Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Munkakeresés 9. Robbanj bennem

2017. augusztus 22. - Markus Andreas Schäfer

Megborzongok ahogy hozzáér óvatosan átfogja és picit megszorítja majd lassan mozdítja kezét rajta, fel és le. Nyelvem kemény melbimbójával játszik, élvezettel ízlelem és izgatom, megszívom és elengedem majd ismét  s közben körözök rajta. Ő is felsóhajt és keményebben szorít férfiasságomra. Megint és megint eljátszom ezt vele amikor ő ismét megszorít majd elenged. Élvezem ahogy finom ujjai cirógatnak. Kezem elindul popsiján át a két domborulat között megérintve azt is majd nedves szeméremajkai közé téved.

Felemeli fejét, mélyen a szemembe néz majd elkezd lefelé ereszkedni, arca egyvonalba kerül férfiasságommal és kinyújtott nyelve megérinti makkomat ezáltal farkam megemelkedik picit de ő nem hagyja mert szája befogadja azt, lassan egyre mélyebben tünteti el majd ismét nyelvét érzem, feje finoman visszahúzódik és előre. Forró ajkai között elvész férfiasságom, nem vár sokat, mohón kényezteti azt csak gyorsuló mozgással. Felsóhajtok mert visszatér belém az érzés amit ezelőtt benne éreztem, elegedem magam csak élvezem ahogy érzékien szopja farkam, makkom néha egészen mélyen torkába ér. Az eddigi bizsergés most egyre fokozódik, ágyékomban elindul majd elhal a lüktetés mintha évekig akarna tartani ez. 

Kinyitom szemem, vörös de szőke és lila csíkokkkal melírozott haja elfedi arcát, néha hasamhoz ér. Kapkodni kezdem a levegőt mert egyre többször érnek el az izgató impulzusok, hátrébb húzódok nem akarok még robbanni viszont ő kényszeríti ezt. Kiengedi farkam ajkai közül és csak makkom alját izgatja nyelvével amibe belerándulok de még mindig nem érkezik el a gyönyör másodperce. Testem akarja már a kéjes csúcspontot de agyam nem engedi még, hátrébb húzódok. Rám emeli tekintetét, benne kérdés. Megfogom vállát és felemelem, ajkaink ismét összforrnak majd picit eltávolodok tőle, megrogynak térdeim ahogy elé ereszkedem. 

Szeméremajkai elzárják előlem a mélyebb látványt, nyelvem végighúzom közötte mire ő felemeli jobb lábát és óvatosan a vállamra helyezi. Szemeim előtt megynyílik a csodavilág, pici rózsaszín kisajkai hívogatnak megkóstolni azokat, csiklója rejtve de körülrajzolódik ahol keresnem kell. Nyelvem kinyújtva határozottan nyomul közéjük, ide oda cikázva, keresgélve, nyalva belé, ízlelve a még nem érzett ízek kavalkádját. Felsóhajtok szinte felnyögök amint ajkaim közé vehetem e világot, mélyen elmerülök benne.

Nyelvem óvatosan érinti majd elhagyja és csak selymesre epilált, egyre duzzadó nagyajkain siklik. Néha megállok rajtuk ajkaim közé véve azokat csókolom majd viiszacsúszok egyre mélyebben közéjük. Hátulról csak ízlelve nedvességét megint és megint viszem  és egyre gyorsabban nedvesítem még mindig alig található csiklóját. Klara felsóhajt, megtaláltam hogyan is fokozhatom izgalmát. 

Nyelvem csak kalandozik de ő mindig akkor nyög fel amikor csiklójához érek így nem is kísérletezek tovább, ajkaim rátapadnak, nyelvem vadul játszik vele ahogy ő gyorsabban és gyorsabban zihál. Megmarkolja hajamat, öle felé húzva fejemet majd hangosan felnyög, lábai megrogynak gyönyörében. Meg megrándul egész teste, elvittem a mennyei kéj világába. Még néha beleremeg majd megnyugszik. 

Felemelkedem, számon és arcomon az ő nedvessége csillog, mohón issza csókom és vele az saját ízét. Megfogja kezem, magával húz. A kis szobában csak egy nagyobb ágy áll, leül a szélére majd hátára fekszik, combjai megnyílnak.

Gyere! - suttogja - érezni akarom ahogy belém élvezel - nyögi kipirult arccal...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1912750792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása