyorsabban mozognak benne, Anna felemeli fejét. Gyere belém - lihegi majd eltünteti a pasi férfiasságát akjai között.... 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4512639815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása