Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Séta 6. Megint?

2017. szeptember 12. - Markus Andreas Schäfer

A meleg vízcseppek csak záporoznak ránk a zuhanyrózsából, testemen folyik végig a víz, Erika haja egyre vizesebb hiába kötötte össze azt egy hajgumival. Nyelvét érzem makkom alján majd azt, hogy eltünteti farkam szájában és ütemes de izgató mozgásba kezd. Megtámaszkodom a zuhanykabin falában és csak remélem, nem esik ki a helyéről de stabilnak tűnik. Néha megtörlöm szemem mert a víz csak ömlik ránk, ő is hasonlóképpen tesz. 

Férfiasságom megint büszke fényében pompázik ahogy érzéki ajkai és nyelve játéka izgatóan lehel belé ismét életet. Amint úgy érzi, már többet nem tehet hirtelen mozdulattal, fejét előre tolva tünteti el teljeset majd engedi ki azt szájából. Megint és megint torkát érzem makkommal amint vad vágyát így mutatja ki. Élvezem. Élvezem minden érintését, élvezem azt ahogy velem bánik. Keze fenekemen, néha finoman belé mélyeszti rövid de éles körmeit majd megmarkolja azt. A levegőt kapkodva engedi ki farkam szájából, rám emeli tekintetét majd finoman de ütemesen szopni kezdi azt. A zuhanyrózsa felé nyúlok és oldalra fordítom azt, nem zavarja már sem őt sem pedig engem a ránk folyó víz. 

Nem hagyom sokáig, hogy ezt tegye mert a vágy bennem, hogy megismerjem, megérezzem, férfiasságomat körülölelje hüvelye, halljam halk nyögéseit, sokkal nagyobb. Megfogom oldalról arcát finoman, megáll és megint rám emeli barna szemeit kérdően. Kezem vállára siklik, felsegítem térdeléséből, magamhoz ölelem, farkam combjai közé kerül, ajkam az övéhez ér, nyelvünk játékba kezd a másikéval. Összezárja combjait, előre-hátra mozog, mozdul épp csak. Ajkába harapok majd hátra húzva ágyékomat, férfiasságom kikerül a szabadba. Megfogom vállát és megfordítom, azonnal a csempézett falhoz támaszkodik, kitolja felém popsiját, enyhe terpeszbe áll. 

Jobb kezembe fogom férfiasságom, előrébb lépek és végighúzom makkom szeméremajkain de az út végén megtalálom vele azt amit keresek. Kis mozdulat előre, makkom már forró és nedves hüvelyében van. Alulról felfelé tolva csípőm egyszerre végigérek benne. Halkan felnyög majd lejjebb engedi vállát, háta szinte vízszintesen áll. Két kezemmel csípőjét markolom meg, lassú mozgásba kezdek. Minden végpontnál felnyög, felszusszan vagy felsóhajt, sokáig és lassan teszem ezt vele. Élvezem ahogy szorít, finoman, izgatóan de a vágy nem hagyja ezt, egyre gyorsabb mozgásra késztet. Csípőmmel jobbra-balra, fel és le mozgok keresve azt a pozíciót ami a legjobb neki, ami a legnagyobb élményt adja. Még lejjebb engedi vállát ezáltal pont úgy éri férfiasságom el ami neki a legjobb mert lélegzete egyre gyorsul, halk sikolyai közvetítik felém, hogy el fogja érni a mennyei kéj. 

Gyorsabban és gyorsabban mozgok benne, élvezetem a tetőfokára hág de annyira még azért nem, hogy elélvezzek. 

A víz csobogásán át alig hallom meg halk, szinte nyöszörgő hangját: Igeeen, igeeen - lihegi. Szeméremdombom nedvesen csattan popsiján, kezemmel magam felé húzom. 

ÓÓÓÓ - sikolt fel halkan, érzem testének rezdülésein át gyönyöre beteljesülését. Előre lököm testem, az megfeszül és apró remegésekkel jön el a mennyei érzés, lüktetésem kitölti hüvelyét, megrázkódok én is, a kéj elveszi önkontrollom, majdnem elcsúszok őt is magammal rántva. Sikerül megállapodni, óvatosan húzom ki farkam belőle, nyomában rózsaszín cseppek hullanak és folynak végig combja belős felé. Felegyenesedik, ajkai az enyémhez tapadnak, forrón csókoljuk egymást a gőzben.

Lecsillapodunk, időt adva egymásnak. A zuhanyrózsát visszafordítja, beszappanozza kezét, nyakamtól kezdve vállamon át mos meg. Amint végzett a kezembe adja a szappant, hasonlóképpen én is, szinte cirógatva végigsiklok rajta. Elzárja a vizet, elhúzom az ajtót, előre engedem, kilép a szőnyegre majd egy törölközőt nyújt nekem is. Megtörölközik és kimegy a nappaliba. 

Derekamra tekerem a fürdőlepedőt és utána megyek. Épp kezében a kamera. Kívácsian várok, vajon mond-e erről valamit. Felém fordul. 

Sok férfi volt már az életemben - kezdi - van akire nem vagyok büszke de eddig olyat nem találtam akivel összeköthetném az életem. Válogatok - te megtetszettél elsőre és eddig nem csalódtam - így nincs partnerem mert nem akarom, hogy csak kihasználjanak és ne kapjak semmit. Ezért veszem fel a szeretkezéseimet és az igazán jókat, vággyal telt de férfi nélküli óráimban megnézem, ujjaim kalandoznak cicimen, simogatom magam majd segítenek elérni a vágyott orgazmust. A régiekkel semmi kapcsolatom nincs is már szinte. Ez a mai, életem egyik meghatározó élménye volt. Adtam is és sokat kaptam tőled, sokat és finomat, mintha ezer éve ismernél. Szeretném ha megmaradnál az életemben, ha csak néha tudsz is egy kevés időt rám szánni. Köszönöm a mait, nem gondoltam volna, hogy a kutyasétáltatás is ilyen orgamusokat tud okozni - neveti el magát. 

Nagyon jól estek a szavai, megölelem de nem mondok semmit. Felöltözök, elköszönök tőle, kilépek a lakásból, hazafelé veszem az irányt. Otthon kutyánk farkát csóválva jön ki a hálószobából, mintha misem történt volna holott tudja, hogy tudom épp az ágyunkról ugrott le. 

Megcsörren a telefonom, Anna az: Nyuszi értem jössz? - kérdi. Persze, már indulok is - válaszolom. A facebook ikonon egy értesítést látok. Rákattintok. Erika Nagy ismerősnek jelölt. Visszaigazolom, hogy ismerem és elindulok lefelé a lépcsőházban. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr9312812712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása