Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A kedvelő 5. Várakozás

2017. július 26. - Markus Andreas Schäfer

A vágy annyira hatalmába kerít érezni amint eljut a csúcsra, hogy alig tudom visszafogni magam de megteszem, nyelvem combja belső felén simít végig. Két kezem lábfejére vándorol, apró mozdulatokkal simogatom majd izmos vádliján át lassan cikázik ide-oda. Apró csókokat lehellek térdhajlatától egészen az áradó forróság felé de elkerülöm azt popsijának vonalait csókolom, érintem majd izgató világát kerülöm meg, egyre duzzadó nagyajkait kényeztetem. Számba véve óvatosan megszívom, ajkaim között tartom elengedem, forrón lehellek rá, nyelvem ismét és ismét körbejárja azt. Nem jutok beljebb, még nem akarok. Réka felsóhajt amint úgy érzi közelebb jutok de ilyenkor megállok. 

Mintegy véletlenül és alig érintve végighúzom nyelvem kisajkain de amint csiklója felé közelébe érek ismét a másik irányba indulok. Amint pici rózsája és bejárata közé tévedek érzem nedves váladékának izét, vágykeltő  zamatát. Kezeim combját cirógatják, épp csak körmeim érintik. Jobbra balra mozdítom arcom és keresztbe siklik nyelvem át ajkain. A vágy, hogy elmerüljek benne megint magába kerít. Várj még, várj, türelem! - szuggerálom magam és egyre kitáruló nőisességét cirógatom. Számban érzem ismét nedvességét. Ujjaim combjának tövére vándolonak, néha erőteljesebben kenik szét és teszik síkossá simára epilált barackjának bőrét. Finoman combjai irányába nyitom a legszebb világot amit egy férfi megkaphat, kisajkai csillogva néznek rám. Nyelvemet húzom végig rajtuk és csak épp azt érintve siklanak rajtuk. Réka felnyög, lejjebb csúsztatja vállát így magasabbra emelkedik ágyéka. Nyelvem már közöttük kalandozik, aprókat nyalva, ízlelve belőle de még mindig elkerülve azt a duzzadt apró pici pontot. 

Ujjaim már nagyajkai belső felén mozdulnak mintegy a kicsiket is érintve, nyelvem lassan indul el hüvelye felé, egyre megnyíló és hívogató bejárat felé. Piciket körözök, ide-ode húzom rajta és néha egyre és egyre beljebb próbálok jutni vele. Jobb kezem a popsijára csúszik, ujjam végighúzom az elérhető részeken majd hosszasan elidőzök rózsája körül és azon. Hangos búgással juttatja tudomásomra a kapott impulzusok által gerjesztett vágyát. Egyre nedvesebb a világ, a játékom többre és többre készteti.

Hallom a férfi egy kapkodóbb lélegzetvételét, oldalra nézek. Anna épp csak az ajkai között tartja makkját, nyelve simogatja, két keze pedig a farkát öleli körül. Az egyre gyorsabban lélegzik majd elkapja férfiasságát Anna elől és jobb kezével marokra fogva azt megszorítja. Lassan helyreáll lélegzete.

Még nem akarom - mondja mély hangon. Anna feláll előle és mellénk a kanapéra térdel, popsiját kitolja felé. A pasi mögé lép, látom amint méretes farka lassan eltűnik feleségem popsijának takarásában aki halkan felnyög amint teljesen magában érzi azt. A férfi lassan mozogni kezd, finom apró de néha erősebb lökésekkel kényezteti. Anna egyre gyorsabban kapkodja a levegőt.

Nyelvem kihúzom Réka hüvelyéből és végigszalad ajkai között egyészen csiklójáig majd vénuszdombján át hasáig. Amint érzékeny pontjához érek pár századmásodpercre, felnyög. Nyelvem kerülőúton jut vissza és ismét eljátszom ezt vele. Megint felnyög. Újra és újra megkapja nyelvemtől az izgató érintést eközben ujjam popsjától, cirógatva jut bejáratáig.

Anna hangja tölti be a szobát, megint oldara nézek a férfi csípőjét fogva húzza maga felé és erőteljes mozdulatokkal de végig benne maradva lök rajta. Ő élvezi ahogy kitölti teljesen és minden kontrollt elvesztve hangosan élvez. Cicijei előre-hátra mozdulnak. Szabad bal kezemmel kinyújtom felé és épp csak édes bimbóit érintem, simogatom vele, majd erősebben masszírozom tudom ezt szereti. 

Jobb nagyujjam lassan merül el Réka forró hüvelyében, nyelvem már többször érinti csiklóját de nem időzik rajta, még és még nyújtani akarom kéjes szenvedéseit. Anna elveszi kezem cicjéről, a szájába veszi és éles fogai mélyednek ujjamba. Élvezete egyre magasabbra hág. 

Szinte azonnal megtalálja másik kezem ujja Réka G-pontját, aprókat nyomva, ki-be járva majd benne maradva masszírozom. Nyögései egyre hangosabbak. Nem tudom már türtőztetni magam, számmal körülölelem csiklóját, megszívom azt és nyelvem őrül de finom táncot jár rajta. Nem sok kell neki a csúcsponthoz, szinte Annával egyidőben sikolt fel és remegve dobálja csípőjét. Ujjam erősen tapad G-pontjára épp csak mozdítok rajta, még több nedvesség önti el kezem. 

Ó Isteneeeem - hallom Anna hangját ahogy sorozatosan eljuttatja a férfi a csúcsra. Réka felém nyújtja a kezét, felsegítem, feláll a kanapéról. 

Hadd üljek rád - lihegi. Hátamat a az ágy párnájának támasztom, farkam felfelé mered. Ő átemeli lábát rajtam, kezével irányítja magába azt. Lassan engedi rá magát, végigérek benne és felnyögök. Réka megfogja a vállam, kezem csípőjén nyugtatom, lassú mozgásba kezd előre-hátra. Szeméremdombomon nedvessége csillan meg, cicijei keményen mozdulnak valahogy természetellenesen. Egyre gyorsuló mozgással lovagol rajtam, én nyugodtan maradok, tartogatom az erőmet illetve a csúcspontomat későbbre viszont így is élvezetes kéjt kapok. 

Anna már szinte fájdalmasan élvez ismét el látom a férfi arcán alig tudja visszafogni magát, hogy magába ne kerítse a visszafordíthatatlan kéj. Megáll és kihúzza farkát belőle Réka felé fordul aki oldalra néz majd ajkai közé veszi makkját. Anna felém fordul, ajkai az enyémekhez érnek, forró csókja, nyelvünk játéka a mennyekbe repít... 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5612690881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása